Skocz do zawartości
Rogaty

Sztuczna inteligencja na ,,służbie" czlowieka

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie polecam zabawę Grokiem :) Wystarczy znaleźć jakieś zdjęcie żony z jakimś znajomym i łatwy prompt typu,, : Mężczyzna po lewej podchodzi do dziewczyny w czerwonej sukience i zmysłowo ją całuje'' i dzieje się magia :) 
W darmowej wersji można chyba z 10 gifów dziennie zrobić więc polecam do zabawy. Teksty typu ,,Maca jej dupę" nie przejdą ale za to ,,Kładzie dłoń na pośladku'' już tak :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, ZazdrosnyPieknej pisze:

Zdecydowanie polecam zabawę Grokiem :) Wystarczy znaleźć jakieś zdjęcie żony z jakimś znajomym i łatwy prompt typu,, : Mężczyzna po lewej podchodzi do dziewczyny w czerwonej sukience i zmysłowo ją całuje'' i dzieje się magia :) 
W darmowej wersji można chyba z 10 gifów dziennie zrobić więc polecam do zabawy. Teksty typu ,,Maca jej dupę" nie przejdą ale za to ,,Kładzie dłoń na pośladku'' już tak :)

Dokładnie to pasmo robię. Dodatkowo nie musi być to nawet zdjęcie na którym żona jest z kimś. Po wpisaniu że podchodzi do niej np przystojny mężczyzna. Grok generuje fikcyjnego mężczyznę. Zauważyłem tylko że z jakiegoś nieznanego mi powodu często generuje postacie Azjatów. Więc trzeba zaznaczać mu  że ma to być np biały mężczyzna. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Rogaty pisze:

Dokładnie to pasmo robię. Dodatkowo nie musi być to nawet zdjęcie na którym żona jest z kimś. Po wpisaniu że podchodzi do niej np przystojny mężczyzna. Grok generuje fikcyjnego mężczyznę. Zauważyłem tylko że z jakiegoś nieznanego mi powodu często generuje postacie Azjatów. Więc trzeba zaznaczać mu  że ma to być np biały mężczyzna. 

wiem. Parę takich też mam, ale nic nie zastąpi podniecenia gdy na jakimś ślubnym zdjęciu, żona jako panna młoda zaczyna całować się ze świadkiem a potem przed nim klęka! Złoto, jak macie jakieś ciekawe działające prompty to piszcie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, ZazdrosnyPieknej pisze:

wiem. Parę takich też mam, ale nic nie zastąpi podniecenia gdy na jakimś ślubnym zdjęciu, żona jako panna młoda zaczyna całować się ze świadkiem a potem przed nim klęka! Złoto, jak macie jakieś ciekawe działające prompty to piszcie :D

Z moich obserwacji wynika że w przypadku GROKa nie ma czegoś takiego jak dobry prompt. zdarza się że ten sam prompt bez zmiany nawet jednego słowa  wywala jako moderowany 10 razy z rzędu. I nie tworzy filmu. A za 11 razem ten sam prompt przechodzi. Żeby było zabawniej to bywa tak że za 12 razem znowu wywala błąd jako niecenzuralny materiał mimo że chwilę wcześniej stworzył jeszcze ostrzejszy film niż ja prosiłem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki . Grok, to jest niezła zabawa. W innych musisz zapłacić za 5sek gif ze zdjęcia , a tutaj chyba z 10 video na dzień . Super sprawa 👍🏼🍺

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...