Skocz do zawartości
Simertoe

Codzienne sytuacje z dreszczykiem

Rekomendowane odpowiedzi

Temat pewnie najbardziej dla tych którzy przejście „do rzeczy” mają jeszcze przed sobą, ale niekoniecznie 😉

Ciekaw jestem jakie codzienne sytuacje sprawiają że ciśnienie się Wam podnosi, serce przyspiesza, a penisy twardnieją. Przykładowo gdy ktoś wyraźnie flirtuje z Waszą partnerką, obserwujecie jak Wasza żona tańczy z kimś innym, dziewczyna opowiada Wam że odezwał się do niej były chłopak itp. 

Mnie zawsze niebywale kręciło kiedy widziałem swoją partnerkę na parkiecie z innymi mężczyznami. Czy to w bardziej grzecznych sytuacjach jak wesele z jakimś kuzynem, czy partnerem koleżanki, czy w bardziej „niegrzecznych” kiedy szła na parkiet w klubie i przyklejał się do niej jakiś przypadkowy partner, a ja zostawałem przy barze.

Najbardziej utkwiła mi w pamięci sytuacja kiedy podczas tańca w klubie jakiś facet bezceremonialnie „odbił” mi moją narzeczoną i zaczął z nią tańczyć nie zwracając na mnie większej uwagi. Przez kilka chwil moja narzeczona poddała się chwili i z nim tańczyła. Jak na złość leciał akurat jakiś zmysłowy latino kawałek i jej taneczny partner pozwolił sobie na trochę więcej, złapał ją za biodra, ona zakręciła kilka razy pupą, parę razy się otarła o jego biodra i krocze. Po kilku chwilach się od niego uwolniła i wróciła do mnie, ale obraz tej sytuacji został ze mną na długo. Już tam na miejscu miałem olbrzymi wzwód w spodniach, a każda fantazja na temat tego jak mogła się potoczyć tą sytuacją gdyby nie było mnie tuż obok powoduje wielkie podniecenie 🫣

A jak jest u Was? Macie takie niewinne sytuacje związane z Waszymi partnerkami, które na codzień potrafią Was nakręcić do szaleństwa? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...