Skocz do zawartości
madmax199

fantazje kochanków i hotek

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli był taki wątek to przepraszam i usunę :)

pytanie jest takie - jakie najbardziej wyuzdane, perwersyjne, podniecające was, coś co zapadło wam w pamięć, fantazję zrealizowały wasze hotki z kochankami?

to może ja zaczne od pierwszych co mi do głowy przychodzi:
zrealizowana fantazja hotki: 
 - pewnego razu w piątek gdy pojechała do kochanka na noc (to był chyba drugi raz, jego wspóllokatora akuratn nie było), po północnym martonie seksu (od godziny 16 do 2 w nocy bzykali się 5 raz, w miedzy czasie wyszli na impreze potanczyc), on niestety musiał w sobotę rano jechać do pracy. Przebudziła go ok 7 lodzikiem,, gdy już był gotów, powiedizała zeby leżał i pójdzie zrobić mu śniadanie. Zrobiła coś do jedzenia, gdy on przyszedł i usiadł przy stole (oczywiście nago)  podała mu talerz i... uklękła wchodząć pod stół i zaczeła mu robić dalej laske. On sobie jadł, a ona obrabiała mu kutasa, powiedziała mu "chciałabym moją poranną porcję białka" na co on odpowiedział 'oczywiście, postaraj się to dostaniesz' i ssała mu, jak mówiła przez kolejne 20 min aż wystrzelił i zalał do buzi. Była tym tak podniecona, ze z podniecenie z jej cipki normalnie kapało :D Oczywiście połkneła i podziękowała za pyszne śniadanko. (swoja drogą młody ma tyle spermy, że to jakiś ewenement, parę godzin i znowu ma pełen zbiornik, że hotka nie może na raz przełknąć, oczywiście nie narzeka bo taka ilość spermy w buzi ją jara)

fantazja kochanka:
 - chciał ją bzykać gdy jego kumpel-wspólokator będzie w domu, miała przyjechać seksownie ubrana w wysokich szpilach i mini, co oczywiśćie zrobiła. Kochanek brał prysznic a drzwi otworzył jego wspólokator który ją wpuścił, chwilę poflirtowała z nim gdy jej kochanek wyszedł z łazienki przywitał się i zaprosił do pokoju. A tam wydał rozkaz - wypnij się, po czym przystawił kutasa do cipki i zaczął rżnąć do końca z cały sił. Bull chciał oczywiście, zeby hotka jęczała, tak żeby nie było wątpliwości co się dzieje, co nie było raczej wielkim problemem bo moja żona zawsze z nim głośno jęczy. Po paru minutach mocnego ruchania od tyłu wyszedł, powiedział dość głośno "ssji suko", moja żona posłusznie uklękła i zaczeła mu ssać aż się spuścił do gardła. 
Potem hotka zauważyła, ze drzwi nie były do konca zamknięte ;) Całkiem możliwe ze wspólokator chwilę podglądał. Kochanek poprosił (złe słowo, raczej po prostu oznamił) również, żeby resztę wieczoru moja żona nie ściagała szpilek i w nich chodziła, co oczywiście uczyniła. 
(wieczór zakonczył się ok 24, wspólokator wyszedł po jakis 3 godzinach jak przyszła moja żona, napatrzył się chyba wystarczajaco :D jak tylko wyszedł zaczeli się ruchać na kanapie w salonie, potem na stole w kuchni, a ostatni raz w łózku kochanka) 

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O kurwa😍 zajebista. Sam jak sobie pomyślę, że w akademiku czy stancji, świadomość, że przychodzi do kolegi taka dupa, starsza samemu ma 22 lata, jest różnica wieku więc kutasy stoją na baczność bo wszyscy myślą sobie jedno, puszczalska szmata. No bosko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Tomus1 pisze:

O kurwa😍 zajebista. Sam jak sobie pomyślę, że w akademiku czy stancji, świadomość, że przychodzi do kolegi taka dupa, starsza samemu ma 22 lata, jest różnica wieku więc kutasy stoją na baczność bo wszyscy myślą sobie jedno, puszczalska szmata. No bosko

hotka dziękuje za komplementy.

bardzo lubi być wyzywana od szmat... ;)

mlody kochanek dość szybko to wyczuł i już za pierwszym razem używał sformułowan "ssji suko", "jesteś moją szmatą". Oczywisce poza seksem jest pełen szacunek.
Ale lubi wejść w role i jej nagle powiedzieć jak jest u niego, "kleknij i ssij jak moja dziwka". 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyrazy uznania dla botki, jest wyjątkową kobietą i świetny układ plus bull, który rozumie zasady. Oczywiście ,że poza seksem pełny szacunek, ale poza no wow. Sam pamiętam jak w technikum mafzykismy o takiej kobiecie, która jest starsza doświadczona i świadoma czego pragnie a fakt, że w seksie gdy try masz ją za włosy dociskając kutasa jeszcze głębiej w jej ustach mówiąc ssij szmato dodatkowo podnieca faceta 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz czy hotka miała jeszcze jakieś akcje ze studenciakiem gdzie były osoby postronne, które patrzymy i mogły się domyślać lub nawet nie trzeba było się domyślać, że ta seksowna lafirynda przyszła wypiąć się temu młodemu ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak kilkukrotnie :)
z tym samym jego wspolokatorem była niedługo później sytuacja w której siedzieli razem we trójke cos tam gadali popijali jakies wino i piwo i w pewnym momencie moja zona do niego mówi, na głos "moge juz uklęknąć i possać twojego kutasa?" po czym kochanek mowi ok chodz, a tamtemu kutas z podniecenia chyba zeby wybil.
Potem zalowala ze nie powidział, 'to kleknij i ssji a my jeszcze pogadamy' bo już wtedy by to zrobiła przy nim :) (zrobila jakis czas później ale to moze kiedys opisze :)) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może ja odpowiem z perspektywy kochanka.

Z takich najbardziej perwersyjnych fantazji Hitki/Rogacza, które pomogłem spełnić na przestrzeni ostatnich 5 lat to:

1. Podwójny spust do cipki podczas jej podwójnej penetracji. 

2. Podwójny anal na prośbę pewnej filigranowej Hotki, której na pierwszy rzut oka bałbym się włożyć swojego grubego penisa w ten zgrabny tyłeczek, a podczas długiej zabawy sama prosiła o drugiego i to równie grubego. Zmieściły się 😈

3. Złoty deszcz na ciało w usta i do cipki. To ostatnie to był challenge zadany przez męża, który stwierdził, że "fajnie by było, ale fizjologicznie się nie da podczas wzwodu i będąc w środku". Challenge accepted, achievement unlocked 😅😈

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, madmax199 pisze:

tak kilkukrotnie :)
z tym samym jego wspolokatorem była niedługo później sytuacja w której siedzieli razem we trójke cos tam gadali popijali jakies wino i piwo i w pewnym momencie moja zona do niego mówi, na głos "moge juz uklęknąć i possać twojego kutasa?" po czym kochanek mowi ok chodz, a tamtemu kutas z podniecenia chyba zeby wybil.
Potem zalowala ze nie powidział, 'to kleknij i ssji a my jeszcze pogadamy' bo już wtedy by to zrobiła przy nim :) (zrobila jakis czas później ale to moze kiedys opisze :)) 

Pewnie z różnicy wieku i szacunku do kolegi to grzecznie się zwracają do damy jednak w majtkach kutasy się ostrza na nią a oni sami fantazjuja o niej i myślą gdy przechodzi "ale bym cie wyruchał szmato"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się ubiera suczka gdy idzie do tego młodego kochana i wie, że będą koledzy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...