Skocz do zawartości
kukizk

Spotkanie z kolegą z pracy..

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym podzielić się z Wami fragmentem fantazji, która jeśli Wam się spodoba, będzie kontynuowana..
Czasem kiedy chodzę podekscytowany tematem cuckoldu od kilku dni, przelewam na "papier" swoje fantazje :)

Jeśli źle umieściłem,  proszę Szanowną Administracje o przyniesienie do odpowiedniego działu. 

Dialog miedzy Hotką, a mną.. Rogaczem.. leżąc w łóżku.. wtuleni w siebie.. fantazjując.. a może już realizując..

T: Tak kochanie.. bardzo chciałbym, żebyś się z nim spotkała..
M: A chciałbyś przy tym być czy miałabym się z nim spotkać sama?
T: Chyba sama.. mogę Cię zawieźć.. mogę czekać pod hotelem.. mogę być w innym pokoju.. tak, żebyś czuła się bezpieczna..
M: No dobrze kochanie.. a tak z ciekawości, dlaczego nie chciałbyś być z nami w pokoju? Miałbyś bardzo przyjemny widok :)
T: Tak na pierwszy raz chyba wolę, żebyś była z nim sam na sam. Troszkę się wstydzę popatrzeć mu w oczy.. :)
M: jak to się wstydzisz? To ja sie powinnam wstydzić :) za Ciebie! :)
O nie.. ja mam zamiar mu wszystko powiedzieć dlaczego się spotykamy.. chociaż nie mój drogi.. to ty do niego zadzwonisz i mu powiesz dlaczego się spotykamy :)
T: Aaaale... jak to?... mam do niego zadzwonic i niby co powiedziec?
M: jak to co?.. masz nam umówić spotkanie.. :) dograć termin i całą resztę..
T: No ale jak to mam powiedzieć po co dzwonię!? Tak o.. po prostu!? Przecież ja się spalę ze wstydu... Wy macie jakiś kontakt ze sobą, piszecie razem, widzicie się w pracy jak przyjeżdżana delegacje.. ja go nie znam..
M: TAK właśnie! Masz do niego zadzwonić i poprosić o to, żeby się spotkał z Twoją żoną i Ci ją przeleciał... BO TY NIE POTRAFISZ!.. tak! Masz mu to powiedzieć! A ja chcę to usłyszeć więc albo to zrobisz przy mnie albo masz nagrać tą rozmowę :) będziesz miał pamiątkę, a ja chcęusłyszeć Twoj drżący głos.. ;) Kochanie albo chcesz być uległym Rogaczem albo nie :)
T:....... (zatkało mnie) yyyyy no dobrze, zadzwonię...
M: No.. ja myślę :) i nie protestuj, bo każę Ci podać więcej powodów naszego spotkania :D chociaż.. w trakcie na pewno coś mu powiem :) ok, w takim razie zaraz  mu przekażę, że wieczorne winko, na które mnie zapraszał jest aktualne, a w sprawie szczegółów bedzie do niego dzwonił mój mąż :D już widzę jego mine.. :) spokojnie.. powiem mu, że mamy z mężem pewien układ, żeby nie był zbytnio zaskoczony ;)
M: dobrze kochanie.. więc czekam na informację od Ciebie kiedy mam do niego zadzwonić..

Piszcie, komentujcie proszę co sądzicie. Totalna amatorszczyzna uległego Rogasia swojej żonki ale może komuś sie spodoba :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...