Skocz do zawartości
Spider1107

Legalizacja

Rekomendowane odpowiedzi

Żona pracuje za granicą i za kilka dni przyleci na urlop, jak już tu kiedyś pisałem przyprawiła mi tam rogi bez mojej wiedzy, mam zamiar zaproponować jej "zalegalizowanie" tego układu. Tym bardziej że od dłuższego czasu fantazjuję o nich.  Co o tym sądzicie? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, MarcPicard pisze:

Żona Pracuje w Italii ? znam polskie po Włoszki 

Nie, nie w Italii

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Tetley pisze:

Skąd o tym wiesz ?

To było kilka lat temu, znalazłem wiadomości w telefonie, a później przez krótki czas miałem dostęp do jej fb i zrobiłem screeny wiadomości jakie pisali do siebie, kilka mam do dzisiaj 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.07.2025 o 08:45, Spider1107 pisze:

przyprawiła mi tam rogi bez mojej wiedzy, mam zamiar zaproponować jej "zalegalizowanie" tego układu

Trochę mało danych by prognozować czy to się uda.

Np. Czy wyjaśniliście sobie tę jej zdradę? Jakie były jej przyczyny? Czy Twoja żona w ogóle chce być z Tobą, skoro Cię zdradziła? Pracuje za granicą i zapewne rzadko się widujecie - to spore wyzwanie dla każdego związku, a co dopiero  dla takiego, w którym doszło już do co najmniej jednej zdrady niekontrolowanej. Czy ona już wie, że masz naturę rogacza? Sporo niewiadomych, a to niejedyne kwestie mające wpływ na to, czy Twój plan może wypalić.

To, że jest to Twoja fantazja nie oznacza, iż ona też tego będzie chciała. Myślę, że sporo rozmów przed Wami w tej kwestii. Jeśli jeszcze o tym nie rozmawialiście to nie wyskakuj z tym jak Filip z konopi. Powoli do celu, małymi krokami. Na tym forum jest sporo relacji jak robili to inni - czytaj.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.07.2025 o 20:59, Pavel pisze:

Trochę mało danych by prognozować czy to się uda.

Np. Czy wyjaśniliście sobie tę jej zdradę? Jakie były jej przyczyny? Czy Twoja żona w ogóle chce być z Tobą, skoro Cię zdradziła? Pracuje za granicą i zapewne rzadko się widujecie - to spore wyzwanie dla każdego związku, a co dopiero  dla takiego, w którym doszło już do co najmniej jednej zdrady niekontrolowanej. Czy ona już wie, że masz naturę rogacza? Sporo niewiadomych, a to niejedyne kwestie mające wpływ na to, czy Twój plan może wypalić.

To, że jest to Twoja fantazja nie oznacza, iż ona też tego będzie chciała. Myślę, że sporo rozmów przed Wami w tej kwestii. Jeśli jeszcze o tym nie rozmawialiście to nie wyskakuj z tym jak Filip z konopi. Powoli do celu, małymi krokami. Na tym forum jest sporo relacji jak robili to inni - czytaj.

Temat zdrady już dawno sobie wyjaśniliśmy, i żona wie że nie miałbym nic przeciwko temu żeby sobie kogoś znalazła, sam jej to powiedziałem 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Spider1107 pisze:

Temat zdrady już dawno sobie wyjaśniliśmy, i żona wie że nie miałbym nic przeciwko temu żeby sobie kogoś znalazła, sam jej to powiedziałem 

OK, zatem Ty wyłożyłeś swoje karty. I jak Twoja żona zareagowała na propozycję znalezienia sobie kochanka?

I co masz na myśli pisząc:

W dniu 20.07.2025 o 08:45, Spider1107 pisze:

"zalegalizowanie" tego układu

Bo wzajemne ustalenie, że wchodzicie na drogę zdrady kontrolowanej chyba by wystarczyło...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...