Skocz do zawartości
ZostałemRogaczem

Fantazje z perspektywy rogacza.

Rekomendowane odpowiedzi

W tym dziale chciałbym przedstawiać wam moje fantazji z perspektywy uległego, zdradzanego faceta. Nie chce z tego robić kilku tematów, więc myślę że dobrym pomysłem będzie gdy wszystko, nieco szczegółowiej i szerzej będzie opisywane w jednym wątku.

Wszelkie komentarze, rozwinięcia, dopowiedzenia czy inspiracje będą mile widziane.

Zaczynajmy. 

Fantazja #1

Jako dość uległy w klimacie cuckold rogaty, uwielbiam te uczucie bycia niżej, traktowany gorzej, z pogardą, tak że od razu widać kto na spotkaniu jest najważniejszy.

Lubie ryzykowne gry, lubie zblizać się do granic i uwielbiam gdy moja ukochana mi w tym towarzyszy i staje się w tym wszystkim równie zboczona jak ja. Praktycznie odkąd poznałem ten klimat dobry kilka, może nawet kilkanaście lat temu już i poczułem fascynację uległością zacząłem marzyć by moją przyszłą kobiete posiadł, pokrył, zdobył  czarnoskóry byk.

Wysportowany, wielki, zadbany, dobrze pachnący  z dużym i grubym przyrodzeniem. Silny, pewny siebie, dominujący samiec, doświadczony w tym klimacie, specjalizujący się w zabawianiu niedopieszczonych mężatek, ktore biją do niego drzwiami i oknami by je zadowolil. A gdy to już sie stanie, jest im wiecznie malo i chcą więcej.

Taki, który kładąc sie na mojej kobiecie, zakryję 90% jej ciała, taki który przygniecie ją swoim ciężarem i muskulaturą i nie będzie mogła się ruszyc, a patrząc na nich leżących w naszym łożu, będę widział tylko część jej kończyn, a resztę wyobrażać sobie pod jego cielskiem.

Wulgarny, długodystansowy na tyle, że po wszystkim cała nowa, świeża biała pościel będzie do wymiany od potu, jej soków i jego spermy, na tyle że sypialnia będzie pachniała tak intensywnie, że po wejsciu do niej każdy będzie wiedział, co się działo.

Silny, gibki, rozciągnięty by spróbować z nią wszelakich pozycji, zerznać J. na stojąco, bzyknąć ją trzymając na rękach za dupe, gdy ona owinęła by się nogami wokół jego bioder, wchodzić i wypełniać jej najgłębsze zakamarki gdzie jeszcze nigdy, nikt nie był. A przy tym uśmiechać się mi w twarz.

Idac dalej, jako że to tylko fantazja i mogę puścić wodze wyobraźni bardzo daleko, od takiego samca nie oczekiwałbym prezerwatyw. Ten jeden jedyny raz gdy się spotkają, chce by oddali się sobie cali, z wzajemnością.

Na tyle czasu ile będą oboje potrzebować, gdy ja będę dbać o to by niczego wokół nie zabrakło. Słuchając jednocześnie jak jęczy pod nim i jak jest jej dobrze z nim.

A na koniec ją całując, wylizując i mówiąc jak bardzo ją kocham.

A najlepsze w tym wszystkim jest to, że J. przyznała mi się kiedyś, jeszcze zanim znała moje potrzeby, że fantazjuje o czarnoskórym.

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...