Skocz do zawartości
Wichura

Relacji, pasji, ognia i chemii

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam... Nie wiem czy szukam bo to takie nachalne słowo. Na pewno jednak jestem otwarty na nową znajomość oraz relację z  kobietą, która rozumie, że najlepszy seks zaczyna się w głowie, a kończy tam, gdzie obie strony czują się bezpiecznie i niekoniecznie grzecznie. Namiętną kochanką do relacji typu FWB, gdzie „friends” jest równie ważne jak „benefits”, a zaangażowanie, zaufanie oraz transparetność są fundamentem do wspólnych, bezpruderyjnych odkryć oraz zbudowania czegoś wartościowego na dłużej. 

Kto mnie zna ten mniej więcej wie co preferuję. Kto nie zna łatwo może nakreślić sobie mój obraz na podstawie moich wpisów na forum - jest ich raczej wystarczająco jak na ten cel. W relacji zawsze stawiam na jakość i jestem równie wymagający od innych jak i od siebie. Preferuję dłuższe relacje, pełne pasji rozwijające się bez presji, swoim naturalnym rytmem. W których wiele można a nic nie trzeba. Najchętniej realizowane poprzez spotkania całonocne połączone ze śniadaniem. Czy mogą to być spotkania w trójkę ? Też - o ile wszyscy wzajemnie się polubimy oraz ta forma spotkań nie będzie naszą główną a raczej będzie stanowiła przyjemne urozmaicenie. Doświadczenie nauczyło mnie jednak, że najlepsze scenariusze pisze chemia, a nie sztywne założenia, Prawdziwy ogień pojawia się natomiast wtedy, gdy między dwiema osobami iskrzy intelektualnie i emocjonalnie.

Nie jestem zainteresowany osobami niestabilnymi emocjonalnie (lub posiadającymi takich partnerów), osobami których partner nic o spotkaniach nie wie, spotkaniami nastawionymi na mechaniczny seks tudzież uniesieniami na parkingu pomiędzy krzakami. Jeśli jednak jesteś kobietą świadomą swojej seksualności, która nie boi się chcieć i brać, ceniącą sobie swobodę rozmowy, brak gierek i wysoką jakość spotkań oraz samej relacji – zapraszam do kontaktu. Sprawdźmy czy nasze energie nadają na tych samych częstotliwościach oraz gdzie mogą nas one zaprowadzić.

Na codzień urzęduję w Poznaniu jednak odległość nie stanowi dla mnie problem stąd ogłoszenie w tym a nie innym dziale. Jeżdzę dużo i chętnie oraz miałem już relacje z osobami z różnych miast Polski. Ważniejsza jest dla mnie sama osoba a nie to, czy mam do niej 15 czy 300 km.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...