Skocz do zawartości
BlueEyedDevil

Doświadczony singiel pozna parę do spotkań cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

35-letni singiel (182 cm wzrostu), wysportowany, zadbany i atrakcyjny, z doświadczeniem w klimacie cuckold.

Nowy na forum, ale nie nowicjusz w klimacie. 😏

Zdjęcia zobaczycie w mojej galerii na profilu.

Dobrze znam dynamikę takiego układu i czuję się w nim swobodnie.
Cenię dyskrecję, higienę, kulturę osobistą i dobrą atmosferę.

Szukam pary na poziomie w dowolnym wieku, z zadbaną Panią (co może, ale nie musi oznaczać szczupłą - liczy się ogólna prezencja i energia).

Chętnie osoby 40+, ale to nie warunek.
Interesują mnie zarówno pary początkujące jak i te z doświadczeniem w temacie.
Najważniejsze są otwartość, podobne podejście do sprawy i wzajemne dopasowanie. 

Zależy mi na spotkaniach z klasą w fajnej, erotycznej atmosferze.

Jestem otwarty na dłuższą relację, jeśli będzie taka chęć z obu stron - nic na siłę. 
Najlepiej Trójmiasto, ale jestem mobilny i dojazd w promieniu ok. 100 km nie stanowi problemu.

Dla właściwej pary biorę pod uwagę nawet dłuższe podróże. 

Jeśli czujecie, że możemy się dobrze zgrać, zapraszam do kontaktu.

Odpowiem na każdą wiadomość prywatną lub na czacie. 

Jeśli wolicie, możecie również "polubić" ten wpis, a ja się do Was już odezwę 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...