Skocz do zawartości
Aiden96

„On może, Ty nie”

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Od jakiegoś czasu jedną z regularnie pojawiających się w mojej głowie fantazji jest coś, co mógłbym podsumować tytułem -  „on może, ty nie”.

Jak możecie się domyślić, chodzi mi o wszelkie sytuacje, w których dowiaduję się, że żona z kochankiem robi coś, czego odmawia mnie. Z najbardziej oczywistych przykładów – seks analny, na który wiem, że jest niechętna. Sytuacja, w której zobaczyłbym, że jest specjalnie dla niego przygotowana i od razu pozwoliła mu na to, a jednocześnie cały czas mi odmawia, być może mówiąc nawet wprost: „nie, to jest coś tylko dla X”, jest… wow.

Inną wariacją mogą być drobniejsze, bardziej subtelne rzeczy – osobiście podoba mi się, gdy żona ma nieco więcej włosów „tam na dole”, i ze względu na moje preferencje goli sobie pasek. Gdybym zobaczył, że pewnego dnia jest gładko ogolona lub przeciwnie – że zapuszcza ich więcej, a na pytanie odpowiedziałaby: „tak, X tak woli” wiedząc że moje preferencje zostały overridowane… nie wiem, sama myśl o takiej sytuacji sprawia, że żołądek wiąże mi się w supeł, ale nie w nieprzyjemny sposób.

Z racji tego, że to mój pierwszy prawdziwy post, to raz jeszcze – cześć wszystkim!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...