Skocz do zawartości
Pararetro

Szkolenie połączone z integracją

Rekomendowane odpowiedzi

W każdej firmie istnieje coś takiego jak szkolenia obowiązkowe , zjazdy integracyjne itp. Rzeczy ….
W zeszłym roku też zapowiedziano 3 dniowe szkolenie … Ponieważ centrala firmy jest w Warszawie a Firma ma ogólnopolski zasięg więc zaproszono całkiem sporo osób z całego kraju różnych oddziałów …
Z rejonu Śląska było kilka osób . Jednak nie znałam ich osobiście . W piątek rano porannym pociągiem Inter City pojechałam do Warszawy … Przed południem zameldowałam się w hotelu . Przydzielono mnie do dwójki z pewną dziewczyną z pod Poznania …. Poznałyśmy się i razem po rozpakowaniu udałyśmy się na szkolenie .
Zajęcia z przerwą na lunch trwały do 19:00 Myłyśmy trochę zmęczone tym szkoleniem mnogością informacji .
Razem z moją współlokatorką poszłyśmy od razu do pokoju … Po kolei wzięłyśmy prysznic I opatulone tylko w szlafroczki zaczęłyśmy oglądać jakiś film … Film był przy nudnawy , rozmawiałyśmy o różnych sprawach rodzinach , pracy życiu itp. Ponieważ łóżka przedzielone były szafką , postanowiłyśmy szafkę przestawić i łóżka złączyć … Puściłyśmy jakiś kanał z muzyką ( teledyskami ) . Szlafroczki hotelowe były białe i mięciutkie …
Rozmawiałyśmy o wszystkim i o niczym , oczywiście temat mężczyzn erotyki też się pojawił . Z jej opowiadania wywnioskowałam , że lubi sex i nawet ma ciągotki w kierunku kobiet , podobnie jak ja …. Ona chyba też to wyczuła bo wysunęła rękę , objęła moją włożyła w rękaw i gładziła moją rękę podciągając rękaw do góry …
Jej dotyk był bardzo delikatny , dreszczyk przeleciał przez moje plecy . Więc nie pozostałam jej dłużna i też drugą ręką odsunęłam jej włosy i pogłaskałam jej szyję …. Był to dla niej sygnał mówiący o akceptacji … Rozochociło ją to bo poczułam jej rękę na moim kolanie wystającym z pod szlafroczka . Odsunęła nieco naroże szlafroka i wsunęła dłoń nieco wyżej powyżej kolana …. Poczułam ciepełko ….Ja z kolei odsunęła dekolt szlafroczka i wsunęłam rękę . Wyczułam jej gołą pierś … Zaczęłam ją głaskać i gładzić zatrzymując się dłużej na sutku …. Czułam że delikatnie sterczy …. Doroty ręka i palce dotarły tymczasem do mojego podbrzusza … Nie zdziwiła się że nie miałam majtek … Zaczęła mnie tam głaskać i delikatnie masować … Głaskałyśmy się przez chwilę . Potem Dorota zręcznie jednym pociągnięciem rozwiązała mi pasek szlafroka , który zsunął się jednym bokiem na łóżko odsłaniając moje ciało i piersi … Ja również uwolniłam ją z paska i części szlafroka …. Miała ładne zgrabne ciało , piękne piersi . Na dole była całkowicie i dokładnie wydepilowana … Zaczęłyśmy się masować coraz śmielej chcąc jak najszybciej poznać swoje ciała… Jej palce masowały moją perełkę , czułam że w środeczku jestem już bardzo wilgotna …. Pochyliłam nad nią głowę i zaczęłam namiętnie ssać i całować jej piersi i sutki … Głęboko powzdychała i szybciej oddychała …. Czułam że ją to podnieca … Całując jej piersi , moja ręka powędrowała do jej cipki , Wcisnęłam do środeczka moje paluszki i zaczęłam ją tam masować …
Pieściłyśmy się wzajemnie… Cudowny relax po męczącym szkoleniu . Pomyślałam że przejmę inicjatywę. Odsunęłam się na chwilę i położyłam tak że miałam głowę między jej nogami … Czułam zapach jej wilgotnej cipki. Włożyłam w nią swój języczek i zaczęłam ją namiętnie całować … Chwyciła mnie za włosy i przycisnęła do siebie mocniej … Wierciłam jej języczkiem głęboko w pochwie , słysząc jej syczenie , stękanie , westchnienia .
Zaczęła kołysać biodrami szeroko rozkładając nogi …. . Ślizgałam się moim języczkiem po jej łechtaczce czasami chwytając ją wargami i delikatnie pociągając … Czułam że jest bardzo podniecona i bliska orgazmu . Odrzucała głowę , mocno mruczała , przymykała oczy …. Gdy już miała odpłynąć , zwolniłam …. Chciałam się nad nią dłużej poznęcać … Wykorzystała ten moment i wyskoczyła z pode mnie . Obróciła mnie, położyła i zrobiła to samo co ja z nią wcześniej . Jej języczek znalazł się w mojej muszelce . Zaczęła mnie mocno i namiętnie lizać .
Przygryzać moje wargi i łechtaczkę … Jej ostrzejsze pieszczoty bardzo szybko mnie podnieciły … Moja łechtaczka urosła , stwardniała i nabrała rumieńców … Bardzo szybko doszłam do stanu przy którym ja ją zostawiłam …. Chciałam jej dać do zrozumienia aby jeszcze poczekała nie pędziła do finału …. Spojrzałam na nią błagalnie , myślałam że zrozumie … Ale ona z premedytacją zanurkowała głębiej i jeszcze intensywniej wciskała swój języczek do mojej cipki …. Tego już nie wytrzymałam . Dopadły mnie spazmy orgazmu … rzucałam się na łóżku.
Dorota jednak nie odpuszczała , złapała mnie za ręce przycisnęła mocno do łóżka i dalej molestowała moją perełkę … Spazmy trwały chyba prawie minutę zanim zanikły … Wtedy dopiero odpuściła ….. Leżałam chwilę w bezruchu … Jak troszkę ochłonęłam pomyślałam że teraz ja się nią zajmę . Znów przyssałam się do jej guziczka … Wiem , że tego pragnęła … Była już tak podniecona , że wystarczyła chwila jak dostała silnego orgazmu . Jednak nagle poczułam jej wytrysk , ciepła ciecz zaczęła zalewać moją twarz . Na chwilę odskoczyłam zaskoczona , jednak po chwili znów się do niej przyssałam teraz byłam przygotowana . Dorota miała mokry orgazm i przy każdym podrażnieniu łechtaczki poszczała soczki ….. Po chwili opadła na łóżko , ja obok niej . Byłam zalana na twarzy a ona mokra i zmęczona …. Po krótkim odpoczynku i krótkim prysznicu , wskoczyłyśmy do łóżeczek i zasnęłyśmy jak niemowlaki …. Na drugi dzień w sobotę po śniadaniu dalej miałyśmy szkolenie . Z przerwą na lunch trwało do 18.00 …. Mało rozmawiałyśmy na temat wczorajszego wieczoru … Po szkoleniu byłam zmęczona poszłam do pokoju wziąć prysznic …. Dorota poznała jakieś osoby z nad morza z naszej firmy i umówiła się z nimi do kawiarni wieczorem . Więc wpadła tylko się umyć i przebrać . Zostałam sama w pokoju .
Pomyślałam , że przygotuję się na powrót Doroty i tak jak wczoraj może się trochę popieścimy …. Ubrałam seksy pończoszki i bez bielizny w szlafroczku leżałam przygotowana na łóżeczku … Oglądałam telewizję .
Rękę włożyłam między uda i delikatnie sama masowałam sobie moją maskotkę. Nagle otworzyły się drzwi pokoju i usłyszałam głosy … Dorota przyszła do pokoju a wraz z nią cztery inne osoby – 3 mężczyzn i jedna Pani. Znałam te osoby ze szkolenia … Wszyscy byli weseli , widocznie już gdzieś coś niecoś wypili . Jeszcze raz przywitaliśmy się jakbyśmy się na nowo poznawali . Ona to Magda oraz Roman , Tadeusz i Adam . Nie przyszli z pustymi rękoma . Przynieśli alkohol i jakieś ciastka ….Usiedliśmy razem i w miłej atmosferze rozmawiając popijaliśmy drinki … Polewali mi troszkę więcej abym dorównała do ich poziomu … W krótkim czasie wypiłam całkiem sporo … a że mam słabą głowę więc szybciutko nie tyle że im dorównałam ale ich przegoniłam w ilości wypitego alkoholu. Było mi bardzo wesoło …. Nachyliłam się po kolejnego drinka i mój szlafrok się poluzował, miał dekolt więc moja pierś się z niego wysunęła …. Panowie to od razu wyłapali … Domyśleli się że jestem bez niczego pod szlafroczkiem . Siedziałam na łóżku więc nie czułam wypitego alkoholu . Dopiero gdy wstałam z łóżka poczułam jak mi wiruje świat … Gdyby mnie Dorota nie przytrzymała to pewnie bym upadła … Mało tego mój sznurek wiążący szlafrok się poluzował i rozwiązał Panowie utwierdzili się w przekonaniu o mojej nagości. Dorota posadziła mnie na łóżku z powrotem … Jeszcze chwile siedzieliśmy rozmawiając i popijając … W pewnym momencie , Magda zaczęła dobierać się do Doroty , głaskała ją po piersiach, szyi , zaczęła rozbierać jej guziki od bluzeczki Dorota zaś podciągała jej spódniczkę do góry i gładziła uda posuwając rękę coraz wyżej …
Panowie z wypiekami na twarzy je bacznie obserwowali …. Dziewczyny rozbierały się wzajemnie a Panowie zacierali ręce jak spadały kolejne części garderoby i bielizny …. Magda miała śliczną bieliznę robiła wrażenie . Jednak po chwili Dorota szybko się jej pozbyła … Zostały gołe tylko w pończoszkach . Zaczęły się wzajemnie pieścić i całować … Panowie nie mogli wytrzymać i tu i ówdzie je dotykali i głaskali … Najbliżej mnie siedział Roman . Przysunął się bliżej i wsunął rękę pod mój szlafrok … Byłam mocno wstawiona więc nawet nie zareagowałam … przyglądałam się dalej zabawie dziewczyn ….. Tymczasem jego ręka masowała moje piersi …
Rozsunął mi szlafrok i po wymacaniu piersi skierował dłoń w dół między moje uda . Wcisnął dłoń i palce do mojej cipki rozpychając moje uda … Nie wzbraniałam się i szybko się rozsunęły udostępniając mu całą moją mokrą myszkę …. Zaczął mnie tam dotykać pieścić , masować … Palce czułam na przemian raz w mojej pochwie a raz na mojej łechtaczce …Pozostali Panowie obserwując dziewczyny szybko sami pozbyli się ciuszków. Po chwili stali przy nich ze sterczącymi pałkami gotowymi do użycia . Pomyślałam że trzeba rozebrać też Romana i zaczęłam rozpinać mu spodnie i koszule …. Po chwili stał przede mną w slipkach ze stojącym namiotem …. Szybko uwolniłam jego ptaka z niewoli … Roman pchnął mnie na łóżko więc od razu leżałam na plecach … Patrzyłam w sufit a Roman przyssał się do mojej cipki i namiętnie ją całował , ssał , pieścił …
Nie chciało mi się ruszyć , czułam że jest mi dobrze i robi się coraz lepiej … Gdy już byłam bardzo podniecona wszedł na mnie i we mnie i zaczął mnie posuwać …. Czułam jego grubego penisa … rozwiercał moją cipkę i wchodził we mnie po same jądra … W pewnym momencie przyspieszył i wystrzelił opadł na mnie trochę mnie przygniatając… Po orgazmie trudno mu było się podnieść alkohol zrobił swoje ….. Gdy wyszedł ze mnie usiadłam . Po chwili cała sperma wypłynęła zemnie na zewnątrz …. Magda z Dorotą walczyły ze sobą w pozycji 69 stękając i wzdychając głęboko … Tadeusz i Adam nadal się przyglądali masując swoje pałki ….
Gdy zobaczyli ze Roman już skończył i odpoczywa na fotelu mocno zmęczony oraz mnie siedzącą na łóżku z rozwartymi nogami i cipką gotową zachęcającą do wejścia …. To od razu ruszyli w moją stronę … Pierwszy dopadł mnie Adam . Od razu położył na łóżko , stopy miałam na podłodze … Nachylił się i wszedł we mnie …. Jak w masło …. Zaczął swoją jazdę …. Z kolei Tadeusz przeszedł z drugiej strony łóżka gdzie była moja twarz akurat na wysokości jego penisa. Od razu przytrzymał mnie za usta wsadzając w nie penisa . Nie miałam siły ani ochoty by reagować . Byłam zbyt pijana i zmęczona … Adam zrobił sobie jazdę bez trzymanki po niespełna 3 minutach było po wszystkim . Wypełnił mnie swoją spermą …. Wyszedł i zmęczony usiadł na łóżku popijając kolejnego drinka. Pieściłam penisa Tadeusza chcąc go doprowadzić do wytrysku …. Jednak chyba nie do końca umiałam to zrobić jak trzeba , bo nadal nie tryskał . Widziałam po nim że jest bliski tego ale …. Chyba alkohol na niego nie za dobrze zadziałał …. Po krótkiej chwili odsunął się przeszedł od przodu i wszedł na mnie . Włożył penisa do mojej cipki , złączył nogi i instynktownie zaczął szybko działać … Chodził we mnie jak wyrobiony tłok w maszynie. Pomimo wypitego alkoholu bardzo byłam podniecona … rzadko dostaję orgazmu pochwowego. Ale tym razem było inaczej . Tadeusz tak szubko to robił rytmicznie i długo , że nagle mnie złapało . Takich skurczy jeszcze nie miałam . Miotałam się pod nim i wiłam jak bym od razu wytrzeźwiała …. Oczy wyszły mi na wierzch … Skurcze trwały ponad minutę . Zaciskałam pochwę i nogi na jego penisie , którego jeszcze nie wyciągał…. Nie pamiętam tego ale dziewczyny mówiły mi potem że krzyczałam podczas orgazmu .
Tadeusz wtedy trysnął we mnie . Jakby ktoś włożył tam we mnie strzykawkę z wodą i pod ciśnieniem ją opróżniał . To był potężny potop . Wyszedł ze mnie po jakiejś chwili potem . Myślałam , że odpłynę … Leżałam zdemolowana na łóżku z rozłożonymi rękoma i nogami . Z moje cipki długo wypływała sperma … Było tego całkiem sporo ….. Długo nie mogłam się ruszyć . Sufit mi wirował , robiło mi się niedobrze od nadmiaru alkoholu … Chciałam jak najszybciej zasnąć i doczekać do rana …. Na drugi dzień , ból głowy i niechęć do alkoholu … Śniadanie zjadłam dopiero po południu ……po przyjeździe do domu .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkolenie zdecydowanie owocne wraz z integracją 😀😋

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...