Skocz do zawartości
Wiktor scyzoryk

Pikantne screeny

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka wszystkim

Zastanawiam się czy to tylko moje takie upodobanie czy też może innych ludzi, ale strasznie mnie podnieca czytanie czyjegoś sextingu i oglądanie gorących screenów rozmów.

Jeśli ktoś ma ochotę to może się tutaj podzielić swoją opinią, albo i ewentualnymi screenami.

Pozdrawiam cieplutko :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś chyba jak dobrze pamiętam był na forum taki wątek ale administracja go skasowała :( 

• Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, Wiktor scyzoryk pisze:

To chyba trzeba zrobić jeszcze raz 

Był wątek nie tyle dotyczący sextingu co "MMS od ukochanej hotki", w którym dzieliliśmy się wysłanymi lub otrzymanymi SMS/MMS-ami. Został usunięty głównie ze względów praktycznych - ręczne usuwanie grafik na życzenie użytkowników z wątku, który ma kilkadziesiąt albo i więcej stron. Dlatego wszystkie grupowe wątki ze zdjęciami spadły z rowerka.

Wątek oczywiście możesz założyć, ale daję mu jakieś 3-6h życia.

A żeby było na temat:

Czytanie po jakimś czasie swojego własnego sextingu - tak
Czytanie sextingu żony jeśli w ogóle takowy wystąpił - 2x tak

Czytanie sextingu kogoś kogo znam - trochę tak, ale to zależy...

Czytanie sextingu zupełnie obcych ludzi - niespecjalnie. Brak mi kontekstu i emocji związanych z tymi ludźmi.

Powyższe przy założeniu, że czytanie sextingu =/= krótka, celna, seksowna wymiana zdań ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro tak mówisz to nie będę zakładał wątku jeżeli i tak miałby spaść po chwili. Jeśli ktoś jednak chciałby się czymś podzielić to zapraszam XD. 

Mnie kręci nawet sexting innych obcych ludzi, czasem widywałem tu krótkie wymiany smsów hotek z kochankami i no serce zaczynało nich mocniej, głównie temu bo przypominałem sobie emocje z moich własnych pikantnych wiadomości 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To było dawno, mój penis w ustach hotki. 

Ale nie mam tego zdjęcia niestety 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...więc dyskusja jako dyskusja czyli czy lubimy, czy nie lubimy, czy kręci czy nie kręci i w zasadzie co - jak najbardziej. Ale umieszczanie tu współdzielonego zbioru własnych screenów - jak wyżej. Żeby później nie było że ktoś nie wiedział

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...