Skocz do zawartości
Morhavee

Komixxx by Mor - Dwóch to nie zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem, 

pamiętacie mnie? Rzadko tu bywam ale czasem coś, myślę, fantazjuję i piszę ale tym razem wpadłem na nieco inny pomysł.

A co jakby 'napisać' komiks. Umiejętności graficznych u mnie brak więc nigdy nie szedłem tą drogą jednak w dzisiejszych czasach otwierają się nowe możliwości. Zacząłem 'tworzyć' przy pomocy Ajaj aczkolwiek szło to koszmarnie bo to wcale nie jest aż tak proste. Szczególnie, że używam publicznych modeli i prostych narzędzi bo na wdrożenie w bardziej rozbudowane workflows to nie mam jednak czasu. Dopiero niedawno modele się poprawiły na tyle, że jest sens tego używać. Więc oto i tworzony przeze mnie komiks. Trochę romantyczno-erotyczny, trochę o zdradach i innych ciekawych zjawiskach. 

Będę wrzucał pojedyncze strony bo cały PDF jest za duży. chyba że uda mi się go dobrze skompresować.

Dajcie znać jak wam się podoba i czy chcecie dalszej części.

1.png

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem dodać, że wrzucam póki co pierwszy rozdział. Drugi "in the making"

2.png

3.png

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł świetny, wykonanie świetne, treść świetna. Czekam na więcej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako wielki fan komiksów muszę powiedzieć, że jestem zachwycony tym pomysłem 😊

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...