Skocz do zawartości
Kasix2

Fantazje HotWife

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłam wątek bo nie znalazłam tutaj takowego, być może jest, ale niedostatecznie szukałam...

Otóż, czy my kobiety- hotki mamy swoje fantazje? Czy chętnie sie nimi dzielimy z mężczyzną? A może są takie które trudno spełnić z różnych powodów... Jak to jest u Was? 

Ja mam owszem kilka niespełnionych jak do tej pory fantazji... 

Chciałabym zostać "sprzedana" tak by mąż za moimi plecami umówił mnie na spotkanie ze swoim znajomym, który bedzie wtajemniczony, że ma jasny cel mnie poderwać, ale tak bym Ja o niczym nie wiedziała. 

Chciałabym też przeżyć bardzo intensywny sex, długi i ostry... Może gangbang, mąż szybko dochodzi i taka moja fantazja by przeżyć nazwijmy to po imieniu ostre jebanko po którym ciężko będzie stanąć na nogach 

• Lubię 10
  • Kwiatek 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny temat, z wielką chęcią czekamy na niejawne fantazje naszych pań😁

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Robal pisze:

Bardzo fajny temat, z wielką chęcią czekamy na niejawne fantazje naszych pań😁

O męskich fantazjach słychać z każdej strony a kobiecych trzeba tu poszukać, mam nadzieję, że otworzą się kobiety i podzielą co im w głowach niegrzecznego siedzi🤭🤭

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 26.10.2025 o 16:27, Kasix2 pisze:

Założyłam wątek bo nie znalazłam tutaj takowego, być może jest, ale niedostatecznie szukałam...

Otóż, czy my kobiety- hotki mamy swoje fantazje? Czy chętnie sie nimi dzielimy z mężczyzną? A może są takie które trudno spełnić z różnych powodów... Jak to jest u Was? 

Ja mam owszem kilka niespełnionych jak do tej pory fantazji... 

Chciałabym zostać "sprzedana" tak by mąż za moimi plecami umówił mnie na spotkanie ze swoim znajomym, który bedzie wtajemniczony, że ma jasny cel mnie poderwać, ale tak bym Ja o niczym nie wiedziała. 

Chciałabym też przeżyć bardzo intensywny sex, długi i ostry... Może gangbang, mąż szybko dochodzi i taka moja fantazja by przeżyć nazwijmy to po imieniu ostre jebanko po którym ciężko będzie stanąć na nogach 

Fantazje, fantazjami. A może by powoli wprowadzać je w życie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, suntzu pisze:

Fantazje, fantazjami. A może by powoli wprowadzać je w życie?

Mam wielką nadzieję, że w końcu uda się spełnić wszystkie moje fantazje 🤭

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...