Skocz do zawartości
Rogaty

Sztuczna inteligencja na ,,służbie" czlowieka

Rekomendowane odpowiedzi

jak Wam się udaje generować takie majstersztyki? ja mam wrażenie że każdy jeden prompt mi odrzuca :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Martiz pisze:

jak Wam się udaje generować takie majstersztyki? ja mam wrażenie że każdy jeden prompt mi odrzuca :D

cierpliwość i doświadczenie w promptowaniu w innych dziedzinach ;) a co by Cię inetersowalo? Moze bede mogl jakos pomoc ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przede wszystkim możesz podpowiedzieć czy tworzenie takich bardziej pikantnych materiałów na podstawie zdjęcia jest równie możliwe! będę wdzięczymy, bo może niepotrzebnie próbuję walczyć z czymś co jest nie do pokonania :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

przede wszystkim możesz podpowiedzieć czy tworzenie takich bardziej pikantnych materiałów na podstawie zdjęcia jest równie możliwe! będę wdzięczymy, bo może niepotrzebnie próbuję walczyć z czymś co jest nie do pokonania :D 

na podstawie zdjęcia raczej trudno - nie uruchamia się wtedy tryb "spicy" - on jest dostepny tylko dla grafik uprzednio wygenerowanych przez AI (może to i dobrze). Przy wrzucaniu autentyczncyh zdjec grok jest duzo bardziej grzeczny...co nie znaczy, ze bardzo grzeczny ;) 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z moich obserwacji wynika że ma dużo większą tolerancję jeśli film który tworzy pochodzi ze zdjęcia które sam wygenerował.  W przypadku pisania promptów liczy się nieszablonowe podejście. Jeśli napiszesz że  KOBIETA MA MIEC SPERMĘ NA TWARZY   to program odrazy takie polecenie odrzuci. Ale wystarczy napisać  KOBIETA MA MIEC KROPLE MLEKA/ŚMIETANKI NA TWARZY  i już program nie widzi problemu 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak udaje Wam się wygenerować krótkie filmiki? U mnie grok albo odmawia albo odsyła link który się nie otwiera

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Tomi pisze:

jak udaje Wam się wygenerować krótkie filmiki? U mnie grok albo odmawia albo odsyła link który się nie otwiera

Jak wejdziesz w aplikacje to na górze na środku masz 2 zakładki ZAPYTAJ  a druga to IMAGINE. Musisz kliknąć na tą drugą. Potem na dole po lewej stronie masz małe okienko w które klikasz i wyświetla Ci twoje zdjęcia. Wybierasz zdjęcie które Cię interesuje i na dole wpisujesz prompt.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...