Skocz do zawartości
kontrojanski

Niewinne początki

Rekomendowane odpowiedzi

Siema wszystkim,

Piszę, bo mam temat, który pewnie część z Was już przerabiała.

Jestem w związku z dziewczyną, jesteśmy razem już jakiś czas, dogadujemy się naprawdę dobrze, a w łóżku też nie ma nudy, jest otwarta, ciekawa i potrafi wyjść poza schemat.

Pojawiły się zabawki wibratory, przebieranki, butt plugi itp…

W wakacje zrobiła pierwszy krok i chętnie opalała się topless.

Przed nami wypad na Gran Canarię na sylwestra i tam chciałbym ją troszkę otworzyć.

Od pewnego czasu gadamy o różnych fantazjach, o tym, co nas kręci i co mogłoby wnieść coś nowego. Ja sam mam w głowie temat takiego „kontrolowanego otwarcia” – coś w stylu soft, bez żadnych przegięć, raczej dla emocji, zaufania i wspólnej zabawy niż samego działania.

Myślałem o masażu z elementami erotycznymi, albo wyjściu na dyskotekę w odważnym stroju bez bielizny i flircie z innym facetem.

Pola ma otwartą głowę, ale też swoje granice i nie chcę tego zepsuć ani przesadzić.

Ma genialne ciało, duże piersi, cholernie zgrabny tyłek i duże poczucie własnej wartości. Lubi atencję facetów i widzę, że z jednej strony kręci ją wzrok innego faceta a z drugiej też trochę peszy.

Dlatego chcę podejść do tematu z wyczuciem.

Pytanie do Was – jak u Was wyglądało wprowadzanie takich rozmów?

Lepiej zaczynać na spokojnie przy rozmowie, czy może w luźniejszej atmosferze po winie?

Czy takie tematy w ogóle da się wprowadzać „na sucho”, czy potrzebny jest impuls z sytuacji?

No i jak nie zrobić wrażenia, że facet naciska – tylko że to wspólna ciekawość i zabawa?

Chętnie poczytam, jak to wyglądało u Was – co działa, a co nie.

Pozdro,

KońTrojański

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, kontrojanski pisze:

Myślałem o masażu z elementami erotycznymi, albo wyjściu na dyskotekę w odważnym stroju bez bielizny i flircie z innym facetem.

masaż z elementami erotycznymi nie brzmi "soft" :)

8 godzin temu, kontrojanski pisze:

Chętnie poczytam, jak to wyglądało u Was – co działa, a co nie.

Nie licz na sprawdzone schematy, złote rady ani sekretne triki — w tym temacie ich po prostu nie ma. Możesz mnie zapytać, co działa, gdy chcesz przekonać żonę do trzeciego motocykla, ale nie, co działa, gdy próbujesz przekonać ją do otwarcia się na innych partnerów.

Wyobrażam sobie, że są kobiety, które zaczną szukać „ogiera”, zanim Ty zdążysz delikatnie wprowadzić temat swoich fantazji. Ale są też takie, które nigdy nie zainteresują się tym światem.

W naszym przypadku, kiedy my zaczynaliśmy nie wiedzieliśmy czym w ogóle jest cuckold, nie znaliśmy w ogóle pojęcia. Nie wiedzieliśmy o istnieniu tego forum czy innych portalów. Byliśmy młodsi, bardziej beztroscy, dużo się kochaliśmy, też wprowadzaliśmy zabawki do sypialni, też opalaliśmy się nago. Często odwiedzali nas znajomi — bywało, że całkiem sporo osób, a niektórzy wpadający wręcz regularnie. Byliśmy duszą towarzystwa. Jeden z moich bliskich kolegów szczególnie podobał się mojej żonie — naprawdę go lubiła. Czasem, pół żartem pół serio, mówiła, że jest sympatyczny, ciekawy, przystojny. W końcu pewnego dnia powiedziałem jej, że chętnie zobaczyłbym ją z kimś innym… może nawet właśnie z nim.

Z początku była negacja z jej strony, ja też nie sądziłem że takie fantazje można spełnić więc jakoś specjalnie nie drążyłem. Temat jednak wracał... ;)

Więc według mnie: delikatnie spróbuj zasiać w niej ziarno zdrady kontrolowanej. Czy to "na spokojnie przy rozmowie, czy może w luźniejszej atmosferze po winie" to już sam musisz wiedzieć. I nic nie rób, niech kiełkuje, czasami podlewaj. Zobaczysz co urośnie.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za dojrzałą odpowiedź.

Juz jakiś czas temu zasiałem ziarno, podlewam co jakiś czas, subtelnie.

Póki co temat stoi w miejscu, stwarzam okazje i bacznie obserwuje.

Organizuje nam wyjazdy, najbliższy na sylwestra, być może ciepły beztroski klimat oraz imprezy wokoło nieco pomogą w powolnym otwieraniu.

Nie nastawiam się na nic i niczego nie oczekuję a co się wydarzy …zobaczymy 😊 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wyglądały te małe kroczki wasze? Od czego zaczęliście i jakie były reakcje?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie póki co bardzo niewinnie, udało się namówić na opalanie toples na wakacjach, brak majtek w miejscu publicznym.

Wyszło to raczej bez napinki…

Zasiałem ziarno masażu erotycznego, póki co umówiłem nas na normalny masaż dla par oraz nad wyjściem do klubu bez bielizny.

Zauwazylem jedną prawidłowość czym mniej naciskam tym lepszy efekt.

Czym bardziej oddam inicjatywę tym robi się bardziej odważna …

Także spokój i wytrwałość to chyba jedyny klucz 😈

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...