Skocz do zawartości
Rogaty

Sztuczna inteligencja na ,,służbie" czlowieka

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Tajemniczy.93 pisze:

Tez lubie kolczyki intymne u kobiety 

Wpisując kolczyki w sutkach łatwiej wygenerować nagie piersi bo nie zawsze cenzura pozwala. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Doceniam czas i umiejętności włożone w powstanie tych grafik. 
Dla mnie jest to ta część cyfrowej rzeczywistości, która skutecznie odpycha od jej poznawania. Kiedyś były nienaturalnie obrabiane zdjęcia w PS teraz to.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No okej, ale wszyscy piszą grok to grok tamto. Wygenerowałem za pomocą groka zdjęcie dziewczyny, pomijam fakt ze kazde inne się różni co juz jest irytujące. W momencie kiedy proszę o wygenerowanie krótkiego filmiku to mi pisze ze on tego nie robi. 

grok_image_x7v676c.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można go oszukać wpisując tekst trochę naokoło :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.12.2025 o 15:58, 2m+k fantazja pisze:

No okej, ale wszyscy piszą grok to grok tamto. Wygenerowałem za pomocą groka zdjęcie dziewczyny, pomijam fakt ze kazde inne się różni co juz jest irytujące. W momencie kiedy proszę o wygenerowanie krótkiego filmiku to mi pisze ze on tego nie robi. 

grok_image_x7v676c.jpg

Przecież w nim nie wpisuje się komendy żeby stworzył film ... Do tego jest specjalna zakładka/funkcja w tej aplikacji, a zdjęcie tworzy różne właśnie po to żeby wybrać najlepsze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra nie ma tematu już ogarnąłem...😃 kurde swoją drogą niby może za bardzo to AI tak wkracza w niektóre tematy ale z drugiej strony dzięki za kreatywność i wrzucanie tych filmików ja sie jaram osobiście. Jako niespełniony rogacz, pozostało mi się oddać tylko i  wyłącznie fantazji związanymi z zk i cuckoldem, a tego typu materiały zdecydowanie pomagają 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...