Skocz do zawartości
MLODY26

Masaż erotyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opowiadanie własne,moja fantazja

Z racji tego iż po wielu rozmowach na te tematy moja żona zawsze mnie "gasi" tym , że wstydziła by się przed kimś rozebrać to podszedł bym do tematu trochę inaczej a mianowicie...Mam taką wizję żeby postawić żonę przed faktem dokonanym i zamówić jej masaż miejsc intymnych.Jeśli szukałabym masażysty to takiego który ma w opcjach usług coś więcej niż tylko masaż oczywiście za przyzwoleniem wszystkich stron... Drugi warunek to fakt, że mógłbym być przy masażu tak aby żona  czuła się pewniej...
Marzeniem byłaby sytuacja gdzie żonka z opaską na oczach zawstydzona kładzie się klatką piersiową na łóżko masażysty (ustalilibyśmy żeby kładła się w bieliźnie i jeśli pozwoliłaby ją zdjąć to da znać, jeśli masażysta zrobi  krok za dużo -wtedy  żonka zaprotestuje). Początek masażu delikatny , gościu zaczyna niewinnie pierwsze dotyku masuje kark, łopatki,plecy, następnie stopy, łydki,  bada jej ciało ,bada jej reakcję na co może sobie pozwolić stopniowo zbliżając się do miejsc intymnych pozwolił sobię masować nieśmiało pośladki,  moja piękna szczupła żonka oswaja się z każdym dotykiem nie protestuje (już jest dobrze) nawet pojawia się uśmiech na twarzy...pan masażysta pozwala sobię na więcej , zaczął dotykać delikatnie kroczę przez materiał bielizny obserwując jak na to reaguje moja śliczna...  żonka tymczasem zagryza wargi, (jest jeszcze lepiej niż myślałem )... Masażysta aby nie być nachalnym wraca do karku,łopatek, pleców ,coraz niżej, niżej aż schodzi do szewku stringów które ma na założone, przejeżdża palcem jakb rysował na plecach na granicy majteczek,zahacza bardzo delikatnie palcami dając do zrozumienia żonce aby je zdjąć jeśli na to pozwali...ku mojemu zdziwieniu, żonka odczytując sygnał unosi swoją zgrabną pupę lekko w górę...daje tym wyraźny sygnał aby pomóc pozbyć się bielizny ,zatem masażysta delikatnie zsuwa koronkowe majteczki poprzez uda , łydki, stópki  aż wręcza mi je osobiście.Masaż nabrał trochę innego wigoru,tym razem odrazu paluszki znalazły się między nogami, masażysta jakby zrobił się niecierpliwy,najpierw masaż zewnętrznej część cipki, żonka jakby chętniej wypina swój tyłeczek dając do zrozumienia, że chce by masażysta potraktował ją ciut brutalniej...zatem jeden paluszek ląduje w mokrą jej cipkę ... usłyszeliśmy pomruk żonki, jakby dostała to na co tak bardzo czekała 
(jako , że moja żonka ma wybitnie ciasną cipkę wczodzą max 2 palce gdy jest mocno mokra,3 by wszedł pewnie ale sprawia jej to ból i czuć duży opór) bardzo  zaczęła się wiercić, wstyd już przeminął jest na drugim planie,przyjemność wzięła górę , żonka zaczyna wzdychać,pojawia się gęsia skórka jest dobrze, bardzo dobrze, przerosła ta sytuacja moje oczekiwania nawet jeśli by się w tym momencie zakończyła wizyta...ale to nie koniec, masażysta łapie moją napaloną żonę za biodra używając lekko siły sugerujący by położyła się na plecach co zresztą robi posłusznie, jakby na to wręcz czekała...W tym samym momencie gdy moja żonka się obraca masażysta spogląda na mnie pytającym wzrokiem łapiąc się za krocze (chodzi mu o to czy może zdjąć dresy) ja oczywiście przytakuje... Masażysta zdejmując dresy, zdjął też koszulkę którą miał na sobie, więc został tylko w samych slipkach... żonka leży plackiem na łóżku, masaż zaczyna się od górnych partii ciała standardowo kark,szyja , przechodzi do piersi które są mocno nabrzmiałe, pojawił się kolejny grymas na twarzy... następnie ręce lądują na brzuszek,jednak w dość szybkim tempie dłonie schodzą do cipki... wsuwając jeden paluszek do środka,a drugim palcem drugiej ręki masuje łechtaczkę...żona w tym czasie walczy sama ze sobą,nie wie co zrobić z rękami,zaciska pięści poczym puszcza, zachowuję się tak jakby szukała czegoś na łóżku, chyba nieświadomie... masażysta stanął za głową żonki i w pozycji schylonej jedną ręką sięgał cipkę mojej żonki, drugą dłonią zajął się jej piersią... byłem tak zahipnotyzowany tym widokiem, że nie zauważyłem sterczącego penisa pana który wykonywał masaż...penis jakby chciał wyskoczyć z majtek w pewnym momencie dotknął czubka głowy mojej żony... masaż trwał dalej, żonka dawała do zrozumienia, że bardzo jej się podoba, jej ręce błądziły już po całym łóżku, nie kontrolowała ruchów aż nagle przyszedł moment gdzie jak gdyby odzyskała świadomość i z premedytacją po omacku metodą prób i błędów znalazła i złapała go za sterczącego penisa wykonując masturbację przez materiał jego majtek...po wstydzie żonki nie było już śladu,tym razem ona złapała za szewek majtek i pociągła w dół tak aby tym razem masażysta pozbył się bielizny... spojrzał tylko na mnie pytająco ale moja  zgoda to była tylko formalność...byli całkiem nadzy obaj,on miał palce w jej cipce, drugą na piersiach a ona waliła mu konia zaciskając przy tym wargi...po kilku chwilach wspólnej ordynarnej masturbacji żonka pociągła go za fiuta jak na smyczy zbliżając go do jej głowy...gdy  jego penis znalazł  się 20 cm od jej ust, żonka złapała go za pośladek przyciągając go do siebie...to był pierwszy raz gdzie widziałem jak jej usta zadowalają innego mężczyznę... brała go łapczywie, dociskała, dławiąc się jego wielkim fiutem aż łzy wyciekały spod opaski on w tym momencie brutalnie penetrował jej cipkę dwoma palcami,a drugą ręką nie masował już piersi a trzymał kurczowo za włosy nadając tempo... mówiąc krótko ruchał ją w usta robiąc jej palcówkę bo masażem już bym tego nie nazwał...po kilku chwilach żonka przestaje robić loda,zabiera mu dłoń ze swojej cipki i rozszerza nogi sugerując aby wkońcu w nią wszedł...  znów zerka na mnie pytająco facet który przed chwilą robił palcówkę mojej żonie i ruchał śliczną buzię mojej żony ... mrugnąłem tylko oczami po czym gość udał się od strony stóp do łóżka... Złapał ją za uda przyciągnął do siebie zdecydowanym ruchem, sterczącym penisem jeździł po łechtaczce, droczył się tak aby żona się prosiła o jego kutasa i faktycznie sama zaczęła się nerwowo zsuwać tak by zbliżyć się do tego czego w tamtym momencie pragnęła... masażysta "zapukał" kilka razy po cipce dając sygnał, że będzie wchodził, był konsekwentny, cipka żony dostaje innego kutasa pierwszy raz w życiu,jej grymas na twarzy wyraźnie wskazuje na to , że jest jej cudownie, jest w tym momencie jego, jest oddana mu w zupełności, rżnie ją mocno,dobitnie, jego wielke jaja obijają się o jej pupę , żonka dochodzi ,tryska,zalewa mu  prześcieradło jestem zszokowany gdyż przy mnie nigdy nie miała squirtu a tu takie zaskoczenie...ale w tym momencie to się nie liczy,on zaczyna sapać, wzdychać, przyspiesza tempo,żonie falują małe lecz zgrabne piersi, gość daje mocno do zrozumienia, że za chwilę dojdzie, żonka odczytując sytuację wyjękuje tylko słowo "do buzi"....po czym gość szybko wychodzi i podbiega od strony głowy i pulsującego fiuta wkłada prosto do jej usteczek, dochodzi w nich rycząc jak jakiś goryl podkreślając jego trofeum ...spuszacza się przez dobre pół minuty, jedną ręką trzymając kurczowo jej głowę,a drugą pozwolił sobie podotykać jeszcze jej cipki...żonka cały czas leży całkiem naga , nawet nie zamierza się ubierać mimo tego, że wcześniej miała opory przed nagością i innym facetem.Masażysta się ubiera,daje nam kilka chwil na ogarnięcie się, przed wyjściem z pokoju daje żonie pożegnalnego klapsa wymawiając słowa"grzeczna dziewczynka",mi  natomiast podaje dłoń kwitując " masz słodką żoneczkę, dzięki" łapie za klamkę,poprawia sobię fiuta w spodniach,mierzy nagą żonę rzucając ostatni raz wzrokiem i wychodzi...dla zobrazowania treści sytuacji które wydarzyły się w opowiadaniu mojej fantazji dołączyłem mały "komiks" 

InCollage_20250712_191144689.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...