Skocz do zawartości
Jelonek87

Pas cnoty a saunarium

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie żadne problemy się nie pojawiły , klatka CB-6000 z tworzywa, no ale trzeba to miejsce w saunie dobrze izolować ręcznikiem, jest to kłopotliwe, no ale klatki nie miałem możliwości zdjąć, a do sauny lubię :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, Wichura pisze:

W tym wypadku raczej będzie to kwestia doboru materiału samej klatki, jej konstrukcji oraz samej sauny.

@sapkos chodziło o to, że takie jest "założenie" noszenia klatki, że ma być niedogodnością 😁 Bez związku z sauną, a tym bardziej jej rodzajem. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, Modlishka pisze:

@sapkos chodziło o to, że takie jest "założenie" noszenia klatki, że ma być niedogodnością 😁 Bez związku z sauną, a tym bardziej jej rodzajem. 

a temat dotyczy konkretnie noszenia klatki w saunach i pod tym katem kolega też opisywał swoje doświadczenia. Jak sama wiesz ogólnych tematów o pasach cnoty jest całą masa na forum

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Wichura pisze:

noszenia klatki w saunach

moim zdaniem w saunach suchych przy  metalowych pasach może dojść do "poparzenie wskutek kontaktu z rozgrzaną powierzchnią metalową o wysokim przewodnictwie cieplnym" a w przypadku tanich plastikowych dojść do "oparzenie termiczne z przywarciem materiału polimerowego"

Co prawda to są cytaty z regulaminu saun dotyczące obrączek i plastikowej biżuterii, jednak rodzaj materiału jest ten sam. Co więcej konstrukcja pasa cnoty uniemożliwia jego szybkie zdjęcie - ... Kurde pisałem parę regulaminów i tego nie uwzględniłem :) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...