Skocz do zawartości
Pararetro

Pokaz seksu na żywo

Rekomendowane odpowiedzi

Szukając inspiracji do uprawiania seksu w nietypowych miejscach, wpadliśmy na trochę zwariowany pomysł. W zasadzie, to wpadli na to nasi znajomi, Janusz i Edyta. Zaczęło się od tego, że dla urozmaicenia i przeżycia czegoś nowego. Dali ogłoszenie, że w zamian za udostępnienie lokum, będą się kochać i to według życzenia oglądającego. Dzięki temu mogli to robić w różnych miejscach u różnych ludzi mając jednocześnie widownię . Uważali to za dodatkowy bodziec i element podniecenia . Zabawa bardzo im się spodobała , pomimo tego, że zamawiającymi byli przeważnie Panowie . Rzadziej trafiały się pary . Z czasem dodali do tego repertuaru różne gadżety i przebrania . Ponadto co niektórym pozwalali układać scenariusz by potem zrobić to dokładnie co oglądający chcieli zobaczyć . Czasami zdarzało się , że ktoś się przyłączał i kończyli w większym gronie….
Czasami opowiadali nam o swoich przeżyciach i czasami całkiem dziwnych zdarzeniach podczas takich igraszek. Stwierdziłam , że fajnie by było kiedyś tak spróbować … Minęło trochę czasu i pewnego dnia Janusz zadzwonił , że zgłosiła się osoba , która chciała zobaczyć nie parę a dwie panie na żywo. Oczywiście Janusz wpadł na pomysł , że zaproponuje mnie abym pojechała tam z Edytą. Odpowiedziałam mu że nie jestem przekonana do tego . Owszem pomysł zabawy z Edytą zawsze mi się podobał . Jednak zapytałam go czy zdaje sobie sprawę , że nie jestem aż tak atrakcyjna fizycznie i mogę się nie spodobać ….? Odparł , że pytał tą osobę czy może to być osoba puszysta ? I bardzo im się ta propozycja spodobała … Po namowach Janusza zgodziłam się bo byłam ciekawa takiego eksperymentu . Wraz z Januszem pojechałyśmy pod wskazany adres . Było to na obrzeżach miasta , mały zgrabny parterowy dom z ogródkiem. Przywitał nas sympatyczny Pan koło 40 . Przystojny ale ze sporym brzuszkiem . Usiedliśmy w pokoju gościnnym na wygodnej dużej sofie . Pan miał na imię Andrzej , poczęstował nas drinkiem. Janusz jako kierowca musiał się obejść smakiem . Andrzej miał na sobie wygodny , sięgający do kostek szlafrok . Wyglądał jakby wyszedł z kąpieli . Zaczęliśmy rozmawiać na temat oczekiwań . Okazało się , że Janusz co nieco już z nim wstępnie uzgodnił . Gdy przeszliśmy do sypialni naszym oczom ukazało się całkiem spore łoże . Pomyślałam , że tu mogłoby się wyspać z pięć a nawet sześć osób . Od dołu i góry była metalowa rama z rurek . Zauważyłam że na rogach przypięte były kajdanki ze skóry ( opaski na dłonie i ręce z jednej strony przypięte do łóżka ) U podnóża łóżka stało jakieś urządzenie przykryte narzutą … Andrzej rzucił hasło abyśmy się ładnie rozebrały i rozgościły na łóżeczku … Edyta od razu zabrała się za moją bluzeczkę a potem spódnicę . Ja również poodpinałam jej guziczki i po chwili stałyśmy naprzeciw siebie tylko w pończoszkach i bieliźnie … Edyta objęła mnie rękoma i rozpięła szybciutko mój biustonosz , który opadł ze mnie jak zwiędły listek . Obróciła się tyłem do mnie . Wtedy i ja rozpięłam jej stanik. Stała przodem do Andrzeja , złapała się za piersi chcą przez chwilę jeszcze pozostawić je zakryte . Opuściłam ręce na dół złapałam jej majteczki z boku i mocnym ruchem ściągnęłam w dół . Oczywiście wzrok Andrzeja od razu skierował się w kierunku jej ogolonej cipki . Puściła stanik i odwróciła się do mnie . Również złapała mnie za majteczki i kucając ściągnęła mi je na sam dół . Edyta pociągnęła mnie za sobą kładąc się na łóżku . Znalazłam się na Edycie między jej rozłożonymi nogami … Zaczęłam namiętnie całować jej piersi . Reakcja była natychmiastowa . Były bardzo jędrne a sutki sterczały jak antenki . Cudowne sztywne takie jak lubię . Zaczęłam je całować , cmokać i przygryzać delikatnie . Czułam jakbym miała w ustach gumowe żelki … Potem powolutku całując brzuszek i pępek dotarłam do krawędzi szparki . Zaczęłam języczkiem zagłębiać się w jej bruzdę . Od razu natknęłam się na twarde zgrubienie … Jej perełka była już porządnie podniecona . Całowałam ją jak czubek loda delikatnie obejmując wargami. Mój języczek krążył w koło perełki delikatnie ją muskając z każdej strony . Każdy mocniejszy dotyk języczkiem powodował jej westchnienie i cichy pomruk. Andrzej obserwował od tyłu mając na widoku mnie klęczącą od tyłu . Widział dokładnie mój tyłek i powolutku otwierającą się samoistnie z podniecenia szparkę. Lizałam namiętnie Cipkę Edyty …. Jednocześnie czułam na sobie wzrok Andrzeja i Janusza.
Po chwili czułam jak czyjeś dłonie głaskają moje pośladki . Palce zbliżały się coraz śmielej do moich nabrzmiałych warg . Nie reagowałam , starałam się skupić na Edycie i jej perełce. Widziałam po jej twarzy że jest jej coraz przyjemniej . Spojrzałam przez ramię , palce Andrzeja już prawie całe chowały się w mojej szparce. Czułam , że jestem mokrzusieńka i bardzo podniecona . Zaczął bawić sie moją cipką , wkładał tam prawie wszystkie palce i penetrował na ile mógł. Andrzej Patrzył na nas i cicho powiedział : tak liż ją nie przestawaj , doprowadź ją do finału …. Spojrzałam na Edytę . Oczy zamykała , szeroko otworzyła usta , mocno zacisnęła dłonie na prześcieradle . Wiedziałem , ze jeszcze chwila a dostanie orgazmu . Nie pomyliłam się , parę mocniejszych muśnięć mojego języka i jej biodra się uniosły do góry . Syknęła mocno a ja poczułam jej drgawki.
Po chwili opadła z powrotem na łóżko. Nie odrywałam ust od jej szparki i zaczęłam mocniej naciskać języczkiem na jej łechtaczkę . Edyta wierciła się i miotała , unosiła biodra , słyszałam jej głośny oddech i westchnienia . Nogi wyprostowała i wypięła się jak struna . Bardzo mnie podniecało jak się szarpała i próbowała uwolnić od mojego języczka. Byłam nieugięta jak pijawka ssałam jej cipkę . Panów to też musiało podniecić , nawet nie wiem kiedy się rozebrali . Stali za mną gotowi na wszystko . Andrzej również masował moją perełkę … Czułam że też robi się większa i twardnieje …. Również byłam mocno podniecona .
Andrzej widząc Edytę w spazmach orgazmu dodał tylko tak , właśnie o to chodziło …. Bardzo dobrze…  Po tych słowach poczułam nie palce a wchodzącego w moją norkę penisa …..Domyśliłam się że to Andrzej bo Janusz stał obok. Ostre pchnięcia kutasa bardzo przyspieszały moje podniecenie . Edyta przycisnęła moją głowę do swojego łona jakby chciała mnie unieruchomić . Po chwili wysunęła się z pode mnie , obróciła mnie i położyła na łóżko . Złapała mnie za rękę i zaczęła zapinać do narożnika łóżka . Po chwili zrobiła to samo z drugą ręką . Międzyczasie Janusz zapiął moje nogi też do krawędzi dolnej części łóżka. Byłam przykuta do łóżka i leżałam na nim tworząc sobą literę „X” . Mało tego Edyta założyła mi na oczy specjalną maskę zakrywającą dokładnie oczy . Leżałam skrępowana i nic nie widziałam . Słyszałam tylko rozmowy szmery i przestawianie czegoś jakby krzeseł . Trochę zaniepokojona ale również mocno podniecona leżałam spokojnie. Janusz powiedział , że teraz będzie niespodzianka. Usłyszałam w tle jakby ktoś włączył jakieś mechaniczne urządzenie.
Nagle poczułam coś zimnego i twardego między nogami. Pomyślałam że włączyli jakiś wibrator i wkładają go we mnie … Czułam jak powoli ale rytmicznie wchodzi we mnie jakiś wibrator tam i z powrotem . Za chwilę nie było już taki zimny a nawet stał się przyjemny . Po krótkim czasie ruchy były nadal regularne ale coraz szybsze . Robiło mi się naprawdę dobrze . Mogłam jedynie wzdychać i pomrukiwać … Nie mogłam się ruszyć . Penis wchodził we mnie i wychodził coraz szybciej . Wiedziałam , że długo nie wytrzymam tego rytmicznego ruchania.
Miałam małe pole manewru ale delikatnie mogłam się biodrami zsunąć w dół wtedy czułam uderzenia penisa sięgającego dna pochwy… Pomyślałam , że musi być ogromny skoro wchodzi tak głęboko … Byłam już prawie na krawędzi gdy poczułam że w moje usta ktoś pakuje swojego penisa . Bezwiednie wpuściłam go do ust i zaczęłam ssać jak osesek smoczek . W tym momencie nie wytrzymałam , moje ciało zaczęło cudownie drgać. Drgania były silne jak nigdy dotąd . Chciałam krzyknąć ale nie mogłam bo moje usta wypełniał spory penis.
Było mi cudownie . Jednak penis dalej ze sporą prędkością buszował w mojej pochwie nie pozwalając mi przestać . Nie mogłam się ruszyć by to powstrzymać . Mało tego czyjaś dłoń i palce zaczęły od góry masować mój obolały guziczek . Po krótkiej przerwie znów czułam zbliżającą się falę kolejnego orgazmu ….. Już nie wiem czy szybciej penetrował moje usta żywy kutas czy ten sztuczny w mojej Cipce… Jakby oba rywalizowały ze sobą. Tym razem penisa w cipce wspomagał ręczny masaż mojej łechtaczki . Bardzo szybko złapał mnie kolejny orgazm . Chciałam krzyknąć , że już więcej nie mogę ….. Ale w tym samym momencie wytrysk zatkał mi dokładnie usta wypełniając je spermą. Andrzej krzyknął o jej ale cudowne usta … Trzymałam zaciskając wargami połowę penisa w ustach aż jego orgazm ustał i spuścił w nie cały swój wsad…. Całe nogi mi drżały leżałam wymęczona i zmęczona . Chwilę później zapadła cisza i penis wysunął się z mojej cipki … Czułam się zdemolowana jakby przeleciało mnie kilku facetów … Po chwili sytuacja się uspokoiła i panowie mnie uwolnili z uprzęży i odsłonili oczy . Dopiero wtedy zobaczyłam tą niecodzienną niespodziankę . Była to maszynka z drążkiem na końcu którego był penis . Zrozumiałam te szybkie i rytmiczne ruchy we mnie .
Po wyjściu miałam trochę pretensji do Janusza , że nie powiedział mi o planowanym gwałcie na mnie przez maszynkę … Swoją drogą pierwszy raz poczułam co to maszyna do orgazmu .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...