Skocz do zawartości
Rogaty

Sztuczna inteligencja na ,,służbie" czlowieka

Rekomendowane odpowiedzi

No tak. Bez zalogowania chyba w ogóle nie da się wejść do aplikacji 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się raz udało zrobić krótki filmik na podstawie zdjęcia na którym moja żona kręci tyłkiem... oczywiście na zdjęciu żona stała tyłem, niestety tylko raz udało się taki filmik zrobić bo następnym razem wyskakuje komunikat że wideo jest generowane i lipa...😥

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Rogaty pisze:

Seria pt. Prezent na kawalerskim 

grok_image_x5v2tws.jpg

grok_image_xg9sour.jpg

grok_image_xq8mhw9.jpg

grok_image_b64vxq.jpg

grok_image_xsxpx8w.jpg

grok_image_xh5y5ee.jpg

grok_image_x2j9vbt-1.jpg

grok_image_x3bzi6g.jpg

Mam aplikacje sporo mi wychodzi. Co wpisujesz żeby były nagie piersi?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, Robal pisze:

Mnie się raz udało zrobić krótki filmik na podstawie zdjęcia na którym moja żona kręci tyłkiem... oczywiście na zdjęciu żona stała tyłem, niestety tylko raz udało się taki filmik zrobić bo następnym razem wyskakuje komunikat że wideo jest generowane i lipa...😥

Zakładam że masz na myśli wideo  MODEROWANE czyli system wykrywa że materiał jest niecenzuralny. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, ciarmin41 pisze:

Mam aplikacje sporo mi wychodzi. Co wpisujesz żeby były nagie piersi?

Akurat prompt do tej serii wyglądał nastepująco. ...Zrób realistyczne zdjęcie pięknej brunetki. Ma na sobie erotyczny strój uczennicy i buty na wysokim obcasie, pasujące do reszty stroju. Jej włosy są upięte w dwa warkocze. Scena przedstawia wieczór kawalerski przy grillu. Przy stole, na krzesłach, siedzą przystojni mężczyźni. patrzą na tańczącą kobietę, która seksownie tańczy na środku stołu, nie przejmując się leżącym na nim jedzeniem. Kobieta patrzy na przyszłego pana młodego i zaczyna rozpinać bluzkę, bez stanika pod spodem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tam podobno w sekcji imagine był kiedyś tryb spicy, teraz już chyba to go nie ma, nie jestem aż tak biegły w tej aplikacji ale z tego co po redicie czytam, to troszkę się "ukrócilo" jeśli chodzi o ostrość generowanych filmow

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...