Skocz do zawartości
madmax199

fantazje kochanków i hotek

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 29.12.2025 o 22:09, madmax199 pisze:

szpilki, w których spędziła ten wieczór ;)

buty.png

Masz więcej jej zdjęć? 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To Ja wtrące swoje trzy grosze, chyba jako jedyna kobieta😉 

Skoro już poznała kilku jego kolegów i wszyscy jej się podobają to może kiedyś namówi studenta na pewną zabawę...

Ona na kolanach klęka na krześle obrotowym (przodem do oparcia), oczywiście najlepiej całkiem nago, student wraz z kolegami ustawiają się wokół niej w kółeczko i student kręci krzesłem a gdy się zatrzyma ten przed nią korzysta z jej ust a ten za nią z jej dziurki 😈😈 

Myślę, że żona będzie zachwycona 😈

• Lubię 9
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Bro_dacz pisze:

Fantastyczna fantazja!

Jeśli to do mnie to, dzięki 😉

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, Kasix2 pisze:

Jeśli to do mnie to, dzięki 😉

Tak, tak 😀 to do Ciebie  😀

Sorry, że nie zacytowałem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Bro_dacz pisze:

Tak, tak 😀 to do Ciebie  😀

Sorry, że nie zacytowałem. 

Wybaczam 🤭

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona nie dała się jeszcze namówić na cuckold ale wie, jakie są moje pragnienia i zna moje fantazje. Często w trakcie gry wstępnej szepczemy sobie do ucha sprośne, wymyślone historie.

I kolejny wątek wprowadzający – żona często ogląda na streamingach seriale, których ja nie bardzo chcę oglądać bo są to kryminały, gdzie dzieją się często brutalne rzeczy a ja tego nie lubię. Ale zdarza się też seks w tych filmach. I wtedy żona pauzuje, cofa, woła mnie z gabinetu żebym sobie pooglądał. Ostatnio oglądała jakiś film w którym facet wraca nieoczekiwanie z pracy i zastaje żonę z kochankiem w łóżku. Oczywiście w serialu była z tego powodu wielka chryja.

— Ty byś z tym nie miał problemu, prawda? – Zapytała żonka.

— No pewnie, że nie, przecież wiesz. – Uśmiechnąłem się – Dyskretnie bym wyszedł, żeby wam nie przeszkadzać.

Wieczorem tego samego dnia w łóżku wróciłem, do tej rozmowy podczas gry wstępnej.

— Nie tylko nie miałbym problemu ale bym poszedł do kuchni przygotować dla was posiłek, bo po seksie chce się jeść.

— Mmmm… a przy okazji pewnie byś sobie zrobił dobrze

— No nie wiem

— Ale ja wiem… Nie ma tak dobrze. Musiałbyś się rozebrać do naga i nałożyć klatkę na ptaka.

— Ale jakbym nago z klatką na ptaku stał w kuchni i smażył jajecznicę to… po pierwsze gorący tłuszcz by na mnie pryskał a dwa – sąsiedzi z bloku naprzeciwko by mieli ubaw.

— No dobrze – to załóż faruszek… ten w serduszka.

Podczas naszej rozmowy moje place zataczały delikatne kręgi wokół sutków żony. Z zadowoleniem rejestrowałem jak są coraz twardsze z podniecenia. Wsunąłem dłoń między uda i tutaj też znalazłem potwierdzenie narastającej ekscytacji. Żona zaś szeptała dalej rozmarzonym głosem.

— I stojąc tam w kuchni słyszałbyś jak jęczę z rozkoszy i jak mnie ten mój kochanek rżnie i łóżko trzeszczy.

— Oj tak, ale przede wszystkim starałbym się tak dobrać timing z przygotowaniem potrawy, żebyście zjedli ciepły posiłek. Kiedy bym usłyszał, że skończyliście, szybko dokończyłbym jajecznicę i zaniósł do salonu a potem przyszedłbym was do niego zaprosić.

— Zjadłbyś z nami?

— Tak i nie. Nie jadłbym z wami przy stole… wszedłbym pod stół i zlizywał to, co by na was było.

— Lizałbyś moją cipkę i jego kutasa

— Tak… a od czasu do czasu któreś z was mogłoby dać mi coś ze stołu, jak psu.

— po takim śniadaniu pewnie znowu byśmy nabrali ochoty… Teraz byś słyszał jak bierze mnie na stole a sam byś cały czas pod nim siedział.

Kiedy to żona mówiła ja już byłem w niej i rżnąłem cudownie wilgotną cipeczkę. Ale ta niesamowite wizja omal by sprawiła, że doszedłbym przedwcześnie. Wyciągnąłem zatem kutasa i zatrudniłem do działania język.

— O tak! Liż mnie i wyobrażaj sobie, że z cipki wycieka jego sperma. To będzie twój posiłek.

Ja nie mogłem mówić, bo usta miałem zajęte, więc żona kontynuowała.

— Zawołałabym cię spod stołu, żebyś lizał moje sutki…

I kiedy skończyła to mówić przyszedł do niej orgazm. I jak zawsze trwał długo i mocno.

A kiedy się skończył wszedłem w nią znowu i ja mogłem skończyć też.

I tak to u nas wygląda. Taki cuckold gadany… może kiedyś uda się przejść poziom wyżej?

• Lubię 11
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Bro_dacz pisze:

Taki cuckold gadany…

Najważniejsze że Wam to sprawia radość i przyjemność :) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A gdyby na przykład po kolejnej sesji ruchania ze studentem Hotka obudziła się, wyślizgnęła od studenta i poszła do drugiego pokoju?

A tam nagrodziła współlokatora mówiąc: tyle musiałeś się nasłuchać i napatrzeć. Jeśli twoje jaja to wytrzymują to jako niewyżyta suka chcę żebyś spuścił się z moją pomocą. Wybieraj jak chcesz. Chcę się dskej szmacić.

Taki cuckold w cuckoldzie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Asceta pisze:

A gdyby na przykład po kolejnej sesji ruchania ze studentem Hotka obudziła się, wyślizgnęła od studenta i poszła do drugiego pokoju?

A tam nagrodziła współlokatora mówiąc: tyle musiałeś się nasłuchać i napatrzeć. Jeśli twoje jaja to wytrzymują to jako niewyżyta suka chcę żebyś spuścił się z moją pomocą. Wybieraj jak chcesz. Chcę się dskej szmacić.

Taki cuckold w cuckoldzie...

za duże ryzyko, że student zoorientuje się, że mnie dyma jego wwspólokator... pomysł mam inny ;D

najpierw obsłużę i spuszczę studenta i... wyśle go do lidla :D po jakies wino czy coś, to daj mi jakies 20 min i wtedy pójde do wspolokatora stanę w drzwiach kompletnie nago w samych szpilkach i poproszę grzecznie, żeby poprawił... 😜 zanim student wróci ja już będę spowrotem w jego łózku, a w brzuszku pełno spermy wspólokatora :blow1: iiii studenta pewnie tez, bo tak zazwyczaj konczy 😜 

• Lubię 6
  • Wow! 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...