Skocz do zawartości
f8676

Fantazja o niej z jej byłym

Rekomendowane odpowiedzi

Czy macie fantazje o swojej narzeczonej, dziewczynie co robiła ze swoimi byłymi, widzieliście jej zdjęcia albo ich wspólny sextape ? 

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, my już po 40 i żałuję trochę, że na pewne rzeczy się wcześniej nie zdecydowałem, jak jeszcze dzieci nie było. Często myślę o tym jak i co robiła moja już obecna żona. Niestety dopiero przy mnie mogłem jej zrobić nagie zdjęcia i nakręcić filmiki. No cóż takie mieliśmy czasy... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety byłem pierwszym partnerem seksualnym żony, bo jak ją poznałem to miała. Historia jej pierwszego pocałunku, przyprawia mnie o zawrót głowy, co by było gdyby miała takie taśmy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam duzo zdjec i filmów z jej poprzednich związków i zabaw, uwielbiam ogladac, uwielbiam gdy opowiada mi o swoich przeżyciach i doświadczeniach :)

Jest w tym specyficzny dreszczyk emocji podniecenia i zazdrości. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...