Skocz do zawartości
Majkom

Coś się ruszyło

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj w końcu po 5 latach, kiedy pierwszy raz powiedziałem żonie, że kręci mnie zdrada kontrolowana powiedziała dzisiaj po seksie jak leżeliśmy, że też ją to podnieca i myśli że mogła by to zrobić, ale z kimś z poza miasta. Jest to na prawdę duży krok bo wcześniej nie chciała o tym słyszeć. Tylko jak to teraz zrobić żeby jej nie zrazić a poruszyć sprawę powoli do przodu? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Majkom pisze:

Dzisiaj w końcu po 5 latach, kiedy pierwszy raz powiedziałem żonie

Jest to na prawdę duży krok bo wcześniej nie chciała o tym słyszeć.

Widzę tu pewną nieścisłość. To pierwszy raz jej mówiłeś o tym teraz czy mówiłeś wcześniej ? 

Tylko jak to teraz zrobić żeby jej nie zrazić a poruszyć sprawę powoli do przodu? 

Sam sobie napisałeś jak, najlepiej powoli. Bez ciśnienia, bez ciągłego grzania tematu, 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniej też mówiłem ale ucinała ten temat, a dzisiaj powiedziała, że chciałaby spróbować i czasami o tym fantazjuje. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kropla drążąca skałę zadziałała ;) 

Jeśli Twoja żona sama wspomniała o chęci spróbowania, to  jesteście na dobrej drodze do spełnienia cuckoldowej fantazji. Tak jak  wspomniał @Druh., bez presji, bez ciągłego przypominania. Niech fantazja się snuje. Gdy o tym wspomni kolejny raz, pociągnij temat, rozszerz wizję, przypomnij, że to też Twoje marzenie, poopowiadaj co by Ciebie podnieciło... Wspólnie ponakręcajcie się trochę. Pofantazjujcie o ewentualnym kandydacie.  Powinno zadziałać. Powodzenia.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniej też mówiłem ale ucinała ten temat, a dzisiaj powiedziała, że chciałaby spróbować i czasami o tym fantazjuje. 

Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić jaki poziom pozytywnych emocji Cię doświadczył 🙈 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...