Skocz do zawartości
Mossberg

Snowball i nie tylko.

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie:) z moją Kobieta od jakiegoś czasu praktykujemy wylizywanie jej po moim spuście, ona siada da mnie w pozycji 69 ja wysysam do końca wszystko co wylatuje tylko musi być to szybko, ewentualnie gdy jestem już blisko moja partnerka klęka koło mnie , dochodzę jej w usta i szybko się z nią caluje również musi zrobić to szybko bez ostrzeżenia bo w przeciwnym razie cala Ochota znika. Czy też tak macie z tym opory czy jednak po jakimś czasie nie myślicie o tym i po prostu to robicie:)?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No mam tak samo.. po wszystkim musi siasc na mnie tak zebym nie mogl sie ruszyc bo po orgazmie mi ochota mija.. a w trakcie ruchania to moglbym wylizywac i pic sperme hektolitrami... Jedyna opcja zeby wszystko pogodzic to jest zrujnowany orgazm ale to trzeba mnooostwo samozaparcia zeby sie w odpowiednim momencie chciec zatrzymac. Ale jest wtedy combo mnostwo spermy ktora dalej masz ochote zlizac i dalsza ochota na ruchanie 😁 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tak najchetniej zlizywalbym z niej sperme innych no ale coz... Narazie jest jak jest i od kilkunastu lat nie ruszylo do przodu😅

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja na razie nie chce się przekonać, a wiem że nie miałbym się czego wstydzic bo potrafi zrobić robote

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...