Skocz do zawartości
madmax199

fantazje kochanków i hotek

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.12.2025 o 12:48, Tomus1 pisze:

Pewnie z różnicy wieku i szacunku do kolegi to grzecznie się zwracają do damy jednak w majtkach kutasy się ostrza na nią a oni sami fantazjuja o niej i myślą gdy przechodzi "ale bym cie wyruchał szmato"

szkoda, że jej młody kochanek nie chce się nią podzielić, bo żona twierdzi "bez problemu wypiełabym się i obciągneła jego koledze" w zasadzie zrobiłaby to wszystkim których poznała (poznała chyba 5), bo wszyscy jej sie spodobali. 
raz fantazjaowała, że jedzie do niego a oni tam wszyscy w 6 są i całą noc na zmiane jej używają w różnych konfiguracjach :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.12.2025 o 12:49, Tomus1 pisze:

Jak się ubiera suczka gdy idzie do tego młodego kochana i wie, że będą koledzy?

zawsze tak samo, szpile, mini, cos obcislego, teraz zima to kozaki na szpilce, ponczochy. Nie ma znaczenia czy tam beda jego koledzy czy nie. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no jak tam z waszymi fantazjami? nic? 
fajnie by było jakby wątek się rozwinął, aby mieć jakieś inspiracje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może rozwijając wątek ze Studentem...

Student każe przyjechać swojej Suce na obciąganie, ma być jak zawsze ubrana odpowiednio wyzywająco. W środku czeka już kilku kolegów, bo będą razem oglądać mecz.

Niemal zważając na obecność kolegów Student zwraca się się do Suki by poszła do pokoju i ma klęczeć a on zaraz przyjdzie na obciąganie. Ma się też pozbyć swojej obcisłej sukienki. Tym razem student kończy na twarzy i zabrania zlizywać lub myć spermę. Ma tak w samej bieliźnie i z obspermioną buźką kręcić się po mieszkaniu czekając aż zawoła ją na kolejne obciąganie. Po drugim ssaniu znowu ładunek spermy ląduje na twarzy jego dziwki. Teraz pozbawił jej stanika i dalej ma być widoczna dla kolegów i dostępna by czasem podać piwo dla kumpli. Po trzecim obciąganiu jest już całkiem pozbawiona bielizny, w samych pończochach i z trzecim już ładunek spermy na twarzy... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mmm mega!
przeczytałem jej to - chciałaby tak :blow1:
jedynie ten stanik niepotrzebny bo nie nosi... ma cycki zrobione ;)

• Lubię 3
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, madmax199 pisze:

mmm mega!

O, to nawet lepiej ;) A pas do pończoch? Albo gorset, taki co sięga tylko pod cycki? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

halo halo... tylko Roger ma jakiś sensowny pomysł? 😆
hotka chętnie posłucha pomysłów, może któryś wejdzie fazę realizacji :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pomysł, który wstępnie zaczął się klarowac, ale jest w powijakach niemniej jednak podoba się mojej kochance. Wpadłem na pomysł, aby kochanka zdobywała hmm, nazwijmy to rangi, czyli musi wykonać jakieś zadanie w określonej sytuacji itp.za co też ma mały prezent. Aktualnie dostała range suczki, a tym samym też unikatowy pierścionek, przyjmując go ssała kutasa udowadniają mocniej, że się zgadza i cieszy się z nominacji, dodatkowo każdego dnia patrząc na niego przypomina sobie kim jest i kogo

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.01.2026 o 09:14, madmax199 pisze:

mmm mega!

Może takie rozwinięcie sytuacji...

Student - Dzień dobry moja suko. W sobotę wieczór chcę mieć obciągniętego kutasa. Liczę, że się pojawisz.

Suka - Jasne, chętnie obciągnę, jak mam być ubrana?

Student - Krótka sukienka, stringi, pończochy z pasem i wysokie szpilki.

Suka - Dobrze proszę Pana, jeszcze jakieś życzenia?

Student - Nie, tylko wiedz, że zaprosiłem kilku kolegów na mecz, to chyba nie problem?

Suka - Pewnie, że nie. A czy mogę liczyć też na rżnięcie?

Student - Jak będziesz posłuszną Zdzirą to może…

Suka - Twoja Zdzira zawsze jest Panu posłuszna…

Sobotni wieczór, godzina 20.30. Suka pojawiła się punktualnie u studenta, ubrana zgodnie z poleceniem, ubrana do tego w płaszcz ze względu na mrozu, który oczywiście natychmiast zdjęła po wejściu do mieszkania. Student zaprosił ją do pokoju, gdzie było już 5 facetów. Na oko w wieku studenta. 

Uuuu - ale laska.

Rozbrzmiały się cmokania i śmiechy.

Suka znałą już 2 z nich, ale 3 było dla niej zupełnie obcych.

To moja Suka. Jest wiecznie napalona. Ma męża ale uwielbia obciągać młode kutasy i przyjechała dzisiaj do mnie, prawda Suko?

Mhmm… tak.

Co tak?

Jestem Pana suką i uwielbiam obciągać Pana kutasa.

No proszę - jaka grzeczna i ‘per Pan’ tobie mów - powiedział jeden z nowych kumpli. 

Wiadomo - odrzekł Student - szacunek musi być.

To mówiąc zasadził solidnego klapsa w tyłek Suki.

To skoro lubi obciągać młode kutasy, to może i ja się załapię? Wyszczerzył się w uśmiechu kolejny z ‘nowych’.

Suce aż się zaświeciły oczy na myśl o tych młodych, sterczących dla niej kutasach ale Student z miejsca zgasił kumpli (oraz Suki) zapał

Chciałbyś! Ta dziwka jest moja i nie mam ochoty się dzielić. Ale spoko - też co nieco skorzystacie na jej wizycie dzisiaj.

Dobra, Suko, ściągaj tę sukienkę i ruszaj do pokoju i czekaj na mnie na kolanach.

Suka rusza do pokoju ale student łapie ją za rękę?

A to nie zrozumiałaś kolejności poleceń, szmato?

Znowu błysk w oku Suki. Czyli ci młodsi od niej faceci obejrzą sobie jej cycki, tyłek i nogi w pończochach. 

Mhmmm, dobrze proszę Pana, już zdejmuję.

Suka stanęła tyłem do chłopaków, zdjęła seksownym ruchem sukienkę. 

Czy tak dobrze, proszę Pana? Coś dalej mam zrobić czy już iść do pokoju i czekać na Pana kutasa do obciągnięcia?

Idź do pokoju.

Dobrze - odpowiedziała z uśmiechem.

Na odchodne słyszała kilka niewybrednych komplementów co do swojej dupy i nóg oraz stroju rzecz jasna.

Kiedy Student wszedł do pokoju Suka czekała na niego na kolanach, od razu przyssała się do sterczącego kutasa, którego wyjęła z jego spodni gdy tylko podszedł do niej. 

Kiedy zapamiętale ssała Student wyjaśnił jej rolę na dzisiejszy wieczór.

Wiem, że lubisz wyuzdane zabawy Suko i podobnie uwielbiasz czuć pożądanie od młodszych facetów. Więc dzisiaj trochę nam pousługujesz. Twój strój na wieczór jest w zasadzie kompletny, chociaż jak już poczujesz moją spermę, to zdejmiesz stringi, żeby chłopakom całkiem oczy z orbit wyszły. Jasne?

Mhmmm…

Poza tym podasz nam czasem piwo, whiskey i podobne jak będziemy sobie gadali i oglądali mecz. Trochę pokokietujesz chłopaków, od macania się pewnie nie powstrzymają, to chyba nie problem dla Ciebie Suko?

Suka odrywa się na chwilę od kutasa:

Nie proszę Pana - oczywiście pozwolę się obmacywać Pana kolegom.

Jak widzisz są napaleni i może w przerwie zrobimy im małe show… ale to zobaczymy jeszcze. A i mam dla Ciebie taki mały gadżet na dzisiaj - 

To mówiąc Student zapiął na wciąż obciągającej mu kutasa mężatce obrożę z napisem ‘suka’ i podpiął do niej smycz…

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...