Skocz do zawartości
Morhavee

Komixxx by Mor - Dwóch to nie zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem, nowy odcinek specjalnie dla Was.

jak zwykle prośba o feedback - co myślicie o formie, treści i bohaterach. Co byście zmienili, poprawili lub wyrzucili?

Kto jest waszym ulubionym bohaterem "so far"?

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

12.png

• Lubię 9
  • Dziękuję 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Maestro. Jak zwykle straszna szkoda że tak szybko się kończy. Nie zasugeruje Ci żadnych zmian, bo nie chcę nic popsuć, uważam że świetnie budujesz tę historię. Moje ulubione postaci to Ania i jej mąż, może dlatego że fizycznie przypominają mi akurat mnie i moją kobietę:) jakbyś wrzucil nasze foto w chatgpt i poprosił o wersje komiksową pewnie wyplułby coś podobnego:)) łatwo mi się w nich w czuć z tego powodu. 

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna opowieść, super budujesz atmosferę, oby tak dalej ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klasa. Budowanie relacji, poznawanie tematu poprzez rozmowę, tempo jest jak najbardziej w punkt, chciałbym jedynie aby takie akcje jak błyśniecie nagością było poprzedzone jakąś myślą, zastanowieniem. Myślę że super by było jakby poruszała więcej tematów z mężem, np. właśnie rozmowa o tym blysnieciu, zobaczyć jego reakcje i żeby może on ja trochę podkręcił (jeśli na tym etapie on też jest do tego przekonany) może jakieś rzucenie jej wyzwania itp. aczkolwiek nie chciałbym aby zaraz się okazało że będzie mega skok jak szybko seks, lodzik czy obciąganie. Małe kroczki i pokazywanie pokonywania kolejnych barier to jest to czego zawsze brakuje w opowiadaniach. Każdy chce jak najszybciej przejść do seksu, a najlepszy jest proces cały. Z wyżej wymienionych powodów, so far małżeństwo. Jedynie na minus to ciągłe uczucie ciekawości co będzie dalej i oczekiwanie na kolejny odcinek 😉 emocje takie jak kiedyś się czekało na wyjście miesięcznej mangi 😅

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Duży Plus za nie skoczenie na głębszą wodę poprzez pełną nagość w saunie. Bo mam wrażenie że dużo osób w swoich opowiadaniach zawsze robi (z mojej perspektywy) mega duże skoki, na zasadzie "żona była na nie, ale dała się namówić i na kolejnym spotkaniu poszli się ruchać do hotelu"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobre opowiadanie. Może warto byłoby pokazać podniecenie męża? Jakieś elementy masturbacji, gdy np. ona szykuję się na spotkanie z kolegami? Jakięs rysunki erekcji gdy ona mu opowiada co z nimi robiła (np. pokazała nagość w szatni?) i pobudzanie meża do seksu przez to. Można np. wprowadzić jakieś elementy typu kupowanie bielizny etc. Takie luźne sugestie.  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby dać feedback aż specjalnie odkopałem konto :)

Super komiks, akcja rozwija się powoli ale nieuchronnie prowadzi do celu, tak jak w najlepszych opowiadaniach na tym forum.

Fajny pomysł z użyciem AI, ja od czasu do czasu bawię się na AiDungeon i myślałem czy kiedyś nie wkleić jakiejś historii, ale nie starczyło mi determinacji...

Ulubiona postać? Pewnie że Ania :)

Czekamy z niecierpliwością na ciąg dalszy! 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...