Skocz do zawartości
KrZ_R

Lustro

Rekomendowane odpowiedzi

Zafundowałem żonie wizytę w gabinecie masażu, ale nie był to zwykły salon spa. Wybrałem tzw. „pokój dla par” – miejsce o specyficznej architekturze. Jedna ze ścian była w całości pokryta ogromnym lustrem weneckim. Formuła tego miejsca nie zakładała wspólnego masażu, lecz intymny spektakl: ona oddawała się zabiegom, a ja, ukryty w mroku sąsiedniego pomieszczenia, mogłem śledzić każdy jej ruch.

Nie odmawiaj sobie niczego – szepnąłem jej na pożegnanie. Odpowiedziała mi tylko tajemniczym uśmiechem.

Obserwowałem przez szybę, jak recepcjonistka prowadzi ją do środka. Moja żona zniknęła na chwilę w przebieralni, by po chwili wrócić nago, owinięta jedynie miękkim szlafrokiem. W gabinecie czekał już masażysta – wysoki, atrakcyjny mężczyzna o pewnych ruchach. Podał jej ręcznik i wydał krótkie instrukcje: ma się położyć na brzuchu, przykryć intymne miejsca i poczekać.

Kiedy wrócił, w pokoju panował już nastrojowy półmrok, a w tle sączyła się relaksująca muzyka. Zaczął od czułego gestu, poprawił ręcznik na jej biodrach, upewniając się, że czuje się komfortowo. Rozgrzał w dłoniach aromatyczny olejek i zaczął od długich, płynnych ruchów wzdłuż kręgosłupa. Widziałem, jak z każdym uciskiem barków i karku z jej ciała uchodzi codzienne napięcie.

Schodził coraz niżej. Odkrył jedną z jej nóg, masując łydkę i udo z niemal z wielką precyzją. Gdy zajął się jej stopami, uciskając odpowiednie receptory, zauważyłem, jak palce u jej stóp mimowolnie się podkurczają z rozkoszy. Dłonie masażysty znów powędrowały w górę. Od łydek, przez uda, aż do samej krawędzi ręcznika. Wtedy stało się coś, co przyspieszyło mój puls: jego dłonie, zamiast się zatrzymać, wsunęły się głęboko pod materiał. Choć tkanina skrywała szczegóły, widziałem intensywną pracę jego dłoni w okolicach jej pośladków i krocza. Rozchylił jej nogi, a zza szyby dobiegło mnie ciche, głębokie westchnienie żony.

Po jakimś czasie poprosił, by obróciła się na plecy. Podtrzymał ręcznik niczym parawan, dbając o pozory intymności, po czym zajął się jej dekoltem. Jego ruchy stały się lżejsze, niemal muskające skórę. Moja żona miała na sobie dwa ręczniki – jeden na piersiach, drugi na biodrach. Masażysta powolnym ruchem zaczął wsuwać palce pod górne nakrycie. W pewnym momencie, bez słowa, odrzucił ręcznik. Jej przepiękny biust ukazał się w pełnej krasie. Mężczyzna nabrał świeżej porcji olejku i zaczął zmysłowo ugniatać jej piersi. Robił to z pasją – koliste ruchy przechodziły w delikatne ściskanie sutków, które pod wpływem dotyku stały się twarde i nabrzmiałe.

W tym momencie poczułem gwałtowną erekcję. Spojrzałem w bok – na stoliku obok mnie leżały chusteczki i balsam. Zrozumiałem, że to miejsce zostało zaprojektowane z myślą o takich emocjach. Nie byłem pierwszym, który stał tu w pełnym wzwodzie.

Masażysta schodził niżej, muskając jej brzuch i co chwilę wracając do piersi. Kiedy dotarł do linii bioder, jego dłonie znów zanurkowały pod ręcznik, badając podbrzusze. Po serii długich pociągnięć wzdłuż nóg, wrócił do punktu centralnego. Rozsunął jej uda i powoli, celebrując ten moment, zerwał ostatnią osłonę. Moja żona leżała przed nim całkowicie naga, bezbronna i rozpalona.

Nie wytrzymałem. Rozpiąłem spodnie, usiadłem w fotelu i zacząłem się dotykać, nie odrywając wzroku od spektaklu. Masażysta roztarł olejek i zaczął pieścić jej muszelkę. Najpierw góra-dół, potem na boki, aż w końcu rozchylił wargi sromowe i skupił się na łechtaczce. Oddech mojej żony stał się szybki, a z jej ust wydobywały się coraz głośniejsze jęki. Jej ciało wygięło się w łuk w pierwszej fali orgazmu.

Wtedy zauważyłem, że spodnie masażysty stały się wyraźnie ciasne. Mężczyzna chwycił dłoń mojej żony i położył ją na swoim kroczu. Ona, nie otwierając oczu, zaczęła masować twardniejącą wypukłość. Masażysta rozwiązał sznurki spodni, a te opadły na podłogę, uwalniając potężnego, żylastego członka. Moja żona przejęła inicjatywę, zaciskając dłoń na jego penisie i poruszając nią w rytmie, który znałem aż za dobrze.

Byłem na skraju wytrzymałości, musiałem zwolnić, by nie skończyć za wcześnie. Obserwowałem, jak masażysta nagle zmienia pozycję. Chwycił ją za nogi, obrócił bokiem i bez zbędnych wstępów wszedł w nią. Najpierw ostrożnie, potem z brutalną wręcz szczerością. Pokój wypełnił dźwięk uderzających o siebie ciał i krzyk mojej żony. Po chwili przewrócił ją na brzuch i wziął ją od tyłu, narzucając szalone tempo. To był finał – krzyczała, przeżywając kolejny orgazm, a on wyszedł z niej i wytrysnął na jej plecy i pośladki. Białe pasma spermy pokryły jej skórę od podbrzusza aż po łopatki.

Masażysta roztarł nasienie na jej ciele niczym kolejny olejek, szepnął coś o odpoczynku i wyszedł. Ja również doszedłem w tej samej chwili, brudząc kilka chusteczek. Szybko doprowadziłem się do porządku i wróciłem do domu.

Kiedy żona wróciła, wyglądała na najbardziej spełnioną kobietę na świecie. Jej skóra wręcz promieniała.

– Dziękuję ci, mężu. To był cudowny masaż... szkoda, że cię tam nie było – powiedziała z figlarnym błyskiem w oku.

– Byłem – odparłem krótko.

– Wiedziałam, że nie odpuściłbyś sobie takiej okazji. Podobało ci się?

– Bardzo.

Uśmiechnęła się i zaczęła zdejmować sukienkę.

– Teraz moja kolej na niespodziankę dla ciebie. Ale najpierw... moje piersi potrzebują twojego języka.

Położyła się na łóżku. Gdy zacząłem ją całować, poczułem na ustach słony smak potu zmieszany z metaliczną nutą spermy masażysty (a miała być tylko na plecach). To tylko podsyciło nasz głód. Po wspólnej kąpieli wróciliśmy do sypialni, by do rana celebrować to, co wydarzyło się w gabinecie luster.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tak na przywitanie. Od dawna przeglądam to forum (tylko opowiadania - wspaniałe), a od niedawna stałem się użytkownikiem. Fascynuje mnie to. Chciałbym przekroczyć następny próg.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...