Skocz do zawartości
AmbiLife

Bezgraniczne zaufanie

Rekomendowane odpowiedzi

Wątek może być kontrowersyjny,  więc jeżeli komuś wywoła negatywne czy agresywne emocje to z góry przepraszam.

Mam już trochę lat, a nie zmienia się jedno, gdzieś tam brak zaufania do ludzi, przez co jestem samotny. 

Ale to nie jest post o użalaniu się nad sobą. Wstęp jest jedynie po to aby dać kontekst.

Podejrzewam, że jest tu wiele bardziej lub mniej biseksualnych mężczyzn który są w poważnych relacjach z kobietami. 

W takiej sytuacji, kobietę albo można idealizować, ze jest poza zasięgiem.

Lub wręcz przeciwnie, można ją potraktować jak przedmiot, mieć drugie życie. 

Tutaj jest bardziej pytanie do Panów niż Pań. 

Czy udało wam się zbudować tak głęboką relację, że ten coming out był wręcz naturalny? 

Ale też chętnie posłuchał Panów, którzy zetknęli się z odrzuceniem. 

• Lubię 1
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas wyszło to naturalnie przy zabawie. Ją od dłuższego czasu miałem fantazje bi/M-M ale ujawniłem się 2-3 lata temu. Podczas zabaw doszedłem w niej ale dalej miałem ochotę i najpierw mi się spodobało jak było nokie, a potem ją wylizałem po sobie, po czym zaczęliśmy się całować z tą spermą. I jakoś w trakcie zacząłem jej mówić, że podnieca mnie temat bi. Była zdziwiona ale zaczęła mnie wypytywać i zaakceptowała ten fakt. Nawet powiedziała, że chciała by zobaczyć jak inny mi robi loda. I generalnie ma podejście, że "o Panów nie jest zazdrosna" 😁 Niestety jako, że w ostatnim czasie żona nie ma ochoty na zabawę z innymi to temat spełnienia fantazji trójkąta MKM bi leży odłogiem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce być psem ogrodnika.

Ale robisz coś aby ją podniecić jak wtedy. 

Ja jeszcze kilka lat temu może swoją bym zlizał w takiej sytuacji, teraz byłoby cieżko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Staram się ją nakręcać z różnym skutkiem. Ale akurat temat zlizania leży bardziej po mojej stronie bo musi się udać dojść tak żeby się nie zaspokoić. Trudna sztuka ale można zalać partnerkę dwa razy 2 krótkim czasie. Przy normalnym szczytowaniu nie mam ochoty tego lizać 😆

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz ja nie mam kompletnie doświadczenia. Choć wiem, że im dłużej zwlekasz tym trudniej, bo to wiem po sobie. 

Nie masz już takiej ochoty na eksperymenty, 

Ale z drugiej strony, to chyba to głębokie zbudowanie zaufania?   

Myślisz, że jest ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem też, że teraz nic nie przyśpieszę na siłę. Teraz to kwestia okazji, które mogą krok po kroku pchnąć sprawy na dawne tory. Bo ja mam ochotę na eksperymenty.

A zaufanie 100% musi być bo jak jest nawet trochę mniej to już mocno psuje w tej tematyce i wychodzą krzywe akcje. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Wichura dałeś lajka.

Pamietam, że gadaliśmy o tym (pod innym nikiem) i kazałeś mi iść w vanilie, Nie posłuchałem i poszedłem w Fetlifle. 

Jestem w tym samym miejscu co byłem. 

Ale co tam się dzieje, to jakieś nieporozumienie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...