Skocz do zawartości
OniOpenminded

Cześć wszystkim!

Rekomendowane odpowiedzi

Tu M. i K. - szczęśliwe i świadome małżeństwo, które w życiu prywatnym i zawodowym ma już wszystko na tyle poukładane, że teraz z czystym sumieniem może sobie pozwolić na to żeby wprowadzić do swojej codzienności odrobinę adrenalinki i świeżości.
Najprościej mówiąc: Bull/kochanek poszukiwany 😉 

Profil prowadzony głównie przeze mnie (z damskiej perspektywy), ale w pełni dostępny również dla Niego – i jesteśmy w tym absolutnie zgodni. Po prostu to ja bardziej się czuję w działaniu, a On w obserwowaniu 😄

Na co dzień jesteśmy zupełnie ogarniętymi ludźmi z dużym poczuciem humoru i zdrowym dystansem do życia. Nie gonimy za fantazją na siłę, byle tylko „zaliczyć" – chcemy poznać odpowiednią osobę, z którą po prostu wszystko będzie grało.

Jeśli chodzi o mój gust – mam słabość do wysokich i silnych facetów (+185 cm), dbających o siebie - jednak nie takich przesadnie metroseksulanych, wysportowanych - ale też jednocześnie przerysowana muskulatura to nie moje klimaty. Mocno zwracam uwagę na dłonie i przedramiona, w następnej kolejności są zęby (taki fetysz 🤗).
Wiek? W sumie mało istotny, ale nie będę ukrywać, że ostatnio fajnie działa na mnie ta młodsza energia 😈 Doświadczenie? Jak najbardziej mile widziane, ale też nie jest to warunkiem. 

Nie mamy jeszcze doświadczeń w realu, ale od dawna jesteśmy w temacie, dużo rozmawiamy więc dobrze wiemy czego szukamy. Dyskrecja i wzajemny szacunek są dla nas taką oczywistością, że nawet chyba nie powinnam tu o tym wspominać. Dobra chemia to kolejna niemniej istotna sprawa. Możesz mieć 190 cm wzrostu i najładniejsze zęby jakie widziałam, ale jak "nie kliknie", to i tak nic z tego nie będzie. 

Byliśmy już na tym forum i na dwóch innych portalach (skrajne wrażenia 😅) i na którymś etapie znajomości polegały z różnych powodów. Ale dobrze się w tym razem bawimy a przecież to w tym chodzi, więc nie zamierzamy rezygnować.

Na tym etapie nie jesteśmy zainteresowani wchodzeniem w relacje z parami. Ale może, kiedyś w przyszłości… Kto wie 😉😊

P.S. Ja nie lubię jak się do mnie zwraca per Pani, On nie lubi być nazywany Rogaczem 😉

• Lubię 13
  • Zauroczenie 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miło się czyta to co napisała. Dużo wspólnego ale też przeciwnego :) Życzymy wam powodzenia w dążeniu do spełnienia fantazji :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo sympatyczne przywitanie. Pozostaje zyczyć Wam aby dalsza eksploracja forum i klimatu była równie przyjemmna ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...