Skocz do zawartości
SensualLips

Night Club Fantasy

Jesteście razem w klubie. Partnerka wtapia się w tłum tańczących ludzi. W pewnym momencie zaczyna blisko niej tańczyć przystojny nieznajomy. Zabawa się rozkręca - delikatny dotyk, macanko, ściskanie, przytulanie etc. Jak się zachowujecie?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteście razem w klubie. Jesteście wyluzowania. Partnerka wtapia się w tłum tańczących i wyluzowanych ludzi. W pewnym momencie zaczyna blisko niej tańczyć przystojny nieznajomy. Zabawa się rozkręca - delikatny dotyk, macanko, ściskanie, przytulanie etc. Jak się zachowujecie?

• ONA - Ignoruję jego zaloty i schodzę z parkietu.
      0
    • ONA - Pozwalam na rozwiniecie sytuacji.
      0
    • ONA - Rozkręcam się, bo bardzo podnieca mnie taka sytuacja.
    • ONA - Pozwalam na wszystko, strasznie mnie to kręci. Mam nadzieję, że skończymy akcję w ustronnym miejscu i będę zadowolona.
    • ON - Jestem zdenerwowany i zwracam uwagę swojej partnerce.
      0
    • ON - Obserwuje i czekam jak to się rozwinie.
    • ON - Uwielbiam obserwować jak moją partnerkę podrywają fajni faceci.
    • ON - Bardzo mnie podnieca taka sytuacja, myśląc, że skończy z nim gdzieś w ustronnym miejscu i ją szybko zadowoli.

Rekomendowane odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...