Skocz do zawartości
mi ki

Pytania podkręcające zone

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Macie jakieś pomysły pytań które mogły by jeszcze bardziej podkręcić żonę ale nie jednoznacznie wołające " chce żebyś Cię zerznal ktoś inny"? Tj żona jeszcze nie wie o moich fantazjach. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje pomysły:

1. Komentowanie spojrzeń innych facetów w jej kierunku (w kontekście, że cieszysz się, że masz tak atrakcyjną żonkę i ją komplementujesz)

- Widziałaś jak on się na Ciebie patrzył

- Bez przerwy zerkał ci w dekolt/nogi/patrzył na tyłek

2. Jeśli powyższe będzie dobrze odebrane to mógłbyś pociągnąć temat dalej. Gdy żona będzie w dobrym humorze to zapytaj ją o to, czy podrywającemu facetowi by sie udało gdyby była singielką.

3. Możesz ją zachęcić do bardziej kusych spódniczek, wyzywającego ubioru argumentując, że lubisz jak inni faceci ci jej zazdroszczą.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli mogę podsunąć moja opcje która bardzo nakręcała moja żonke.

Że względu na chroniczny brak czasu oraz możliwość wspólnego wychodzenia w zazwyczaj soboty zaczęliśmy i nas w domu dla nas ...jakąś kolacjyjka winko itp...zauważyłem że moja żonka mega się wtedy nakręca a że moje fantazje już były mocno sprecyzowane więc zaproponowałem jej zabawę w podrywanie nieznajomego...

Oczywiście ja grałem tego nieznajomego a żonka miałam mnie zagadać,potem były zabawy że żonka idzie na imprezę firmową i tam jest podrywana... zauważyłem że te klimaty niesamowicie na nią działają...

Kiedyś zaproponowałem jej zabawę że idzie na firmową imprezę i ma się tak ubrać jakby nigdy się nie ubrała,dać się znajdować albo samej zbajerować gościa który ją przeleci!

Efekty były niesamowite...takiej nakręconej mojej żony dawno nie widziałem...widać było delikatne kurwiki w jej oczach kiedy traktowalem ja jak laske poznaną na imprezie udawałem jej do zrozumienia że chce ją przelecieć...

Ostatnio zabawiliśmy się że jedzie z nowo poznanym przystojniakiem z biura na dwudniowe szkolenie i tam na kolacji mojej żonie puszczają hamulce...

• Lubię 6
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Dobrze pytać wprost o fantazje w dobrym momencie - "Jaka jest twoja jedna, najdziksza fantazja erotyczna, o której nigdy nikomu nie mówiłaś?". Może być ciekawie ;)
A na kolejne kroki:
2. Inny kraj, moja ex nie chciała słyszeć o swingowaniu ale już w Barcelonie to zupełnie był inny temat.
3. Bądź gotowy na to co się może stać, ja w kolejnym kroku jak tańczyła wymownie z innym nie dałem rady i jej przerwałem. Miałem swoje powody, ale wracałem do tego momentu za dużo razu w życiu i pewnie gdyby wtedy poszła na całość miałbym inną sytuacje w głowie.

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem, że panie lubią słyszeć pikantne historie z przeszłości 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Tetley pisze:

Zauważyłem, że panie lubią słyszeć pikantne historie z przeszłości 

Tutaj nie do końca się z tobą zgodzę...moja żona nie chce słyszeć o moich ekscesach z przeszłości natomiast ja z wielką przyjemnością wypytuję ja o jej zabawy przede mną 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, to z "mojego doświadczenia wynika, że" 😁

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...