Skocz do zawartości
Socjo94

Od początku

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się podzielić historią jak to się u mnie zaczęło z moją uległością do kobiet jak i fascynacją kobiecych stóp w rajstopach/ponczochach. Będąc nastolatkiem mieszkałem z mamą - piękna krótko ścięta blondynka, o pięknym ciele, ładnych stópkach. Od dziecka często widywałem ją w samej bieliźnie… nigdy się z tym nie kryła, stanik zawsze pod kolor majtek, majtki to zawsze były stringi, nigdy nie widziałem jej w innych.. a do tego beżowe, brązowe rajstopki, z pogrubieniem na paluszkach i w części majteczkowej, wiadomo ja dorastający chłopak jest podatny na takie widoki… mieszkaliśmy sami… ta fascynacja przerodziła się w delikatną obsesję na punkcie jej bielizny. Często z kosza na pranie podkradałem jej majteczki czy rajstopy, które pachniały jej ciałem, jej potem i robiłem sobie dobrze wąchając je, liżąc i kończąc na nich. Aby nie pozostawiać śladów zawsze wszystko zlizywałem, żeby nie być o nic podejrzanym i to chyba był element, który wyzwolił we mnie uległość. Miesiące mijały, a ja coraz śmielej zwracałem uwagę na jej ciało, oglądałem coraz mocniejsze filmiki dotyczące uległości. Trafiłem w końcu na filmy związane z torturami penisa i jąder i ostatecznie na filmy związane z pasami cnoty. Po pewnym czasie nie mogłem się podniecić do niczego innego jak do tych filmów i rajstop, majtek które podkradałem. Stałem się pełnoletni i zacząłem zbierać się do rozmowy z mamą na temat tego wszystkiego. Ale z racji mojego ciągłego podniecenia nie chciałem przeprowadzić zwykłej rozmowy. Kupiłem pojemniczek w który przez ponad tydzień spuszczałem się kilka razy dziennie, kupiłem sobie pas cnoty, który nosiłem w międzyczasie, aby się upewnić, że mogę do używać dłużej niż parę chwil, podkradłem jej rajstopy, które z racji zimowej pory i noszenia kozaków były bardzo aromatyczne. Kiedy nadszedł dzień kiedy chciałem z nią porozmawiać, wziąłem mój tajemny pojemniczek i zacząłem wylewać spermę na część paluszkową, majteczkową i wcierać ją, chciałem, żeby wszystko pięknie zaschło i zrobiło się sztywne i tak się też stało. Kiedy nastał wieczór udałem się w szlafroku, pasie cnoty i rajstopami w kieszeni do jej pokoju, gdzie oglądała telewizję w samej bieliźnie, miała na sobie tylko bordowe stringi i stanik, zapukałem, a ona pozwoliła mi wejść, zapytała co się stało. Nie wiedziałem jak zacząć mimo, że wiele razy przechodziłem tę rozmowę w myślach. Stałem tam i czułem jak mój penis coraz bardziej napiera na pas. Uklęknąłem, wyciągnąłem rajstopy z kieszeni i poprosiłem by je ubrała, a potem będę kontynuował, była bardzo zaciekawiona o co mi chodzi, więc założyła je przy mnie wpatrując mi się w oczy z ogromną ciekawością. Zakładając je widziałem, że jest skonsternowana faktem ich sztywności w pewnych miejscach, ale kontynuowała, gdy już je założyła, rzekła, że teraz mogę śmiało kontynuować, chciała, żebym wstał, ale stanowczo powiedziałem, że klęczenie to idealna pozycja dla mnie. Zacząłem od tych zaschniętych śladów, powiedziałem bez wahania, że to ja je zrobiłem, że robię tak od bardzo dawna, tylko, że zawsze czyściłem wszystko swoim językiem i ustami, ale teraz chciałem żeby to widziała. Opowiedziałem jej jak od dłuższego czasu narastała moja fascynacja jej ciałem, bielizną, jak doszły do tego filmiki i jakie problemy z tego powodu się pojawiły -brak wzwodu bez konkretnych elementów. W międzyczasie gdy to mówiłem chwyciłem jej stopy i zacząłem masować, zbliżać je do nosa, aby wąchać i momentami przejeżdżać po nich językiem. Powiedziałem, że jestem uzależniony od tego i od masturbacji i, że znalazłem na to sposób, ale musi mi pomóc, musi pomóc swojemu synowi. Rozchyliłem szlafrok, a między moimi nogami ukazał się pas cnoty, czarny, z tworzywa, który w wielu miejscach był opisywany jako taki, który mozna nosić długo. Poprosiłem ze łzami w oczach, aby zajęła się tym ze mną, aby kontrolowała mnie, abym zaprzestał takich działań. Prosiłem o to ciągle wąchając i masując jej stopy. Widać było, że jest to kobieta otwarta na wszystko i nie nakrzyczała na mnie tylko ze zrozumieniem uśmiechnęła się, a następnie wyrwała stópkę z moje twarzy i zaczęła delikatnie dotykać nią pas jak i moje nabrzmiałe jądra. Dostałem od niej reprymendę, że tak nie wolno robić, co ja sobie myślałem podkradając jej bieliznę, że ona już mnie nauczy dobrego zachowania, po czym chłodno powiedziała „oddaj kluczyki”. Oddałem je posłusznie, po czym kazała mi się położyć na łóżku obok niej, jednak głową skierowaną do jej stópek co grzecznie uczyniłem. Rozkazała mi lizać swoje stopy, aby rajstopki nie były takie sztywne od mojej zaschniętej spermy, a sama chwyciła mnie za jądra i zaczęła je delikatnie ugniatać, co sprawiało mi spory ból, jednak gdy tylko zaczynałem pojękiwać z bólu, ona przykładała mi stopy do ust, abym był ja najciszej, ja stwierdziła „jakiekolwiek dźwięki od teraz możesz wydawać tylko za moim pozwoleniem” po czym kazała mi pokazać swój telefon i włączyć historię, aby zobaczyć wszelkie brzydkie filmy, które oglądam. Jej oczom ukazały się setki filmów w historii związane z rajstopami, dojrzałymi kobietami, dominacją, pasami cnoty, to już wiedziała, ale jej uwagę przykuła jedna kategoria… cuckold. Szyderczo się zaśmiała po czym poinformowała mnie, że telefon sobie zatrzyma na pewien czas, a ja mam iść już spać, bo to będzie dla mnie ciężka noc, pierwsza w pasie cnotyu, dodatkowo mnie poinformowała, że mam jej nie przeszkadzać w nocy, gdy coś mnie będzie bolało w związku z nocnymi erekcjami. Cdn. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Noc była dla mnie bardzo ciężka, sam tego chciałem, wiem, ale nie sądziłem, że będę się tak często budził… ból występował na przemian z ogromnym podnieceniem, kiedy na nowo uświadamiałem sobie co zaszło wieczorem. Musiałem często wstawać, aby rozchodzić moją bolesną erekcję, próbowałem myśleć o rzeczach, które kompletnie nie są podniecające. Robiłem „rundki” po domu i z sypialni mamy słyszałem jęki… zarówno jej jak i aktorek filmów… wiedziałem, że ona noc spędza na wertowaniu historii w moim telefonie. Ale zgodnie z poleceniem byłem cicho i jej nie przeszkadzałem.  Nastał ranek, a ja po bezsennej nocy udałem się do łazienki, aby ogarnąć się na kolejny dzień. Była to sobota, więc miałem przed sobą cały weekend w domu. Wykąpałem się, odświeżyłem i udałem się do kuchni. W kuchni stała ona, moja piękna mama. Ubrana… oczywiście wiedziała co ubrać po naszej wczorajszej rozmowie, była ubrana w beżowe rajstopy z pogrubieniem na cipce, czarny stanik i czarne wysokie stringi, do tego czarne szpilki. Właśnie piła kawę wpatrując się z ogród za oknem. 

-dzień dobry mamo - powiedziałem.

-dzień dobry - odpowiedziała po czym odwróciła się w moją stronę.

rozbieraj się, od dziś po domu możesz nosić tylko jedną rzecz - twój pas cnoty - powiedziała oschle.

Wiedziałem, że nie mam nic w tej kwestii do gadania, więc od razu się rozebrałem. Nie pytała jak minęła mi noc, nie obchodziło jej to, spojrzała mi głęboko w oczy i rzekła:

domyślasz się zapewne, że miałam bardzo ciekawą noc z Twoim telefonem, wiem, że noc była dla ciebie ciężka, bolesna, naczytałam się wielu artykułów i blogów o pasach cnoty i już wiem jakie mam plany wobec Ciebie. Nadal uważam, że podkradanie moje bielizny przez mojego syna jest chore, dlatego też, aby wprowadzić szczyptę normalności - od dziś jestem Twoją Panią, a nie mamą gdy jesteśmy sami, a Ty jesteś moim prywatnym kundelkiem, a nie synem. To nie podlega żadnej dyskusji, dodatkowo po domu będziesz chodzic tylko w pasie cnoty, a ja z racji tego, że chce dla Ciebie jak najlepiej, będę chodziła tak, jak Ci się to najbardziej podoba. Raz na dwa dni będę Ci towarzyszyć w kąpieli i będę ściągać Ci pas, abyś mógł się dokładnie umyć, tak, będziesz mógł wtedy dotykać swojego penisa, aby go namydlić, ale będzie to pod moim czujnym okiem. Klęknij teraz.

Tak Pani - odpowiedziałem - po czym klęknąłem, a moja Pani stanęła przede mną tyłem i wypięła pośladki.

Wąchaj i liż.

Grzecznie wąchałem jej rajstopki i majtki, które przesiąknięte były jej soczkami oraz potem z cipki i tyłeczka. Odruchowo chwyciłem się za penisa. Ale poczułem tylko plastik, i części żołędzia próbujące przecisnąć się przez puste fragmenty klatki. Pani kazała objąć jej nogi obiema rękami, aby miała pewność, że nic nie kombinuję, tak też zrobiłem. 

W czasie, gdy to robiłem usłyszałem znajomy dźwięk z jej telefonu, to powiadomienie z tindera, gdy usłyszałem piknięcie, zatrzymałem na sekundę pieszczenie jej tyłeczka, po czym kontynuowałem znowu, moja Pani zauważyła to i słysząc śmiech w jej głosie zaczęła:

dobrze słyszysz kundelku, naoglądałam się filmów, sporo poczytałam o Twoich fascynacjach i stwierdziłam, że chcę być najlepszą Panią jaką można sobie wyobrazić, a skoro cuckold był jedną z kategorii, które nagminnie przeglądałeś w telefonie, postanowiłam wyjść temu na przeciw i zainstalowałam sobie tindera, oznaczyłam się jako osobą chętna do zabaw, a nie szukająca czegoś poważnego i mam już kilku fajnych kandydatów na bulla dla nas. Wiem, nie będę mogła się nazywać Twoją hotwife, ale HotMistress możemy uznać za odpowiednie. A jeśli wszystko pójdzie dobrze, już za kilka dni zostaniesz moim cuckoldem. Narazie nie zaprzątaj sobie tym głowy. 

Oczywiście Pani, dziękuję, zrobię dla Pani wszystko - odpowiedziałem. Zjedliśmy wspólne śniadanie, a potem zajęliśmy się swoimi sprawami, Pani co jakiś czas wołała mnie do siebie, aby dać mi kilka klapsów w moje nabrzmiałe jądra, co było straszne bo powodowało automatyczną silną erekcję. 

Nastał wieczór, wykąpałem się zmywając wiele śladów prejakulatu z mojego pasa i jąder, mimo bólu podczas erekcji, niewygody, było to poniekąd moje marzenie, więc prejakulat z penisa sączył mi się cały czas. 

Zawołała mnie moja Pani, która rozkazała klęknąć przy łóżku i zacząć masować jej pachnące stopy w rajstopach. W tle leciało coś w tv, nie zwracałem na to uwagi, gdyż najważniejsza była ona. Wtedy nagle zaczęła mnie dopytywać o moje odczucia i fantazje dotyczące cuckoldu. Ja nieśmiało i po cichu zacząłem się otwierać przed nią, penis coraz bardziej napierał na klatkę. Opowiedziałem jej, że chciałbym widzieć moją Panią, władczą, silną, którą bierze inny facet, bierze ją brutalnie. Zwróciłem uwagę na fakt, że chciałbym aby to bull był na szczycie hierarchii, ona była jego suką, ja natomiast jej pieskiem, który usługuje im obojgu. Gdy to opowiadałem jej ręka powędrowała pod bieliznę i zaczęła się pieścić. 

wstań, rozszerz nogi przy łożu i zamknij oczy - usłyszałem.

Dostałem mocne kopnięcie w jądra. Jęknąłem i skuliłem się. 

wstań, rozszerz nogi przy łożu i zamknij oczy - usłyszałem ponownie.

Dostałem jeszcze dwa takie mocne kopnięcia. 

kontynuuj masaż. Nieładnie tak myśleć o swojej Pani, dlatego dostałeś karę, ale baaardzo podoba mi się ten pomysł piesku. 

Po godzinie masażu pięknie pachnących stóp dostałem pozwolenie by położyć się na łóżku obok Pani, zawsze miała piękne i długie paznokcie i w tym momencie zaczęła robić z nich użytek, okazało się, że są również bardzo ostre, gdy wbijała je w czubek mojego penisa, cewkę moczową, która wybijała się przez pas. Kompletnie nie obchodziło ją, że sprawia to ból, że wbijanie paznokci w moje pełne jądra i ściskanie ich powoduje, że wiję się z bólu. To był mój trening i jednocześnie kara za podkradanie rajstop i podniecanie się nią. I w takiej pozycji zasnęliśmy. Ta noc była jeszcze trudniejsza. Spocone stopy przy mojej twarzy, dłoń zaciśnięta na jądrach, a ja co chwilę budzący się od erekcji, nie mogący się poruszyć, aby nie zbudzić mojej Pani. 

• Lubię 2
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...