Skocz do zawartości
f8676

Fantazja o niej z jej byłym

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 3.06.2026 o 11:49, Andy88 pisze:

Widziałem sporo rozmów z jej byłymi, czy nawet kolegami. W kwestii seksu moja żona jest bardzo bezpośrednia. Rozmowy były mocno pikantne i często były opatrzone fotkami czy nawet krótkimi filmikami. Lubiła zawsze się trochę podroczyć i podkręcić atmosferę, dlatego też każdy były ma sporą galerię jej nagich zdjęć czy krótkich filmików.  Znam osobiście jej dwóch kolegów, którzy mają jej kilka nagich zdjęć. Przed tym jak się poznaliśmy utrzymywała kontakt z kilkoma kolegami na raz. Z częścią osobiście z innymi tylko online… no i tam chłopaki otrzymywali sporą ilość, bardzo ciekawych zdjęć 😁

moja partnerka uprawiała sexting dosc szczegołowy z kilkoma byłymi i jakimiś poznanymi w sieci. Z dwoma z nich dalej utrzymuje znajomość, ale juz ponoć na poziomie nie-erotycznym. Musze kiedys jej zajrzeć w telefon, czy aby na pewno 😈

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2026

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...