Skocz do zawartości
Anzelmo

Pol&rock - pary szukające bulla?

Rekomendowane odpowiedzi

SIema, ja wiem że jakoś super aktywny tu nie byłem ale wpadłem na pomysł zareklamowania się jako bull na tegoroczynm Pol$rocku. Być może znajdzie się tu para która się tam wybiera i akurat szuka gościa w klimacie rockowym. Generalnie bede mocno skupiony na podrywaniu losowych dziewczyn, ale nie mam nic przeciwko spotkaniu z kims z was!
Przez ostanie 6 lat mocno uprawiałem kalistenike, a ostanich kilka misiecy sporo dociąłem wiec jestem w formie życia! Oprócz tego, udzielam się na scenach różnych wiec nie obawiajcie sie nudy, Dla urozmaicenia sobie festiwalu bede pewnie wiekszosc czasu pałetał się w stroju Scoobiego Doo(tak, ten pies)  wiec możecie mnie zakoczyć zagadując do mnie na miejscu(chodzi troche osób w strojach różnych ale scoobiego nie widziałm nigdy), ale poniewaz szansa na takie spotkanie jest i tak relatywnie niska stad możecie do mnie pisac priv zeby gdzies sie spotkac. Jesli interesują was moje parametry to smiało mozecie pisac, choc uwazam ze skoro i tak bedziemy w tym samym miejscu to dość latwo można się spiknąć i przekonac sie na własne oczy/uszy itd kim jestem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...