Skocz do zawartości
Beautifilth

Po dekadzie

Rekomendowane odpowiedzi

Niemonogamiczne podejście do życia było częścią mnie praktycznie od zawsze (i nie zawsze ułatwiało mi to życie 😉). Kiedy poznałem Tatooine, natychmiast zrozumieliśmy, że jesteśmy dwiema połówkami tej samej duszy i już razem eksperymentowaliśmy czasem z różnymi układami - i różnym sukcesem.
W okolicach roku 2015 sprawy nabrały intensywnego tempa, a ja pojawiłem się (jako Pan Pe) na tym Forum. Potem różne emocje poszły w różnych kierunkach, coś tam osłabło, coś się pozmieniało, a ja wycofałem się z wyrażania moich zajawek światu i odszedłem stąd, poprosiwszy najpierw o usunięcie historii mojej bytności ().

Minęła dekada. Chyba faktycznie po tylu latach staliśmy się z Nią jedną osobą w dwóch ciałach, a krew nie woda - i coraz częściej i chętniej zaczęliśmy wracać do różnych wspomnień... 

Zatem wróciłem tutaj 🙂

Nie wiem, co jeszcze przed nami. Marzy mi się wspaniały, ocierający się o miłość romans mojej ukochanej z kimś, kogo i ja bym w jakimś sensie pokochał. Albo niemal odwrotnie - czyli jeszcze stu Jej jednorazowych kochanków, których nawet bym nie poznał 😈. Ale jeśli nawet na marzeniach się skończy, to wspominać i tak będzie co - już zawsze.
I czasem może jakimś wspomnieniem się tu podzielę 🙂

026a.JPG

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć , witaj ponownie. 

Godzinę temu, Beautifilth pisze:

Potem różne emocje poszły w różnych kierunkach, coś tam osłabło, coś się pozmieniało, a ja wycofałem się z wyrażania moich zajawek światu i odszedłem stąd, poprosiwszy najpierw o usunięcie historii mojej bytności

No i z perspektywy czasu warto było wygumkowywać się stąd? Nie żałujesz że zniknęło to bezpowrotnie?

Godzinę temu, Beautifilth pisze:

Ale jeśli nawet na marzeniach się skończy, to wspominać i tak będzie co - już zawsze.

Życzę Ci Żeby nie skończyło się tylko na marzeniach, ale jest dokładnie tak jak twierdzisz że nawet same marzenia mogą dawać nam jakieś spełnienie. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Beautifilth pisze:

Nie mogę odżałować tamtych wpisów. Cóż, człowiek i jego emocje...

Tak myślałem, ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyyyyscy wracają 😉 (no dobra, wielu 😁). 

Witaj ponownie 🙂

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...