Skocz do zawartości
Socjo94

Od początku

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się podzielić historią jak to się u mnie zaczęło z moją uległością do kobiet jak i fascynacją kobiecych stóp w rajstopach/ponczochach. Będąc nastolatkiem mieszkałem z mamą - piękna krótko ścięta blondynka, o pięknym ciele, ładnych stópkach. Od dziecka często widywałem ją w samej bieliźnie… nigdy się z tym nie kryła, stanik zawsze pod kolor majtek, majtki to zawsze były stringi, nigdy nie widziałem jej w innych.. a do tego beżowe, brązowe rajstopki, z pogrubieniem na paluszkach i w części majteczkowej, wiadomo ja dorastający chłopak jest podatny na takie widoki… mieszkaliśmy sami… ta fascynacja przerodziła się w delikatną obsesję na punkcie jej bielizny. Często z kosza na pranie podkradałem jej majteczki czy rajstopy, które pachniały jej ciałem, jej potem i robiłem sobie dobrze wąchając je, liżąc i kończąc na nich. Aby nie pozostawiać śladów zawsze wszystko zlizywałem, żeby nie być o nic podejrzanym i to chyba był element, który wyzwolił we mnie uległość. Miesiące mijały, a ja coraz śmielej zwracałem uwagę na jej ciało, oglądałem coraz mocniejsze filmiki dotyczące uległości. Trafiłem w końcu na filmy związane z torturami penisa i jąder i ostatecznie na filmy związane z pasami cnoty. Po pewnym czasie nie mogłem się podniecić do niczego innego jak do tych filmów i rajstop, majtek które podkradałem. Stałem się pełnoletni i zacząłem zbierać się do rozmowy z mamą na temat tego wszystkiego. Ale z racji mojego ciągłego podniecenia nie chciałem przeprowadzić zwykłej rozmowy. Kupiłem pojemniczek w który przez ponad tydzień spuszczałem się kilka razy dziennie, kupiłem sobie pas cnoty, który nosiłem w międzyczasie, aby się upewnić, że mogę do używać dłużej niż parę chwil, podkradłem jej rajstopy, które z racji zimowej pory i noszenia kozaków były bardzo aromatyczne. Kiedy nadszedł dzień kiedy chciałem z nią porozmawiać, wziąłem mój tajemny pojemniczek i zacząłem wylewać spermę na część paluszkową, majteczkową i wcierać ją, chciałem, żeby wszystko pięknie zaschło i zrobiło się sztywne i tak się też stało. Kiedy nastał wieczór udałem się w szlafroku, pasie cnoty i rajstopami w kieszeni do jej pokoju, gdzie oglądała telewizję w samej bieliźnie, miała na sobie tylko bordowe stringi i stanik, zapukałem, a ona pozwoliła mi wejść, zapytała co się stało. Nie wiedziałem jak zacząć mimo, że wiele razy przechodziłem tę rozmowę w myślach. Stałem tam i czułem jak mój penis coraz bardziej napiera na pas. Uklęknąłem, wyciągnąłem rajstopy z kieszeni i poprosiłem by je ubrała, a potem będę kontynuował, była bardzo zaciekawiona o co mi chodzi, więc założyła je przy mnie wpatrując mi się w oczy z ogromną ciekawością. Zakładając je widziałem, że jest skonsternowana faktem ich sztywności w pewnych miejscach, ale kontynuowała, gdy już je założyła, rzekła, że teraz mogę śmiało kontynuować, chciała, żebym wstał, ale stanowczo powiedziałem, że klęczenie to idealna pozycja dla mnie. Zacząłem od tych zaschniętych śladów, powiedziałem bez wahania, że to ja je zrobiłem, że robię tak od bardzo dawna, tylko, że zawsze czyściłem wszystko swoim językiem i ustami, ale teraz chciałem żeby to widziała. Opowiedziałem jej jak od dłuższego czasu narastała moja fascynacja jej ciałem, bielizną, jak doszły do tego filmiki i jakie problemy z tego powodu się pojawiły -brak wzwodu bez konkretnych elementów. W międzyczasie gdy to mówiłem chwyciłem jej stopy i zacząłem masować, zbliżać je do nosa, aby wąchać i momentami przejeżdżać po nich językiem. Powiedziałem, że jestem uzależniony od tego i od masturbacji i, że znalazłem na to sposób, ale musi mi pomóc, musi pomóc swojemu synowi. Rozchyliłem szlafrok, a między moimi nogami ukazał się pas cnoty, czarny, z tworzywa, który w wielu miejscach był opisywany jako taki, który mozna nosić długo. Poprosiłem ze łzami w oczach, aby zajęła się tym ze mną, aby kontrolowała mnie, abym zaprzestał takich działań. Prosiłem o to ciągle wąchając i masując jej stopy. Widać było, że jest to kobieta otwarta na wszystko i nie nakrzyczała na mnie tylko ze zrozumieniem uśmiechnęła się, a następnie wyrwała stópkę z moje twarzy i zaczęła delikatnie dotykać nią pas jak i moje nabrzmiałe jądra. Dostałem od niej reprymendę, że tak nie wolno robić, co ja sobie myślałem podkradając jej bieliznę, że ona już mnie nauczy dobrego zachowania, po czym chłodno powiedziała „oddaj kluczyki”. Oddałem je posłusznie, po czym kazała mi się położyć na łóżku obok niej, jednak głową skierowaną do jej stópek co grzecznie uczyniłem. Rozkazała mi lizać swoje stopy, aby rajstopki nie były takie sztywne od mojej zaschniętej spermy, a sama chwyciła mnie za jądra i zaczęła je delikatnie ugniatać, co sprawiało mi spory ból, jednak gdy tylko zaczynałem pojękiwać z bólu, ona przykładała mi stopy do ust, abym był ja najciszej, ja stwierdziła „jakiekolwiek dźwięki od teraz możesz wydawać tylko za moim pozwoleniem” po czym kazała mi pokazać swój telefon i włączyć historię, aby zobaczyć wszelkie brzydkie filmy, które oglądam. Jej oczom ukazały się setki filmów w historii związane z rajstopami, dojrzałymi kobietami, dominacją, pasami cnoty, to już wiedziała, ale jej uwagę przykuła jedna kategoria… cuckold. Szyderczo się zaśmiała po czym poinformowała mnie, że telefon sobie zatrzyma na pewien czas, a ja mam iść już spać, bo to będzie dla mnie ciężka noc, pierwsza w pasie cnotyu, dodatkowo mnie poinformowała, że mam jej nie przeszkadzać w nocy, gdy coś mnie będzie bolało w związku z nocnymi erekcjami. Cdn. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...