Skocz do zawartości
MałżeństwoCuckold

Forumowi Stópkarze 🦶👣

Forumowi Stópkarze 🦶👣  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Hej panowie 😘 tak się zastanawiam jak to jest na naszym forum z fetyszem stóp 👣? Zapraszam do odpowiedzi

• Mam fetysz stóp bull
      4
    • Nie mam fetyszu stóp bull
      5
    • Mam fetysz stóp cuckold
      8
    • Nie mam fetyszu stóp cuckold
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam fetyszu stópek ale te na zdjęciu powyżej są bardzo seksowne :) nie wiadomo co najpierw czy wymasować, wycałować (z języczkiem) ;) czy może odrazu sie na nie spuścić :)

On

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa zależność zaczyna się klarować , na ten moment większymi fetyszystami stópek okazują się nasi forumowi cuckoldy , za to bulle odwrotnie więcej bulli nie ma fetyszu stóp niż ma.

• Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...