Skocz do zawartości
PabloEscobar

Gdzie szukać Hotki?

Rekomendowane odpowiedzi

Większość osób tutaj to pary lub faceci single, ja od długiego czasu szukam partnerki do stałego związku cuckold. Mam w tym doświadczenie, kiedyś namówiłem żonę na te zabawy i funkcjonowało to przez dłuższy czas. Aktualnie jestem singlem, wiedząc że cuckold to jest mój największy fetysz (drugi to długie paznokcie u dłoni) mam sprecyzowane "kryteria" przy szukaniu partnerki. Niestety zauważyłem że mimo wszystko łatwiej wejść w nową standardową relacje i ewentualnie potem namawiać na cuckold niż od razu szukać kobiety do cuckold. Dlaczego? Często słyszę - "przecież każda by tak chciała" ale jak już pogadamy dłużej to "to jednak nie dla mnie". Próbowałem już chyba wszystkiego, tego naszego tutaj portalu, zbiornika, tindera, stron BDSM, apki fetlife, klubów swingers, mam wrażenie że cuckold jest najrzadszym fetyszem na świecie. Inna rzecz która zauważyłem to fakt że te kobiety które wizualnie są "niedobre" czyli mój target i one by w cuckold poszły to jednocześnie one chcą praktycznie zawsze tego samego typu faceta - Alfa, umięśniony, wielki, tatuaże - i gdzie taki gość pozwoli kobiecie na cuckold? 😁 Takie moje przemyślenie. Ja jestem typem eleganta, marynarki, eleganckie buty, klasyczny zegarek, więc nie kojarzę się z przygodami tylko że stabilizacją. Image'u zmieniać nie chce i nie mogę (zawód). Tak więc poradźcie proszę - gdzie szukać Hotki? Może macie jakiś pomysł na który nie wpadłem. Albo przeczyta mój post jakaś para lub kobieta która zna kobietę z Warszawy lub okolic która by chciała cuckoldu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...