Skocz do zawartości
Rogaty

Sztuczna inteligencja na ,,służbie" czlowieka

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem pewien ale chyba sekretarka uwodzi szefa nagim biustem... napisałem tak z "dupy" bo generalnie trochę mnie irytowało to że większość wideo mi nie wchodziło mimo że nie wymagałem czegoś nadzwyczajnego i wyzywającego...a tutaj taka niespodzianka...a pytanko czy można moderować jakkolwiek twarz tworząc wideo na podstawie prompta?

Fakt że kiedyś byla opcja "pikantne" albo "odważne" a teraz tego nie widzę ...to chyba takie na zachętę dali na start żeby ludzie się troszkę przypalili...jak my 😁

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opcja Spicy jest nadal ale dla obrazów wygenerowanych przez Ai nie dla wstawionych zdjęć.

Polecam też pobawić się z: Dziewczyna mówi , ,...'' głos mega sztuczny ale niemal nie ma ograniczeń. Można włożyć w usta naszych postaci co się chcę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poleci ktoś jakiś darmowy generator? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, LEMY pisze:

Obydwa powyższe filmiki są z Groka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, LEMY pisze:

No przecież tutaj same materiały z GROKa i chaty GPT 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Rogaty pisze:

No przecież tutaj same materiały z GROKa i chaty GPT 

Aa czyli innych już nie ma? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...