Skocz do zawartości
kamyk

Oznaczony rogacz?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś pomysł na oznaczenie męża, partnera rogacza? Tatuaż czy coś w tym rodzaju. Ja mam takowy w profilu. Ktoś wpadł na inny pomysł?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami widzę facetów w koszulkach z nadrukiem głowy jelenia z rogami i się zastanawiam czy to coś oznacza.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.07.2025 o 17:10, Janek12 pisze:

Czasami widzę facetów w koszulkach z nadrukiem głowy jelenia z rogami i się zastanawiam czy to coś oznacza.

Mogą to być myśliwi bo na swoich ubraniach mają głowę Jelenia 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.07.2025 o 16:24, kamyk pisze:

Jakiś pomysł na oznaczenie męża, partnera rogacza? Tatuaż czy coś w tym rodzaju. Ja mam takowy w profilu. Ktoś wpadł na inny pomysł?

Kiedyś na wspólny wyjazd ze znajomym zrobiliśmy sobie koszulki z nadrukiem. Symbole wykopaliśmy gdzieś w necie więc nie jest to nasz pomysł autorski. Na foto ja w koszulce rogacz , koszulka była która została u nas jakoś tak. Koszulki Aneczki już nie ma a tam biały bul górny trójkąt.

IMG_4904.jpeg

IMG_9906.jpeg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, olivier pisze:

Kiedyś na wspólny wyjazd ze znajomym zrobiliśmy sobie koszulki z nadrukiem. Symbole wykopaliśmy gdzieś w necie więc nie jest to nasz pomysł autorski.

IMG_4904.jpeg

IMG_9906.jpeg

Gdybym tu tego nie zobaczył, to na ulicy nigdy bym na to nie wpadł, co te symbole oznaczają.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Janek12 pisze:

Gdybym tu tego nie zobaczył, to na ulicy nigdy bym na to nie wpadł, co te symbole oznaczają.

Ja bym skojarzyła, ale pewnie uznałabym, że to losowe logo, tylko ja jestem taka zboczona, że widzę co chcę ☺️ więc w sumie to taka bezpieczna opcja

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, wiła pisze:

tylko ja jestem taka zboczona, że widzę co chcę ☺️

Nie będę się licytował na poziomy zboczenia, choć w moim przypadku to było ekstremum. Na szczęście ostatnio mnie trochę odpuściło, bo to było bardzo męczące. Ogólnie prędzej bym to skojarzył np. z górami. Wiem, że od razu do głowy, w związku z górami, może przyjść szczytowanie, czy uniesienia, ale w tym przypadku, to częściowo błędna droga. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...