Skocz do zawartości
Jelonek87

Pas cnoty a saunarium

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, podczas ostatniego pobytu w saunarium widzialem mężczyznę zamkniętego w klatce na penisa. Chciałem się dowiedzieć co myślicie na ten temat? Czy raczej hot czy not - saunarium to nie miejsce na takie wybryki ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co kto lubi. Mnie osobiście to ni parzy ni ziębi i widok kogoś z klatką w saunie czy na plaży naturystycznej jest dla mnie całkowicie neutralny. Fajnie jednak że są miejsca gdzie ktoś może tak pójść i nie spotykać się z ostracyzmem

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powstrzymałabym się chyba, żeby nie podejść i nie pogadać, pogratulować "odwagi". Na pewno poszukałabym wzrokiem jego Pani. 

Ktoś mógłby zarzucić, że to publiczne obnoszenie się, a czy noszenie obrączki na palcu nie jest publicznym obnoszeniem się z małżeństwem... 

• Lubię 2
  • Facepalm 1
  • Zauroczenie 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to jednak - już trochę za dużo. Dlaczego

a) w saunarium mogą być osoby nieletnie 

b) nie lubię epatować seksualnością w miejscach publicznych - takie moje prywatne i osobiste zboczenie 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
36 minut temu, switch_angel pisze:

) w saunarium mogą być osoby nieletnie

Chyba nie we wszystkich mogą 😉

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@switch_angelz moich doświadczeń wynika, że w PL na typowe saunarium mogą wchodzić jedynie osoby 18+, nie mówię tutaj o basenach z saunami a o typowym saunarium, które i tak " z urzedu" oznaczone jest jako Strefa nagosci/beztekstylna. Wchodząc do takiego miejsca, jednoznacznie godzisz się na widok nagosci. Nie chodzi mi tutaj o to, żeby chodzić po saunarium i "świecić jajkami" a o taki normalny pobyt, gdzie przy rozkładaniu ręcznika czy wejściu do basenu widać tą nagosc. Ale szanuje zdanie i dziękuję za odpowiedź 🙂 

@Modlishka w tym temacie chodziło mi właśnie o spojrzenie pod kątem publicznego obnoszenia się, czy nie będzie to źle/negatywnie odebrane jako np. Dziwactwo. Ale nie pomyślałem o obrączce małżeńskiej 😄

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Jelonek87 pisze:

@switch_angelz moich doświadczeń wynika, że w PL na typowe saunarium mogą wchodzić jedynie osoby 18+, nie mówię tutaj o basenach z saunami a o typowym saunarium, które i tak " z urzedu" oznaczone jest jako Strefa nagosci/beztekstylna. Wchodząc do takiego miejsca, jednoznacznie godzisz się na widok nagosci. Nie chodzi mi tutaj o to, żeby chodzić po saunarium i "świecić jajkami" a o taki normalny pobyt, gdzie przy rozkładaniu ręcznika czy wejściu do basenu widać tą nagosc. Ale szanuje zdanie i dziękuję za odpowiedź 🙂 

@Modlishka w tym temacie chodziło mi właśnie o spojrzenie pod kątem publicznego obnoszenia się, czy nie będzie to źle/negatywnie odebrane jako np. Dziwactwo. Ale nie pomyślałem o obrączce małżeńskiej 😄

Ja znam co najmniej dwa duże saunaria w województwie łódzkim w którym obecność dzieci nie jest zabroniona. I w obu widywałem rodziców z kilku czy kilkunastoletnimi dzieciakami. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Modlishka pisze:

Nie powstrzymałabym się chyba, żeby nie podejść i nie pogadać, pogratulować "odwagi". Na pewno poszukałabym wzrokiem jego Pani. 

Ktoś mógłby zarzucić, że to publiczne obnoszenie się, a czy noszenie obrączki na palcu nie jest publicznym obnoszeniem się z małżeństwem... 

Porównywanie obrączki na palcu do klatki na penisie... to dla mnie trochę naciągane, tak jak samolotu do samochodu, pt dwa środki transportu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Jelonek87saunuję już 30 lat, bywałem w różnych krajach i nie spotkałem się nigdy z zakazem wejścia na saunę osób niepełnoletnich. Na początku było to dla mnie szokiem, jak to dzieci z dziadkami mogą chodzić po nagi do sauny. Idąc tym tropem, za chwilę okaże się, że rodzinny naturyzm to wynaturzenie... Ślubowanie i naturyzm nie ma nic wspólnego z erotyką, natomiast klatka na penisa zdecydowanie ma. Jeżeli ze swoją erotyką wchodzimy w przestrzeń publiczną, to należy liczyć się z negatywnymi reakcjami otoczenia. Takie moje zdanie. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...