Skocz do zawartości
Modlishka

Szukam uległego rogacza do związku femdom cuckold.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bardzo wierzę w powodzenie tej akcji i satysfakcjonujący odzew, ale co mi szkodzi.

Przeczytaj zanim napiszesz! Ze zrozumieniem! Jeśli niedomagasz intelektualnie to nie pisz wcale.

Szukam uległego rogacza, tylko i wyłącznie - jeśli nie wiesz co to znaczy to nie zgłaszaj się do tej roli. Szanuj mój czas!

Kogo szukam:
Mężczyzny uległego względem kobiety, ale naprawdę uległego, a nie takiego któremu się tylko wydaje. Uległego (submissive), a nie ulegającego (bottom). A zatem takiego, który nie będzie się stawiał już na etapie korespondencji czy rozmowy telefonicznej. Szukam rogacza z prawdziwego zdarzenia, który pragnie zdrady, a nie takiego, który zgodzi się na otwarty układ, bo takowy związek mnie nie interesuje. Szukam mężczyzny, dla którego jest to wręcz pasja, a nie takiego, który "nie ma nic przeciwko".

Mężczyzny bez problemów psychicznych i emocjonalnych, który jest świadomy swojej seksualności i preferencji, a przede wszystkim nie ma na tym polu żadnych konfliktów. 
Powinien być elokwentny - umiejętność czytania ze zrozumieniem to niezbędne minimum, jednak zdecydowanie wyżej cenię sobie erudycję.
W relacje na odległość już nie wierzę, więc lepiej by było, jeśli byłbyś z moich okolic. W przeciwnym wypadku nie oczekuj, że się przeprowadzę, za to Ty taką gotowość masz wykazać.
Wiek - tak gdzieś w widełkach między 37 a 47 rokiem życia (przy czym jestem bardziej skłonna przymknąć oko w górę). 

Bez nadwagi. Mężczyźni łysi/łysiejący mnie nie pociągają.

Coś o mnie:
Atrakcyjna hotka, o zdecydowanym charakterze, dominującym sposobie bycia. Jestem inteligentną babką, na poziomie i tego samego wymagam od interlokutora, a tym bardziej od potencjalnego kandydata na partnera. Lubię fetyszystów stóp - ot, taki miły dodatek.
Jestem wymagająca, despotyczna i apodyktyczna, no dość już tej autoreklamy ;)

Jako, że ten anons jest nieco bardziej rozbudowany niż kilka zdań to oczekuję stosownej wiadomości w odpowiedzi. Odpowiedzi satysfakcjonującej, wskazującej na to, że można z Tobą porozmawiać, a nie wymienić tylko pojedyncze zdania. Zdawkowe wiadomości typu "aktualne?" czy "jestem zainteresowany" nie wzbudzą z kolei mojego zainteresowania. Wysil się, szukam mężczyzny na poziomie.
W celu wiadomym, ale gdyby ktoś nadal miał wątpliwości - to oczywiście chodzi o związek. W przeciwnym wypadku to byłby to jedynie voyeuryzm, a nie cuckold. Związek z elementami ultimate i FLR, a na pewno femdom.

Nie jestem zainteresowana klimatem sissy i transwestytami.

Młodzi - nie pisać! Szukam do związku, a nie do niańczenia.

Smalcom alfa też "podziękuję". 

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...