Skocz do zawartości
Johann Pauls

Poważny Kochanek dla żony

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. 

Szukam /za jej akceptacją/ kochanka dla mojej żony. 

Chcielibyśmy aby to był ktoś z Częstochowy lub okolic, tylko singiel. Ktoś wyrozumiały, cierpliwy, poważny, na poziomie. Żona jest zapracowana, nie zawsze ma czas i nawet ochotę na cokolwiek. Ogólnie trudny materiał do podrywu. Taki kochanek musiałby być "nie ma raz". Wiem, że teraz jest tendencja najlepiej szybko, byle jak i na raz, ale nie tego szukamy. Jeśli kogoś interesuje taka przygoda, jednorazowa, seks na pierwszej randce to lepiej w ogóle.

Podobają się jej mężczyźni /wiek ok 35-45/, wysocy /ok 180 cm/, bez piwnego brzucha, dbający o siebie, czyści, dbający o higienę, lubi duże kutasy. Nie interesują jej spotkania w plenerze. 

Ona 171 cm, ok 65 kg, cipka w tym momencie zarośnięta /Hairy pussy/ - bo taki mam fetysz - ale też czasem wydepilowana. 

Ewentualny kontakt póki co ze mną za pośrednictwem tego forum. Jeśli uznam, że jesteś tym właściwym to podam numer telefonu do niej. Po prostu chciałbym poznać kandydata i ustalić warunki. 

W grę wchodzą spotkania sam na sam, spotkania cuckold /także ultimate/ oraz klasyczny trójkąt. 

Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam do kontaktu. 

IMG_20250622_103624.jpg

IMG_20240611_221651.jpg

IMG_20240530_221017.jpg

IMG_20240609_223007.jpg

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...