Skocz do zawartości
Para vvv

Namiętnie

Rekomendowane odpowiedzi

Od roku czasu kompletnie nie mieliśmy czasu na realne spotkania . Praca dzieci i obowiązki domowe całkowicie pochłonęły nas .

Chęci i fantazje u mnie oczywiście były i kilkakrotnie namawiałem moją V lecz zbywała moje starania a ja nie nalegałem wiedząc w jakim kieracie działamy .

Pewnego dnia od niechcenia zażartowałem że chętnie zobaczył bym jak jej powabny tyłeczek skacze na obcym penisie . Uśmiech żony i spojrzenie które nie mówiło daj spokój nie mamy czasu zdziwiło mnie . Nie rozwijałem na siłę tematu znając moje kochanie aby jej nie zniechęcić zaczekałem do wieczora .

Leżymy w łóżku moja pani leży obok mnie i wali mi konika a ja pieszcząc jej dorodne cycuszki wracam do tematu spotkania .

Nie wiem ale jeśli ci tak zależy to umów nas z P (nasz znajomy od zabaw cuckold ) jeśli nadal będzie chciał , pamiętaj tylko że najwcześniej za dwa tygodnie po okresie .

Dwa razy nie musiała mi mówić następnego dnia telefon do P ten jak zawsze chętny i od razu mówi że dostosuje się i będzie gotowy na wyznaczony termin .

Odczekałem dwa dni i przekazuję mojej info że P jest chętny i czeka na termin . Ustalamy że spotkamy się 20 sierpnia tam gdzie zawsze czyli w ustronnym pensjonacie w pobliżu Tomaszowa Mazowieckiego co obu stron jest prawie po środku od miejsc zamieszkania .

No i mamy ten upragniony dzień od rana w pracy nie mogę znaleźć sobie miejsca i doczekać się szesnastej .

Wychodzę z pracy i do domu tam zastaję żonę już gotową do wyjścia .Obłędny widok czarna bluzka z dekoltem który podkreśla piękno jej biustu , do tego spódniczka mini  a te sexy nóżki w siatkowych rajstopach sprawiają że pałka sama stoi na baczność w spodniach .

Wsiadamy do auta i w drogę , komplementuję mój skarb , ale P będzie miał widoki .

cdn 

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...