Skocz do zawartości
Morhavee

Komixxx by Mor - Dwóch to nie zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.02.2026 o 17:57, Grey pisze:

Według mnie fabuła jest wciągająca a rysunki AI znakomite. Od razu widać, że Czarek cytując klasyka:  "To duży talent w temacie" ;) a Darek jest trochę nieporadny, ale widzę tu potencjał na świetny rozwój akcji w tej trójce. 

Warto rozważyć zasugerowanie AI, że o ile mąż Ani to fajny gość i dobrze mu w tych okularach, to gdyby przypadkiem postanowił pomlaskać czikitę, że się tak wyrażę, to wtedy można mu je na chwilę zdjąćB)

Albo założy kapelusz, na przykład pork pie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakich narzędzi używasz do tworzenia tego komiksu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Komiks bardzo mi się podoba, chętnie zobaczyłbym więcej takich historii, zastanawiam się jak bardzo czasochłonne jest jego przygotowanie. Ile czasu zajmuje Ci wygenerowanie jednego obrazka ? Oczywiście tak uśredniając. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Że też tak podanej lektury nie było w czasach szkolnych 🙃

Wszystkie książki od dechy do dechy przed czasem przeczytane 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzieć, że czekam to jakby nic nie powiedzieć 🤣🤣

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się wydaje że nie będzie dalszej części 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawe podejście do tematu , czytając wątek „histerie prawdziwe” to można naprawdę mieć wielu inspiracji ;) czekamy na ciąg dalszy . 
On

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie będzie,  jest w produkcji 

13 godzin temu, takiSobie pisze:

Coś mi się wydaje że nie będzie dalszej części 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...