Skocz do zawartości
PabloEscobar

Nowa Hotka 😈

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Z tej strony on, ale myślę że ona może skomentować ten post później z tego konta. 

Poznaliśmy się 2 tygodnie temu na tinderze więc to świeża znajomość. Miałem taki profil incognito z opisem że szukam hotki do cuckold 🙂

Ona dała na tak wyjaśniając później że nie myślała o czymś takim i ogólnie nie szukała niczego na stałe, ale skoro w cuckold może to mieć to czemu nie 😈

Do niedawna spotykała się z jednym gościem, ok bardzo nakręcony na coś bardzo poważnego a ona właśnie nie do końca, pewnego razu pojechała że znajomymi na wakacje 5 dniowe i było ruchane co noc z innym latino 😈😈

Od tamtej pory jej relacja z tym gościem stała się stricte FWB.

Gdy poznała mnie i posłuchała moich bogatych doświadczeń to nakręciła się do cuckold.

Mamy ustalone zasady - że jej orgazmy są najważniejsze, ja jestem tylko przystawką, sex z kochankiem na 1 miejscu, a chłop ją rżnie na prawdę dobrze, ona ma po 4-5 orgazmów na  spotkaniu, on kilka razy na nią 💦💦💦 z czego ustaliliśmy że oboje chcemy żeby ona miała 💦 w ustach 😈

Moja Pani ma tindera i szuka jeszcze drugiego kochanka, są jakieś rozmowy i spotkania takie zapoznawcze. Dałem jej forum do poczytania i zainspirowania się czymś nowym, póki co chce żebym zlizał spermę z niej 😈😈

Dziewczyna jest niedobra i bardzo lubi sex 😁 

Wysyła mi fotki fajne jak się wyszukuje na spotkanie z kochankiem. Czekam jeszcze na foto 💦 na niej, kochanek średnio kooperuje w klimacie cuckold, rucha jak ogier ale nie rozumie zajawki.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no i pol forum bedzie zazdroscic.. :) czekamy na wiecej..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, z tej strony ona💃💃💃 cóż mogę dodać do opisu mojego partner in crime 😈😈😈 jestem zafascynowana cuckold🔥🔥🔥i cieszę się, że mogłam dołączyć do grona ludzi z fantazją… uwielbiam nowe doznania 🍆🍆🍆🍆 liczę na waszą wyrozumiałość😉😉PS dajcie mi chwilę a obiecuję, że się rozkręcę 😈😈😈🔥🔥🔥 Hotka😈😈😈

• Lubię 8
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...