Skocz do zawartości
Pararetro

Cuckold zdrada kontrolowana

Rekomendowane odpowiedzi

To było dobrych kilka lat temu . Zbyszka zawsze podniecał mój widok w ramionach innego obcego Pana .
Uwielbiał patrzeć jak ktoś mi dogadza i jak sprawia że jest mi dobrze … Zawsze dawał mi to do zrozumienia .
Oczywiście mi to się to podobało bo sex zawsze sprawia mi przyjemność . Zastanawiałam się czasami czy to już nałóg. Czy może jestem nimfomanką ? Jak zaczynaliśmy przygodę związaną ze spotkaniami z innymi , były to lata , że nie było telefonów komórkowych . Umawiano się przez redakcje gazet które były pośrednikiem miedzy ogłoszeniodawcami a tymi , którzy na ogłoszenia innych odpowiadali … Nałogowo czytaliśmy takie gazetki jak : „Peep Show” , „Sexrety” , „ Intim kontakt” i wiele innych … Dzięki temu poznaliśmy wiele ciekawych osób . Gdy pojawiły się telefony komórkowe . Umawianie stało się szybsze i prostsze . Gdy doszedł do tego Internet to już była lawina i wysyp tego typu portali … Obecnie mało kto czyta gazety ….
Każdy się rozwija i coś co kiedyś było nie do pomyślenia w naszych głowach , dziś jest czymś prawie normalnym. Tak więc jak ktoś zaraz po ślubie powiedział by mi , że będziemy to kiedyś robić z innymi to pewnie bym go wyśmiała . Jednak gdy ktoś spróbował tego , raz , drugi , trzeci … to staje się to OK . Wtedy w głowach rodzą się kolejne szalone pomysły do zrealizowania . Tak więc w miarę rozwoju ewoluujemy i zmieniamy rzeczy które nas kręcą . Tak jest w życiu i tak jest w seksie . Są osoby , które wyjście poza normę : robienia tego pod kołdrą w sypialni , przy zgaszonym świetle , tylko w celach prokreacji …. Wszystko poza tym uznają za zboczenie i dewiację .. Mam na myśli nawiedzonych z klanu „ moherowych beretów” Nie wspomnę już ludzi których sex kompletnie nie interesuje , którzy nie wiedzą co to nawet „orgazm” , bo nigdy go nie mieli. Wszyscy na portalach randkowych i nie tylko używają różnych słów , które nie do końca rozumieją.
To co uderza to fakt , że znaczna większość osób : co innego myśli , co innego mówi a jeszcze co innego robi.
Ale dosyć tych refleksji …. Wracając do tematu … to co robimy , np. kochając się z inną parą to jest nic innego jak pewna wersja zdrady kontrolowanej. Zwanej potocznie „cuckold” po naszemu rogacz … Również temat Bdsm , wiązania , dominacji , uległości w seksie też był tematem , który nas pociągał . Uznaliśmy , że jeżeli czegoś nie spróbujesz nie masz prawa na ten temat wyrażać swojej opinii i zdania. Bo nie będzie to obiektywne a subiektywne odczucie . Często jest tak , że wszyscy są ekspertami w dziedzinach , zdarzeniach i miejscach , o których tylko słyszeli od innych . Bez sprawdzenia tego na bazie empirycznym – własnych doświadczeń .
W koło nas jest tyle tematów , które w miarę możliwości można wypróbować i doświadczyć ….
Tak więc daliśmy ogłoszenie na portalu „Oddam żonę innemu” Oczywiście chętnych zgłosiło się na pęczki . Setki mężczyzn zgłosiło swoją kandydaturę . Jedni pisali krótko , inni trochę się rozpisali … Wytypowaliśmy kilka osób , pod względem wizualnym i z opisu … Zawsze robiliśmy to spontanicznie a tym razem miała to być w pewnym sensie zaprogramowane . Wybraliśmy 3 panów . Jakby któryś wypadł czy zdezerterował w ostatniej chwili to może jeden się ostanie .Wybraliśmy pewien weekend , sobotę bo większość wtedy ma wolne od pracy . Pewien hotel w centrum Katowic . Zgodziłam się na tą zabawę bo Zbyszka to bardzo kręciło , mnie trochę też i również dlatego że przegrałam kiedyś zakład i obiecałam spełnić jego zachciankę …. Fantazje. Dodatkowej pikanterii nabierał fakt , że ustalono że będę skrępowana z zasłoniętymi oczyma.
Tak więc tego wieczoru leżałam w pokoju hotelowym na dużym małżeńskim łożu . Ręce i nogi rozłożone w literę X skrępowane za nadgarstki i łydki i przywiązana do naroży łóżka. Na sobie miałam jedynie czarne wzorzyste pończoszki samonośne . Oczy miałam zawiązane czarną chustą tak że nic nie widziałam .
Na spotkanie zjawili się wszyscy trzej Panowie . Zresztą partycypowali w kosztach najmu pokoju .
Sądziliśmy że może się wykruszą ale tu się pomyliliśmy. Więc ustalenia były takie , że mają prawo wszyscy trzej jednak będą losować kolejność w jakiej będą wchodzić do pokoju . W sumie mieli na to 3 godziny . Drzwi wejściowe były na kartę , Zbyszek miał jedną a drugą dostał Pan który wylosował się jako pierwszy. Miał po wyjściu przekazać kolejnemu … Zbyszek zostawiając mnie w zamkniętym pokoju związaną przekazał jedną kartę i udał się na 3 godzinne zakupy do pobliskiego Centrum handlowego. Panowie nie chcieli się zgodzić na przyglądanie męża … Leżąc naga sama czułam się zniewolona ale i jednocześnie podniecona tym faktem.
Wszedł pierwszy mężczyzna … Pozostały mi trzy zmysły : słyszałam czułam dotyk i zapach . Wszedł i powiedział krótko witam Panią … Mam na imię Andrzej . Odpowiedziałam , przywitałam się grzecznie.
Od razu czułam podświadomie jego wzrok na mnie … Słyszałam jak się rozbiera … po chwili poczułam dotyk na moich stopach . Zaczął mi delikatnie masować stopy , poczułam coś ciepłego i mokrego na moich palcach . Wkładał paluszki do ust i całował je , czułam jak bezkarnie liże mi stopy … Nie widząc tego , było bardzo miłe i przyjemne uczucie , wzmagało podniecenie . Głaskał moje łydki kolana i uda … Robił to bardzo delikatnie , jakby się tym delektował . Czuł się swobodnie bo nikt go nie widział i nie obserwował . Dawało mu to pełną swobodę i śmiałość. Doszedł do mojej myszki . Musiał widzieć dwa symetryczne wzgórki przedzielone szczeliną . Byłam bardzo dokładnie wydepilowana . Ktoś by powiedział łysa w tym miejscu. Lekko nacisnął palcem w środek szczeliny a ten od razu się zanurzył . Czułam że jestem tam mokra. Palec wędrował z góry na dół , od mojej kuleczki do mojej jaskini. Po chwili jego palec znalazł się w mojej pochwie … obmacywał ją od środka ze wszystkich stron . Jakby badał co jest w środku. Czułam to bardzo dokładnie . Po chwili jego palec wymacał mój otworek poniżej jaskini . Zaczął go delikatnie tam wpychać … Zajęczałam troszkę , chyba się domyślił że chyba nie mam na to ochoty. Wrócił więc do mojej jaskini , jeszcze przez dłuższą chwilę musiał się delektować widokiem i masować moją mokrą z podniecenia cipkę … Musiał zauważyć , ze moja perełka nabrzmiała i zrobiła się twarda … , że byłam podniecona . Nie zwlekając zbyt długo poczułam jego usta i języczek między moim wargami i na moim guziczku . Zaczął go namiętnie lizać. Jednocześnie jego palec nadal penetrował moje wnętrze wchodząc najgłębiej jak tylko można. Pomyślałam , o tak takie masażu mi właśnie trzeba . Mruczałam jak kotka , głęboko oddychając …. Czuł że jest mi dobrze … Wzbierała we mnie fala . Pomyślałam , że długo tak nie wytrzymam … Po krótkiej chwili odsunął rękę przysunął się bliżej nade mną. Obrócił moją głowę w swoją stronę i moje usta dotknął swoim penisem . Powiedział krótko : ssij , weź go do buzi ….. Posłusznie otworzyłam usta w których zaraz znalazł się jego penis . Był miękki i mały . Zaczęłam go ssać i pieścić języczkiem . On tylko westchnął i delikatnie stękał . Po paru chwilach , czułam już w ustach coś znacznie większego i twardego . Jego kutas się usztywnił i zmężniał . Wiedziałam , że moje zabiegi poskutkowały i był przygotowany do działania … Po chwili odsunął się i przeniósł między moje nogi .. Poczułam jego główkę masującą moją perełkę … potem osunął się na dół znajdując wlot do jaskini …. W parę sekund był już głęboko w środeczku. Czułam go w każdym zakamarku mojej Cipki . Wchodził i wychodził .
Najpierw powoli , potem coraz szybciej … Robiło mi się coraz cieplej. Pochylał się nade mną oparty rękoma o łóżko . Czułam jego dyszenie , pomruki , westchnienia . Czułam jak jego usta całują moje piersi , robił to bardzo subtelnie i delikatnie . Nawet nie wyczułam jego orgazmu , choć poczułam że coś gorącego zalewa moją szparkę …. Po zlaniu się we mnie , zwolnił … Jeszcze chwilę się pokołysał , potaplał swoim penisem w środku , czułam i słyszałam chlupanie jak w mokrych butach po ulewie ….. Pomyślałam , że dawno tego nie robił bo wpuścił we mnie całkiem sporo swojego nektaru. Zszedł ze mnie . Zaczął się wycierać i ubierać . Musiał widzieć że sporo tego wycieka z mojej norki ….. Wziął coś chłonnego i suchego i zaczął mnie również wycierać.
Leżałam mocno podniecona ale nie spełniona …. Słyszałam po chwili jak drzwi pokoju się zatrzaskują .
Minęło może 5 minut jak drzwi pokoju się otworzyły . Wszedł drugi mężczyzna . W powietrzu wyczułam ładny zapach męskich perfum . Przedstawił się , że na imię ma Janusz … Również szybciutko się rozebrał … Podszedł do mnie blisko , pogładził po nogach , potem moją myszkę , piersi … Moje podniecenie było nadal na wysokim poziomie … Poczułam jego palec ma mojej perełce . masował ją najpierw delikatnie a potem ja zawodowiec który robi to na co dzień , kręcą kółeczka w koło by ko chwili przesuwać palcem z góry na dół w odpowiednim tempie i równomiernie … Było mi bardzo dobrze . Zaczęłam się wiercić , mruczeć , stękać , chwilami syczeć i zagryzać wargi … rosło we mnie podniecenie . On to doskonale widział i czuł . Nie przestawał , wiedziałam , ze teraz to już kwestia czasu… Po chwili dostałam silnych spazmów a każde jego dotknięcie łechtaczki powodowało kolejny silny skurcz mojego ciała . Było mi cudownie . Pomyślałam , dlaczego chwila orgazmu , tego momentu jak odpływam trwa tak krótko …. Chciałam aby trwało wiecznie … Po minucie drgania ustały a on skierował palce do mojej cipki …. Włożył je chyba wszystkie … Zaczęłam czuć że coś mnie rozpiera i coś ogromnego wchodzi do mojej cipki . Czułam w środku coś ogromnego , zrozumiałam , że włożył tam swoją dłoń . Czułam jak w środku rusza palcami drażniąc moją pochwę od wewnątrz … Stękałam głośno starając się nie krzyknąć . Jego ręka jak świder penetrowała najdalsze zakątki mojej jaskini . Po chwili wyszedł z niej , dając mi chwilę oddechu . Czułam że się przemieszczał na łóżku . Byłam przygotowana na dalszą penetrację ale on wszedł we mnie swoim penisem i zaczął posuwać … Robił to szybko rytmicznie , równomiernie , prawie doskonale … Słyszałam jak dysze i sapie coraz głośniej …. Nagle szybkim ruchem wyszedł ze mnie podszedł bliżej i powiedział otwórz usta . Otworzyłam i zaraz potem poczułam jego główkę penisa w ustach . Nie wsadzał go całego . Pozostałą częścią się masturbował … Po chwili poczułam jego wytrysk i orgazm . Moje wargi obejmowały jego główkę , więc wtedy wysunęłam się głową do przodu tak by wszedł troszkę głębiej i delikatnie go ścisnęłam wargami …. Miał kilka sinych skurczy po którym za każdym razem dawka spermy lądowała w moich ustach …. Ssałam go delikatnie , długo i namiętnie … Słyszałam jak głośno stęka i mruczy.
Było mu dobrze . Po chwili odpoczynku wyciągnął penisa z moich ust , oblizałam się tylko połykając wszystko co miałam w ustach . Również miałam z tego satysfakcję . Po ubraniu się , wychodząc powiedział ciepło , dziękuję . Leżałam dalej w tej samej pozycji .. Trochę mnie ta pozycja zaczynała męczyć .. PO paru minutach zjawił się w pokoju trzeci mężczyzna …. Przedstawił się jako Adrian . Wyczułam w głosie , ze jest bardzo młody. Rozebrał się szybciutko i bardzo konkretnie zabrał się do rzeczy …. Wszedł we mnie bez zbędnych ceregieli , wsadził swojego penisa w moją szparkę i od razu zaczął ostrą jazdę bez trzymanki . Pomyślałam , młody niedoświadczony i chciał tylko zaliczyć . Choć przyznam , że czasami szybki numerek też jest pożądany.
W duchu liczyłam że porządnie mnie zerżnie … Jednak po dwóch, może trzech minutach głośno dysząc krzyknął dochodzę … i padł na mnie zmęczony . Po zalaniu mojej cipki jeszcze przez chwilę leżał na mnie bez ruchu . Po czym zszedł i szybko zaczął się ubierać … Wyszedł z pokoju zatrzaskując drzwi . Pomyślałam , jeszcze sporo się musi nauczyć … Leżałam więc dalej na łóżeczku i odpoczywałam … Po pewnym czasie drzwi się otworzyły i usłyszałam głos Zbyszka . I jak kochanie było Ci dobrze ..? Tego wieczoru zostaliśmy w tym pokoju hotelowym do następnego dnia . Wieczór spędziliśmy bardzo przyjemnie .
Starałam się opowiedzieć Zbyszkowi o swoich wrażeniach i odczuciach . Po tych opowiadaniach , bardzo go to podnieciło i kochaliśmy się namiętnie do późna w nocy . Zbyszek finiszował we mnie aż trzy razy . Ja również przeżyłam kilka silnych orgazmów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...