Skocz do zawartości
m4rcin

Posłuszna Ania na smyczy własnego ucznia

Rekomendowane odpowiedzi

wstawiaj, wszystkim nie dogodzisz, czekam z niecierpliwością

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Część 4:

Noc okazała się małym koszmarem przez jabłko które siedziało we mnie. Może przespałam się z pełną godzinę, a co najgorsze znów byłam podniecona i z cipki mi ciekło. Zanim wstałam aby się przygotować do wyjścia musiałam sobie dogodzić, masowałam się ostro stękając z rozkoszy aż fala orgazmu rozlała się po mym ciele, po czym powoli poszłam do łazienki, prysznic połączony z lewatywką bo jak cipka zajęta to zapewne dupka będzie używana, makijaż, założyłam rajtki, stanik oraz sukienkę, taką obcisłą swetrową do kolan z rękawami i golfem. Ledwo się ubrałam a już czułam że rajtki w kroku są mokre, zastanawiałam się jak przeżyje ten dzień w takim stanie, ale wyjścia nie miałam. Myjąc się usłyszałam że dostałam smsa co mnie trochę zdziwiło bo tak wcześnie z rana nikt do mnie nie pisze. Podniosłam telefon, sms był od Tomka i brzmiał, „kurwo masz być pół godziny wcześniej przed kiblem w podziemiach tym nieużywanym”. Zastanawiałam się tylko skąd wziął klucz od tego kibla, ale w sumie nie obchodziło mnie to aż tak bardzo. Założyłam botki na obcasie, wypiłam kawę, mało się poruszałam aby nie drażnić rozciągniętej piekącej i bolącej cipki. Po czym wstałam, no cóż, zobaczmy co dziś będzie, uśmiechnęłam się do siebie w lustrze, patrząc w odbicie skwitowałam jednym słowem „szmata” i wolnym krokiem wyszłam do samochodu. Stawiłam się dokładnie pół godziny tak jak chciał Tomek, płaszcz zostawiłam w pokoju nauczycielskim, stałam przed nim. Włożył klucz do zamka otworzył drzwi, no co szmato ładuj się do środka. Weszłam czując znów że mam lekko mokro w kroku. W kiblu śmierdziało strasznie. Kibel bez okna, 2 kabiny i pisuar, z których to śmierdziało niemiłosiernie. Widać było że kibel jest używany przez uczniów do różnych celów, gdyż leżało też kilkanaście zużytych gumek. Prezentuj cipę, powiedział stanowczo mój Tomek, opuściłam rajtki do kolan, sukienkę podwinęłam powyżej tyłka oparłam się rękoma o ścianę i w rozkroku na tyle na ile pozwalały rajtki wypięłam się Tomkowi. Tomek załadował głęboko we mnie 3 palce, co dodatkowo podrażniło mi cipkę, aż cicho stęknęłam. Dobrze się spisałaś nauczycielko, i mocny klaps wylądował na mym pośladku, aż mnie dupka zapiekła. Tomek wyjął palce z cipki, brutalnie złapał mnie za łechtaczkę, a teraz kurwo wypchnij to jabłko. Masował mi nabrzmiałą łechtaczkę, a ja parłam aby jabłko wyszło ze mnie. Czułam jak znów się podniecam od masowania łechtaczki i jak powoli jabłko przesuwa się w mej cipce. Soki znów ciekły ze mnie, robiłam się znów mocno podniecona, Tomek masował mój czuły punkcik, a ja parłam. Czułam że jabłko zaczyna ze mnie wychodzić, ale mój uczeń zablokował je jak wystawało w połowie, tak że moja cipka była rozciągnięta, Tomek ostro masował mi łechtaczkę a ja parłam a on powstrzymywał jabłko aby nie wypadło. Stękałam czułam, że zaraz odlecę, nogi zaczęły mi się trząść ja stękałam przez zęby a Tomek miętosił mi łechtaczkę a jabłko dodatkowo potęgowało doznania. W końcu zaczęłam wyć przez zęby, taaaaaaaaaaaaaaaak, fontanna soków z trudem wylatywała mi z cipki ja się cała trzęsłam Tomek się śmiał a ja przeżywałam orgazm jakiego do tej pory nie miałam. Tomek pozwolił aby jabłko ze mnie wypadło, trzymał je w ręce, a ja stałam oparta o ścianę z wypiętym tyłkiem, a soki z mej cipki ciekły po udach. Cztery szybkie i mocne klapsy na dupę trochę mnie otrzeźwiły. No suko, zaznałaś przyjemności to teraz będzie kara i poczułam jak przykłada mokre od soków jabłko do zwieracza, proszę nie stęknęłam, na co usłyszałam zamknij ryj i wypnij się mocniej. Zgięłam się w pół, oparta rękoma o ścianę a Tomek napierał na mój odbyt jabłkiem. Czułam jak powoli się rozciąga, jak sprawia mi ból, anal całkowicie suchy, a Tomek mimo to wciska jabłko. Starałam się rozluźnić ale nie udawało mi się, Tomek mocno walczył z mym odbytem i pchał z całej siły. Pchał jabłko obiema rękoma, aż poczułam piekący ból rozciąganego na sucho zwieracza i czułam jak jabłko wchodzi we mnie, aż na chwilę uklęknęłam co nie było mądrym posunięciem bo Tomek stał się jeszcze bardziej brutalny, i wpychał jabłko głębiej z całej siły, aż swymi rękoma postawił mnie na nogach tak bardzo że aż stałam na palcach a głęboko w odbycie czułam jabłko i rękę Tomka do nadgarstka w tyłku. W końcu przestał pchać. Czułam piekący ból rozciągniętego na siłę tyłka. Słuchaj kurwo, usłyszałam, ile masz dziś lekcji. Cicho odpowiedziałam że cztery. Cały czas jabłko będziesz mieć w dupie a po czterech lekcjach znów się tu meldujesz. Zrozumiałaś, szmato!!! Na co znów cicho odpowiedziałam, że zrozumiałam. Tomek wyjął powoli rękę. Tylko pilnuj szmato aby ci jabłko nie wypadło podczas lekcji i zaczął się śmiać. Załóż rajtki na dupę Anka. Wykonałam szybko polecenie czując cały czas jabłko. A żeby cię zdopingować abyś się starała, to zrobimy coś takiego i Tomek zrobił palcami dziurę tam gdzie rajtki opinały zwieracz i cipkę. Opuścił mi sukienkę za tyłek, odwrócił przodem do siebie, dobrze ci szmato??? Tak Tomku odpowiedziałam, raczej inna odpowiedź nie wchodziła w grę. A teraz klękaj i obciągnij mi pałę. Uklęknęłam na brudnej podłodze, cały czas walcząc z odruchem wypychającym jabłko z dupy, opuściłam dresy Tomka razem z majtkami i na chwile mnie zamurowało. Jego kutas stał, to nic nadzwyczajnego, ale miał nałożoną na kutasa gumę i widziałam że w niej jest też sperma. Masz jakiś problem szmato, na te słowa załadowałam chuja w ryj i zaczęłam ciągnąc. Czułam na gumie smak czyjejś dziury, nie wiedziałam tylko której i ciągnęłam mu szybko kutasa. Musiał być podniecony całą akcją bo kutas mu stał sztywno. Moja głowa pracowała szybko góra i dół, góra i dół, jego kutas zaczął drżeć i po chwili czułam jak kolejna dawka spermy wypełnia gumę. Tomek aż stęknął, Ty to lubisz naprawdę zdziro i się tylko uśmiechnął. A teraz za pomocą samych zębów zdejmuj gumę z chuja i wypoleruj mi kutasa cały czas mając gumę w ryju. Niezbyt mi to szło, ale po chwili kutas Tomka zaczął flaczeć i w końcu udało mi się ściągnąć pełna spermy gumę z jego kutasa. Kilkoma szybkimi ruchami wypolerowałam mu chuja. A jeszcze jedna sprawa szmato, gumy też nie wypluwasz przez cały czas zajęć. I Tomek zaczął się śmiać. Odbyt się przyzwyczaił na tyle że mniej mnie już bolało ale czułam naprawdę głęboko jabłko w sobie. Chce mi się lać, powiedział Tomek, przytrzymaj mi chuja nad pisuarem. Podeszliśmy do pisuaru ja cały czas trzymałam mu rękę na kutasie, naciągnęłam skórkę, a Tomek zaczął mocnym strumieniem lać. Jak skończył wydał polecenie, wyliż, na co się pochyliłam i wylizałam kutasa z resztek jego moczu, czując słonawo gorzkawy smak. Dobra szmata. Tomek podciągnął dresy, wyjął telefon. Coś tam pogrzebał ja cały czas stałam przed nim z gumą w pysku i jabłkiem w dupie. Pokazał zdjęcie jakiejś dziewczyny. Poznajesz ją. Przyglądałam się przez chwilę. No to jest Twoja koleżanka z klasy. No tak, masz racje Anka, ona mi wisi trochę kasy i za to rucham ją w dupę, a ty masz gumę w swym ryju po tym ruchaniu i zaczął się śmiać. Aż mi się wyrwało, no to kurwa pięknie, ssie gumę wyjętą z dupy małolaty i mam jabłko w dupie. Co on jeszcze wymyśli???? Zabawa zaczęłam mnie powoli przerażać. Dostałam plaskacza w ryj, wypierdalaj uczyć bachory i po lekcjach melduj się tutaj, tylko zabierz wszystkie swoje rzeczy. Przez chwilę stałam w bezruchu po czym wolnym krokiem czując jabłko w dupie poszłam na lekcje

+

Część 5:

Prowadzenie lekcji z jabłkiem w dupie była męczarnią. Kontrolowane ruchy, walka z odruchem wypychającym jabłko z dupki, normalnie miałam 4 godzinny test z mięśni zwieracza, aż się uśmiechnęłam do siebie jak to wymyśliłam. Guma w mych ustach tak średnio mi przeszkadzała, aż z miłą chęcią wypiłam z niej spermę. Po skończonych lekcjach poszłam do pokoju nauczycielskiego po swoje rzeczy i wolnym krokiem czując jabłko w tyłku, poszłam ponownie do kibelka. Tomek już tam czekał uśmiechnięty. Otworzył drzwi od kibla, jak wchodziłam do środka poczułam mocnego klapsa w dupę i tekst Tomka stęskniłem się za swą szmatą. Weszłam do końca, po drodze kabiny były zamknięte, na co czekasz zdziro rozbieraj się do naga. Szybko się rozebrałam, Tomek wszystkie moje rzeczy oprócz płaszcza wrzucił do kosza na śmieci, podszedł do mnie założył obroże na szyje, zacisnął ją mocno, po czym jakimś niedługim sznurkiem przywiązał mnie za rurkę gdzieś z dołu od pisuaru. Mogłam zrobić tylko trzy kroki i swobodnie klęczeć, lub wypinać się na podłodze, ewentualnie położyć się na płask na podłodze przy pisuarze. Tomek stał dłuższą chwilę nic nie mówiąc, po czym popstrykał trochę fotek i stwierdził no pasujesz do roli kibla i zaczął się śmiać. Wypchnij jabłko z dupy do pisuaru. Wypięłam się nad rzeczonym pisuarem i zaczęłam napierać. Tomek cały czas filmował. W pewnym momencie jabłko wypadło mi z dupy, a ja aż głośno pierdnęłam. Tomek zaczął się śmiać, ja poczułam ulgę, a jabłko znajdowało się w pisuarze w  resztkach starego moczu. Wyprostowałam się i czekałam w bezruchu. Dostałam plaskacza mocnego w ryj, na co czekasz szmato, nie marnujemy jedzenia, smacznego. Co??? Zapytałam. A Tomek wrzasnął żryj jabłko śmieciu i patrz się do telefonu. Wyjęłam jabłko z pisuaru, popatrzyłam na nie, skrzywiłam się ugryzłam kawałek i poczułam smak moczu. Tomek widział jak walczę z odruchem aby wypluć. Szmato nie opierdalaj się masz minutę. Zaczęłam jeść jabłko szybko nie myśląc o tym tylko gryzłam i połykałam. Całe jabłko zniknęło w mych ustach po 2 minutach. I jak smakowało, zapytał Tomek na co ja z krzywym uśmiechem patrząc w telefon odpowiedziałam ironicznie, i to bardzo. Po czym dostałam z pięści w brzuch, to za opierdalanie się, zapamiętaj, jakiekolwiek inne potknięcie a pożałujesz i to bardzo. Złapał mnie za twarz mocno ściskając policzki, tak że miałam dziubek, a teraz posłuchaj uważnie. Teraz do kibla będą wchodziły różne osoby i mają wyjść z kibla zadowolone przez Ciebie. Masz robić co tylko sobie zapragną. Zrozumiałaś tępa zdziro. Z trudem powiedziałam, tak zrozumiałam. Po czym poczułam jak ślina Tomką ląduje mi na pysku. On się tylko uśmiechnął i wyszedł. Nie trwało to długo jak byłam sama w kiblu, weszło 3 innych uczniów z tej samej klasy z której jest Tomek, czyli też dla nich byłam wychowawczynią. Można powiedzieć 3 najgłupszych. Stałam koło pisuaru, a oni w niedużej odległości, patrzyli na mnie przez chwilę, no ładną kurwę Tomek sobie wynalazł. Wychowawczyni szmata, jak to ładnie brzmi.  I zaczęli się śmiać. Ja czułam się głupio, nie wiedziałam jak się zachować, ale moje rozmyślania przerwało polecenie, klękaj zdziro. Uklęknęłam, oni podeszli, wyjęli chuje ze spodni, i sami wzięli mnie za głowę, ja otworzyłam tylko usta, a oni podawali sobie moją głowę jak zabawkę, a ja co jakiś czas ssałam innego kutasa. Trzepali sobie kutasy moją głową jakieś 15 minut, aż wszystkie 3 chuje stały, po czym dostałam z liścia, wypinaj dupę zdziro. Ja się wypięłam na czworaka, jeden klęknął za mną, a dwóch stało po bokach, poczułam jak zaczyna mi wciskać chuja w dupę, zaczęłam stękać, co szmato myślałaś że Ci cipę będę pierdolił o nie takie szmaty nie zasługują na kutasa w pizdzie i zaczął się śmiać. Jednym gwałtownym ruchem dobił do końca i zaczął mnie posuwać mój anal już się skurczył po zabawie z jabłkiem. Czułam każde jego pchnięcie, a dwóch pozostałych chłopaków masowało sobie kutasy, po czym zobaczyłam jak jeden z nich klęka przede mną i ładuje kutasa w ryj a d**gi który stał zaczął się wbijać w dupę. Pierwszy z nich przestał mi rżnąć dupsko, i poczekał cierpliwe aż jego kolega dobije się kutasem do końca a ja w tym czasie wydałam głośny, ale tłumiony krzyk przez chuja w ustach. Poczułam jak dwa młode kutasy rżną mi dupsko, mocno i gwałtownie, trzeci z nich rozpycha się w mych ustach, nie wiem czemu ale poczułam że cipka robi mi się mokra. Oni nie przestawali, nagle ten co mnie rżnął w usta wyjął kutasa i zaczął szybko sobie walić, a jego sperma wylądowała mi na twarzy  i włosach, po czym znów załadował kutasa i zaczął posuwać dalej. Ja stękałam czując dwa kutasy w dupie i starając się postawić kutasa z ust. Nagle jeden z nich który posuwał mi dupsko, wyszedł ze mnie, tego którego ssałam ustami, też wyszedł, kutas stał mu już ponownie i poczułam w swym ryju kutasa z dupy, który mnie rżnie a ten z ust wepchnął się na miejsce tego z dupy. Po kilku ruchach, poczułam jak gęsta sperma zalewa mi pysk, łykałam wszystko a uczeń stękał z rozkoszy, jak się zlał do końca nie wyjął kutasa tylko dalej walił sobie swego chuja mymi ustami. Znów 3 kutasy rżnęły mnie, lecz po chwili poczułam jak jeden w dupie tankuje we mnie, stękając zadowolony. Wyszedł ze mnie, wziął me włosy i zaczął sobie stawiać chuja waląc mymi włosami a ja ssałam kutasa, a d**gi mnie rżnął. Nagle poczułam jak ten z dupki wychodzi ze mnie, bierze inną część włosów i wali sobie mocno kutasa mymi włosami zalewając mi je, mrucząc z zadowolenia. Wytarł sobie kutasa dokładnie podciągnął spodnie oparł się o ścianę i zaczął palić papierosa. Uczeń z ust znów wylądował w dupce, a d**gi któremu kutas już stał załadował do ust. Ssałam i polerowałam kolejny raz chuja i zaciskałam zwieracz na d**gim kutasie. Chłopaki rżnęli mnie mocno, nagle ten z ust wyjął chuja i dołączył się do tego który rżnął mnie w dupkę. Ja stękałam, mimo wszystko podobało mi się to choć nie wiem do czego to zmierza, stękałam i sapałam a moi uczniowie rżnęli mnie z całych siły, a 3 z nich spokojnie palił fajkę. Nagle obaj  wyszli ze mnie na raz, stanęli nade mną, ja uklęknęłam. Klęczałam z otwartymi ustami i nagle poczułam jak kolejna dawka spermy ląduje mi na twarzy na włosach i w ustach. To co wylądowało w ustach połknęłam a reszta powoli ściekała ze mnie. Chłopaki wytarli sobie kutasy o moje włosy, po czym dołączyli się do tego palące. Ja wstałam i stałam koło pisuaru z opuszczoną głową a ich sperma ściekała ze mnie. Popatrzyli na mnie, eee szmato, uśmiechnij się wszystko jest w porządku i zaczęli się śmiać. Podniosłam głowę i puściłam do nich oczko, no to rozumiemy powiedzieli rozbawieni. Po czym wzięli kosz w którym były moje ubrania, wyjęli kutasy i zaczęli ląc do kosza. Miałam odruch aby ich powstrzymać, ale uznałam że to i tak nic nie da, a może tylko wkurwi Tomka. Patrzyłam jak leją, dobrze, że płaszcza tam nie było. Odlali się i wyszli bez słowa, a ja stałam i czekałam co będzie dalej. Po parunastu minutach weszła do kibla kolejna osoba. Okazało się, że to ta uczennica którą Tomek rżnie w dupala za to że wisi mu kasę. Kolejna osoba, dla której byłam wychowawczynią. Stanęła naprzeciw mnie, o jaką ładną Anię tutaj mamy, Ania lubi się brzydko zabawiać i się uśmiechnęła. Klękaj zdziro tyłem do pisuaru, tak też uczyniłam ona podeszła, opuściła leginsy z majtkami, powiedziała podobno smakuje ci moja dupa, i całym ciężarem swego ciała usiadła mi gołą dupą na głowie tak, że mocno wychyliłam głowę do tyłu czując jak włosy robią się mokre od zawartości tego co było pisuarze. Wystaw język  zdziro usłyszałam, co też uczyniłam a ona zaczęła jeździć swym dupskiem po mej twarzy. Słyszałam jak mruczy podniecona, mocno wbijała dupę w moja twarz i stękała podniecona, a ja czułam jej spocony rowek i czasami przez przypadek jej cipkę. Nie raz lizałam cipki i dupki ale nie takie młode. Znów poczułam jak się robię lekko mokra. Po czym nagle wstała i powiedziała kładź się na plecy na podłodze. Szybko się położyłam na brudnej podłodze. Po chwili poczułam jej mokrą cipkę na ustach, zaczęłam ją lizać, smakowała mi bardzo, a ona masowała sobie łechtaczkę i kręciła mocno swym tyłkiem po mej twarzy. Czułam jej soki na swej twarzy, naglę zaczęła głośno stękać i poczułam jak jej soki mocno zalewają mi twarz, aż sama zaczęłam mruczeć z podniecenia i wwiercałam się językiem w jej cipkę. Przez chwile siedziała jeszcze dupką na mej twarzy ja ją lizałam po czym wstała, wypięła się nad śmietnikiem i odlała do niego, ubrała się i wyszła mówiąc, niezły towar ma Tomek. Ja się oparłam o ścianę i siedziałam na brudnej podłodze. Myśląc o tym wszystkim. Nagle znów się drzwi otworzyły, tym razem wszedł Tomek. Zapytał się i jak kurwo a ja na to jak w raju i się uśmiechnęłam. Tomek zdjął dresy kutas mu już stał odwiązał sznurek i zdjął obroże, do kabiny zdziro, wstałam i poszłam do kabiny. Włóż łeb do kibla. Przeraziła mnie ta opcja ale wiedziałam że jak tego nie zrobię dobrowolnie to będzie na siłę. W sraczu było pełno moczu, włożyłam głowę, trudno mi się oddychało, włosy też szmato, rękoma włożyłam  włosy. Tomek przycisnął mnie deską, gwałtownie wpakował kutasa w cipkę. Stęknęłam z bólu, a Tomek zaczął mnie rżnąć, mocno i gwałtownie, moja cipka szczelnie obejmowała mu chuja, czułam ból tam gdzie deska spotykała się z kiblem bo Tomek z całej siły zamykała na mnie pokrywę i ruchał ostro. Nagle w jednej chwili poczułam jak strumień wody zalewa mi głowę usta cały ryj. Tomek ruchając mnie spuścił wodę. Ja się lekko szarpałam ale Tomek tylko mocniej dociskał. Czułam jak soki ze mnie ciekną i starłam się jak najmniej napić wody z kibla. Stękałam z bólu, bo deska i kibel niemiłosiernie się wżynały w moje ciało a Tomek sobie ruchał mą cipę i znów poczułam kolejny wodospad, który zalewa mi łeb. Czułam jak Tomek przyśpiesza, czułam jak jego kutas drży we mnie i nagle jego sperma ląduje w mej cipce a Tomek stęka z podniecenia. Dobił do końca kilkoma ruchami i kolejny raz spuścił wodę. Po czym puścił deskę, ale ja dalej nie wyjmowałam głowy z kibla. Tomek wyszedł ze mnie jego sperma wyciekała mi z cipki. No szmato wychodź. Podniosłam deskę,  wstałam a woda z kibla ciekła po mnie. I co dalej jesteś w raju zapytał uśmiechnięty, tak jestem powiedziałam z uśmiechem. Mmm uczysz się szmato. Zakładaj płaszcz i spierdalaj mi sprzed oczu, no chyba że chcesz ubrać się w ciuchy. Na te słowa założyłam płaszcz i buty wzięłam torebkę a wychodząc z kibla usłyszałam, ubierz się jutro ładnie zabieram Cię w gości. Wyszłam szybko ze szkoły i wsiadłam do samochodu. O kurwa mać pomyślałam w co ja wdepnęłam. Zaczęłam marznąć w samochodzie, bo miałam tylko płaszcz, a zima na dworze trzymałą się dobrze. Odpaliłam samochód i pojechałam do siebie. Szybko weszłam do mieszkania od razu do łazienki i prysznic gorący. Po prysznicem zaczęłam myśleć o całym zajściu, podniecenie wróciło, aż w końcu 3 moje palce wylądowały w cipce, zaczęłam się palcować i masować łechtaczkę. Palcowałam się mocno, aż w końcu doszłam stękając głośno. Wyszłam spod prysznica wytarłam się, idąc do pokoju wzięłam wódkę z lodówki zrobiłam sobie drinka, pijąc go zastanawiałam się co on znów wymyślił, w jakie gości mnie zabiera….. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Część 6:
W piątkowy dzień założyłam sobie szpileczki, rajstopki kabaretki z małym oczkiem, i obcisłą swetrową sukienkę z golfem i rękawami, która sięgała mi do połowy ud, oczywiście bez majteczek i postanowiłam nie zakładać stanika. Dzień w szkole minął mi spokojnie, aż się zdziwiłam tym faktem, ale robiłam co swoje. Pod koniec 4 lekcji dostałam smsa od Tomka, że czeka na mnie przy samochodzie. Czyli już znał mój rozkład dnia bo w piątek zawsze mam 4 godziny. Po lekcjach szybko się ubrałam i wyszłam ze szkoły. Tomek czekał przy samochodzie. Otworzyłam go nic nie mówiąc wsiadł do środka burknął tylko, jedziemy do mnie i tyle. Po paru minutach podjechaliśmy pod jego kamienice. Szłam za nim, mieszkał z matką w kawalerce która mieściła się można powiedzieć w suterenie, czyli mały pokoi w piwnicy z łazienką i małym okienkiem. Weszliśmy do środka, wnętrze nie zachwycało, bardziej odrapane ściany odpadająca tapeta, brudno, ogólnie bardzo niski standard. Zdejmij buty, płaszcz i sukienkę rzucił Tomek, co też szybko uczyniłam i stałam tylko w samych rajtkach kabaretkowych. Właź do pokoju, kolejne krótkie polecenie, ja uśmiechnięta i przekonana, że jesteśmy sami poszłam w jedynym możliwym kierunku, a w progu aż mnie zamurowało. Na kanapie siedziała jego matka rozbawiona jeszcze bardziej. Aż się zatrzymałam, co spowodowało, że poczułam silnego kopniaka w dupę bo Tomek szedł za mną, aż szybko stanęłam na środku pokoju. Cześć mamo, powiedział Tomek, to ta szmata wychowawczyni którą Ci pokazywałem  na filmikach i zdjęciach. Patrzyła na mnie przez chwile, co się mówi kurwo jak się do kogoś przychodzi, jedyne co mi przyszło do głowy to dzień dobry. No już lepiej usłyszałam. Jego matka to 40 letnia blondynka płaska chuda jakieś 168cm wzrostu, widać po niej, że zapracowana. Ubrana była w leginsy i podkoszulek. Tomek dał jej moją torebkę, ona pogrzebała wyciągnęła portfel a z niego dowód. Na kolana Aniu powiedziała z uśmiechem, ja nie miałam wyjścia więc uklęknęłam. Ona wstała wzięła kawałek taśmy klejącej przykleiła dowód do czoła, tak aby dobrze się trzymał, Tomek jej pomagał. Wzięła kamerę, ciągnij Tomkowi. Opuściłam mu dresy razem z majtkami i zaczęłam ssać mu mocno chuja. Kutas niezbyt czysty, czułam mdławy słony smak resztki moczu i spermy. Tomek się tylko uśmiechał, moja głowa pracowała góra i dół, góra i dół, usta szczelnie oplatały kutasa, a matka Tomka kręciła wszystko. Kutas Tomka, rósł mi w ustach, ja wyplułam jego kutasa, zaczęłam ssać mu jajka, a ręką masowałam chuja. Tomek sapał z podniecenia, patrzyłam mu w oczu i w kamerę na zmianę. Lubisz to Aniu zapytała matka Tomka, tak i to bardzo odparłam z uśmiechem łykając znów kutasa po same jajeczka, a językiem lizałam mu jajeczka. Złapałam go za tyłek, i dobijałam mocno dupkę, aby łykać całego chuja. Po chwili poczułam jak kutas pompuje we mnie spermę. Wyssałam wszystko, otworzyłam usta przed kamerą w których miałam spermę Tomka, połknęłam, i znów otworzyłam aby pokazać, że usta mam puste, puściłam oczko do kamerki,  mmm pychotka powiedziałam z uśmiechem. Nawet matka Tomka się uśmiechnęła i skończyła nagrywać. Dobrą kurwę Tomciu znalazłeś powiedziała do synka i zaczęłam się z nim namiętnie lizać. A mnie widok liżącego się syna z matką podniecił, aż poczułam lekkie mrowienie w cipce. Przestali się całować, wiesz gdzie ta szmata mieszka synku, tak wiem odpowiedział Tomek. Matka się tylko uśmiechnęła, poszła do szafy stojącej za mną, coś z niej wyjęła, a ja po chwili poczułam, kajdanki zapinane w dość dziwny sposób. Lewa ręka zakuta była z prawą nogą w kostce, a prawa ręka z lewą nogą w kostce. Ogólnie nie miałam jak się ruszyć. Popchnęłam mnie w bok, tak że upadłam na lewy bok, powiedziała tylko, waruj suko, wzięła kluczyki i dokumenty od samochodu i razem wyszli gasząc światło i zamykając drzwi na klucz. A ja leżąc na podłodze zastanawiałam się po co oni mogą jechać do mnie. Leżałam tak kilka godzin, starając się zmieniać pozycje bo jak leżałam na jednym boku za długo to drętwiał mi bok, zmieniałam pozycję na ile się tylko dało. W końcu wrócili, jak weszli do pokoju oboje byli uśmiechnięci. Matka trzymała jakąś teczkę na dokumenty, a Tomek butelkę wódki miał w ręce. Ładnie mieszkasz Aniu, powiedziała dobrotliwym tonem matka. Po czym podeszła i rozpięła kajdanki, a ja poczułam ulgę, jednakże, miałam zdrętwiałe nogi i ręce. Wypnij dupę powiedziała do mnie, co potulnie uczyniłam unosząc lekko dupkę ona rozdarła rajtki w kroku, wzięła butelkę wódki od Tomka otworzyła ją i na siłę włożyła mi  szyjkę w dupę. A ja poczułam ból rozciąganego suchego zwieracza po czym pieczenie w odbycie, gdy wlewała się we mnie wódka. Nie trwało to długo, cała butelkę wlana w tyłek, czułam pieczenie w odbycie jelitach i po 5 minutach urwał mi się film. Potem miałam tylko przebłyski ale słyszałam śmiechy, czułam jak mnie ruchają, ale kto, jak, nie byłam w stanie tego stwierdzić. Czułam tylko i to po część jak zlewają się na mnie we mnie, jak sperma, mocz, ślina ląduje na mym ciele, wszędzie gdzie się da. Gdy odzyskałam bardziej świadomość matka Tomka posadziła mnie przy stole i kazała coś podpisywać, litery tych dokumentów mi się zlewały a ja podpisywałam gdzie ona kazała, następnie otworzyła mi usta na siłę i wlała kolejne pół litra we mnie, czułam tylko jak upadam na podłogę i….. zaczęłam odzyskiwać świadomość po kilku godzinach. Nikogo nie widziałam jedynie w tv leciał jakiś pornos. Obudziłam się w kałuży moczu, rzygów, spermy. Byłam cała obolała, usta opuchnięte. Uniosłam się lekko na rękach, uniosłam wyżej głowę nie wytrzymałam zwymiotowałam i pod siebie i znów padłam na podłogę. Chyba znów spałam kilka godzin, jak się przebudziłam, czułam się trochę lepiej, ale strasznie bolała mnie głowa. Uniosłam się, zauważyłam że wystrój pokoju się zmienił zostało tylko łóżko na środku pokoju biurko z laptopem, zdziwiłam się bo poznałam że mój po różowej obudowie, szafka pod tv, działający tv z ciągle lecącym pornosem i sterta ciuchów w kącie. Doczołgałam się do łóżka oparłam się o nie siedząc  na podłodze zaczęłam oglądać tv i z przerażeniem stwierdziłam, że ten pornos to cała akcja jaka się działa gdy byłam pijana i nieprzytomna. Widziałam jak 9 facetów w wieku od 21 do 65 rżnie mnie mocno, jak kukłę. Potem nastąpiła zmiana i widziałam moich uczniów jak też się ze mną zabawiają, kurwa co ja narobiłam, co teraz będzie myślałam, łeb mi pękał. Chciałam wstać i pójść do łazienki, ale nie byłam wstanie, czułam że mój pęcherz nie wytrzyma i zesikałam się pod siebie, znów opadłam na podłogę i usnęłam. Po jakimś czasie obudził mnie mój telefon, zaczęłam go szukać, chociaż tyle, ze mogłam już chodzić, ale nudności i bolący łeb nadal dawał się we znaki. Na telefonie wyświetlił się Tomek, jak odebrałam usłyszałam, posprzątają i ogarnij się masz pół godziny. Chciałam coś powiedzieć ale nie zdążyłam. Lekko chwiejnym krokiem poszłam do łazienki wzięłam mopa posprzątałam, weszłam pod prysznic, umyłam się, po czym wróciłam na łóżko i położyłam się. O tyle dobrze, że nie wirował mi świat. Czekałam na Tomka i zastanawiałam się co będzie dalej. Po chwili wszedł Tomek z matką, ja leżałam z głową na poduszce i patrzyłam na nich. Stali uśmiechnięci zadowoleni. No jak się kurwo czujesz, zagadała matka, na co ja odpowiedziałam, że źle, a ona, będzie tylko gorzej i puściła oczko. Chcesz wiedzieć co podpisałaś Aniu, mówiła z uśmiechem. A ja coś podpisywałam? Dopiero teraz coś do mnie dotarło, że tak. Po pierwsze, przekazałaś w darowiźnie swoje mieszkanie dla nas, a dokładnie przepisałaś  je na mnie. Po d**gie podsiałaś się pod świstkiem na którym widnieje mój numer konta i od tej pory twe wynagrodzenie będzie wpływało na moje konto. Po trzecie podpisałaś się pod oświadczeniem, że lubisz młode kutasy i cipki nawet te nieletnie i że pragniesz się im oddawać. Do tego podałaś wszystkie hasła do konta, wiec nie masz żadnej kasy obecnie. A to co widzisz na ekranie no cóż pasuje Ci rola dziwki i zaczęli się śmiać a ja płakać. Nie bój się Aniu, póki będziesz posłuszna nic ci się nie stanie. A z nowinek. O dziś mieszasz tutaj i co najważniejsze, po pracy jesteś dziwką, celujemy w ilość więc full komplet 50 zeta i każdy kto tu wejdzie jest dla Ciebie Panem, ma wyjść stąd zadowolony. Co do twej zawodowej pracy, pracujesz jakby niby nic, uczniowie jebią Cię za 20 zeta, oczywiście Ci którzy wiedzą o Tobie. Jak jesteś w domu nie zamykasz drzwi na klucz, każdy tu może wejść i Cię zerżnąć. Teraz pracujesz 24 na dobę i gówno mnie to obchodzi jak sobie z tym poradzisz. Załatwiłam Ci zwolnienie lekarskie na przyszły tydzień, wiec wdrożysz się w bycie szmatą do podłogi. Idąc do pracy ubierasz się jak zwykle tutaj jesteś ubrana jak dziwka. A jakbyś zapomniała kim jesteś to wywiń sobie dolną wargę i stań przed lustrem. Zrozumiałaś Aniu??? A ja leżałam i słuchałam jak w amoku nie mogąc w to uwierzyć. Nic nie odpowiadałam dłuższą chwilę, aż Tomek warknął, słyszałaś szmato!!! Co mnie wyrwało z otępienia. Cicho powiedziałam, tak słyszałam. Chcesz coś dodać? Odpowiedziałam, że nic. To  dobrze Aniu powiedziałam matka Tomka, masz jeszcze parę godzin wolnego, powiedzmy do 7 rano, a potem masz być wyszykowana jak dziwka, rozumiesz? Na co odpowiedziałam, że tak rozumiem. To dobrze, chodź Tomuś wracamy do siebie niech szmata się oswoi ze sobą na nowo i wyszli uśmiechając się. Ja leżałam i przetrawiałam to wszystko, zaczęłam płakać i żałować wszystkiego, wstałam poszłam do łazienki stanęłam przed lustrem, ty głupia zdziro powiedziałam do siebie samej, zbliżyłam twarz do lustra, wywinęłam dolną wargę a od wewnętrznej strony wargi miałam wytatuowane SUKA, o ja pierdole powiedziałam na głos, wpadłam w szambo powyżej mej głowy, kurwa mać, co teraz będzie…..

Część 7:
Wyszłam z łazienki, założyłam szpilki mini za tyłek i pasek materiału na cycki i tak się położyłam na łóżku. Dość szybko usnęłam, zdawało mi się, że dopiero co zasnęłam a przez sen poczułam jak ktoś ostro we mnie wchodzi, jak otworzyłam oczy, zobaczyłam, że już nastał dzień a mnie posuwa ostro jakiś czterdziestolatek. Pobudka zdziro, jedyne co powiedział i rżnął mą suchą i bolącą cipkę, nie opierałam się leżałam rozkraczona, czułam jak jego kutas mnie rozciąga. Trwało to może z 5 minut widocznie dawno facet nie jebał gdyż poczułam jak się zlewa we mnie. Przez chwile jeszcze się ruszała, po czym dostałam serię silnych plaskaczy na ryj, i polecenie, wstawaj idziemy Cię zareklamować. Wstałam szybko posłusznie, sperma wyciekała z cipki. Zawiązał mi sznurek na szyi i ciągnął za sobą. Jak już wyszliśmy na klatkę zaczął się drzeć na głos, że prowadzi dziwkę na testy. Ja szłam jak w amoku. Wyszliśmy na podwórko przed kamienicą i skierowaliśmy się do śmietnika. Przywiązał mnie do jednego z pojemników i powiedział, to będzie dobre miejsce na reklamę i znów zdzielił mnie w pysk. Ja stałam ze łzami w oczach. Nie trwało to długo, gdyż po chwili stanął przede mną jakiś 60 latek, i po chwili poczułam jak uderza mnie z całej siły w brzuch aż klęknęłam na brudnej ziemi w śmietniku. Wyjął kutasa, poczułam od niego smród i widziałam ser na chuju. Nic innego mi nie zostało tylko szybko łyknęłam chuja, czułam mdławo gorzki smak kutasa z resztkami moczu i spermy. Moja głowa pracowała góra i dół,  klęczałam na brudnej ziemi. Facet mocno przycisnął mi głowę swym kroczem tak, że opierałam tył głowy o pojemnik na śmieci a on zaczął ostro jebać mi mój pysk. Zaciskałam usta mocno na jego brudny kutasie, chciałam aby się szybko zlał. Jebał mnie jak oszalały w pysk jakieś 10 minut. Mi ślina ciekła z ust, co jakiś czas pluł mi na twarz i rozcierał ślinę, aż w końcu poczułam jego mdłą spermę w swym pysku. Dobił jeszcze kilka razy po czym rzucił tylko połykaj szmato, co też uczyniłam, wyjął chuja wytarł o włosy i sobie poszedł. Jak mu ciągnęłam, a raczej jak mnie rżnął w usta przyszło 2 kolejnych chętnych. Jeden z nich podszedł, jego kutas był już gotowy, podniósł mnie za włosy z ziemi odwrócił, przycisnął brzuchem do kontenera, rozkraczyłam mu się i poczułam jak wchodzi w cipkę po same jaja. Stękałam głośno, czułam jak mnie rznie mocno i szybko, pracowałam cipką na kutasie, czułam że sytuacja mnie podnieca, gdyż ma cipka była już mokra. Rżnął mnie mocno i ugniatał mocno cycki, sutki mi sterczały, jego silne dłonie ugniatały mi cycki z całej siły aż sprawiał mi ból, a jego kutas głęboko penetrował mą cipkę. Poczułam jak drży i zlewa się w mej cipce dysząc zadowolony. Szepnął mi di ucha poleruj go dziwko. Na co klęknęłam, czułam jak kolejna porcja spermy cieknie mi z cipki, a ja mu ssie całego chuja. Kilka głębokich ruchów i jego kutas się błyszczał od mej silny. Stał nade mną z chujem w ręku i zaczął się odlewać, ja tylko otworzyłam szeroko usta, to co mogłam to połknęłam reszta  ściekała po mnie tworząc kałuże moczu pode mną. Uśmiechnął się gdy skończył, strzelił w ryj z pięści, aż mi się łzy w oczach pojawiły i wyszedł ze śmietnika. Kolejny w kolejce, złapał mnie za włosy odciągnął je do tyłu, aż jęknęłam z bólu, gdy miałam otwarte usta, on zebrał w sobie flegmę i splunął mi do ust, miałam odruch wymiotny, ale wiedziałam że jak nie połknę to będzie jeszcze gorzej. Połknęłam z obrzydzeniem po czym otworzyłam szeroko usta z krzywym uśmiechem że nie mam śliny w pysku. On tylko popatrzył uśmiechnął się, nie krępuj się dziwko, rzekł przywykniesz i gwałtownym ruchem umieścił mą twarz w kałuży moczu. Czułam smród zgniłego śmietnika na ziemi, chciało mi się wyć płakać, a jedyne co usłyszałam kładź się na płask na ziemi co też uczyniłam. Leżałam na brudnej ziemi z twarzą w kałuży moczu, on wyjął twardego chuja ze spodni, i czułam jak napiera na mój suchy anal. Starałam się rozluźnić. I nagle poczułam ból jak wdziera się na sucho do końca aż zawyłam a on się tylko uśmiechnął gdy poczuł jak mój ciasny zwieracz opina jego chuja. Zaczął od razu mnie nim jebać ostro, wchodził po same jaja, i co jakiś czas chwytając mnie za włosy uderzał mą twarzą o ziemie. Czułam piekący anal oraz jak krew zaczyna mi cieknąć z nosa. Jebał mnie jak zwierzę, przygniatając całym ciężarem ciała, ja wyłam z bólu a on stękał i sapał z podniecenia. Sznurek na szyi mi się zaciskał, z trudem łapałam oddech, będąc jebana jak zwykły przedmiot. A on nie przestawał nie zwalniał niczym się  nie przejmował, aż w końcu poczułam jak jego kutas zlewa mi się w dupie, dobił jeszcze kilka razy, a następnie trzymając mnie za włosy uderzy twarzą o ziemię. Leciała mi krew z nosa i ust, odbyt piekł, a ja płakałam. Wstał, ciągnął mnie za włosy abym szybko wstała wziął na ręce i jak zwykły przedmiot wrzucił do pojemnika na śmieci. W tym momencie czułam się jak śmieć, chciałam wyjść z pojemnika gramoliłam się ale zanim udało mi się wyjść z niego wskoczył do pojemnika kolejny facet, typ niedźwiedzia mocno zbudowany, uniósł mnie za nogi jak lalkę i wbił głowę w śmieci, tak że się zanurzyłam w śmieciach a nad stertą śmieci wystawały moje nogi i dziurki na wysokości jego krocza. I nagle poczułam jak wchodzi we mnie swym dużym chujem, jego kutas mocno rozpychał mi cipkę, ja z głową do dołu chciało mi się rzygać od smrodu zgnitych śmieci. Jebał mnie ostro w cipkę, po czym jednym ruchem wszedł w dupkę, ja stękałam i pracowałam dziurami na jego kutasie. Nie wiem sama czy to mnie podniecało poniżało po prostu czekałam co będzie dalej, a facet mnie rżnął ostro co jakiś czas zmieniając dziury. Jego kutas dokładnie mnie penetrował a me dziury szczelnie zaciskały się na jego kutasie. W końcu dotarło do mnie, że dostałam to co chciałam, poddałam się tej myśli i zaczęło mnie to wszystko podniecać, aż zaczęłam stękać, na co facet zaczął mnie rżnąć jak szalony i w końcu zatankował w mej cipce, po czym wyciągnął mnie jak lalkę rzucił na płask na śmieciach, sznurek na szyi był mocno napięty, w  końcu ujrzałam jego kutasa chyba miał ze 25cm grube, przyłożył kutasa do ust jak tylko otworzyłam szeroko usta, a on wszedł głęboko w mój ryj, nigdy takiego nie ssałam, łyknęłam jakieś 16cm, położył się kroczem na mym ryju a resztą ciała mnie wgniatał w śmieci, aż się lekko zapadliśmy w nich. Czułam jak rozpycha mi gardło, jak na siłę chce włożyć do końca ja się dławiłam krztusiłam a ona pchał na siłę jak szalony, rżnął mój ryj jak kolejny otwór starając się wejść do końca, dobijał mocno aż w końcu nie wytrzymałam i porzygałam się, ale jego to nie zniechęciło, wręcz przeciwnie, pchał jeszcze mocniej. Z mych ust leciała ślina, rzygi a z oczu łzy, z trudem łapałam powietrze, czułam ból rozciąganego przełyku i jak się zanurza głębiej we mnie. Kolejna porcja rzygów wyleciała mi nosem gdyż jego kutas zatykał szczelnie mój przełyk. Rżnął mój ryj jak szalony aż poczułam jego podbrzusze na swej twarzy, a on ładował po całej długości do końca, aż dobił i trzymając chuja w mym przełyku zatankował kolejną porcję spermy we mnie, która samowolnie spływała w przełyku. Leżał tak jeszcze chwile na mnie, po czym wstał, uśmiechnął się puścił oczko, ja leżałam z rozjebanymi dziurami w rzygach obklejona jakimiś śmieciami. Każda dziura mnie piekła, a on stojąc nade mną, zaczął na mnie lać, twarz usta cycki brzuch cipka i tak góra i dół, gdy skończył, wyciągnął mnie za włosy z pojemnika splunął w ryj i z uśmiechem powiedział, że dobra kurwa na osiedlu zamieszkała i strzelił plaskacza w ryj.  Facet który mnie zaciągnął do śmietnika, stał rozbawiony. Patrzył na mnie chwile, chodź kurwo do domu ogarniesz się. Część się dowiedziała o Tobie, odwiązał sznurek od pojemnika i ciągnąc mnie za niego wróciliśmy do mieszkania. Idź się umyj, wydał polecenie, a ja szybko poszłam do łazienki, a on za mną. Rozebrałam się z tego co miała na sobie wrzuciłam do pralki i odkręciłam prysznic aby się umyć. Miałam jakiś żel pod prysznic i szampon do włosów. Myłam się dokładnie, ścierając z siebie zapach spermy moczu rzygów i śmieci a facet cały czas stał i masował sobie chuja. W końcu czysta i w miarę pachnąca, wyszłam spod prysznica i się wytarłam, a w tym samym momencie poczułam jak facet łapiąc mnie za włosy, kładzie brzuchem na pralce i od razu wchodzi w mój anal i ostro rżnie. Ja stękałam z bólu, czułam opuchniętą twarz oraz jak kolejny raz jestem gwałcona w dupkę. Rżnął mnie ostro, ale miał mniejszego chuja od poprzedniego, ja specjalnie zaciskałam zwieracz aby facet szybciej się zlał. Nie zwalniał tempa, tylko wchodził na ostro do samego końca dysząc i sapiąc a ja stękałam z bólu i podniecenia, aż w końcu kolejna dawka spermy została mi zaaplikowana w tyłek. Zastygł w bezruchu, leżał jeszcze chwile na mnie po czym wyszedł, rzucił kilka banknotów na ziemie, to od tych co Cię zruchali w śmietniku szmato, zapiął spodnie i wyszedł bez słowa. Ja postanowiłam że nie będę wycierać spermy tylko niech cieknie ze mnie, pozbierałam kasę z podłogi, wrzuciłam do puszki, którą dostałam od matki  Tomka i poszłam do kuchni. Była godzina 10 rano. Chciałam coś zjeść ale w lodówce była sama wódka, pogrzebałam w regałach znalazłam jakąś herbatę, więc zrobiłam sobie herbatę z wódką i poszłam się położyć na łóżku. Tym razem ubrałam się tylko w pończochy kabaretki i szpilki, stwierdziłam, że reszta ciuchów będzie zbędna. Wypiłam szybko kilka takich herbatek, bo byłam głodna, i trochę mnie zakręciło, jakoś nikt nie przychodził co mi nie przeszkadzało leżałam i wyłączyłam myślenie bo inaczej bym chyba oszalała. Koło godziny 13 usłyszałam jak drzwi się otwierają i wchodzi ktoś do środka. Okazało się że weszło 6 uczniów z mojej klasy i 2 uczennice a Tomek stał na ich czele. Uśmiechnął się, przyszliśmy sprawdzić jak się Pani profesor czuje na zwolnieniu lekarskim i wszyscy ryknęli śmiechem i mnie to też rozbawiło…

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

yyy z tym podpisywaniem przesadzili zabili po prostu serie, orgie można było lepiej pociągnąć, są jeszcze jakieś odcinki czy to wszystko ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, przebudzony pisze:

yyy z tym podpisywaniem przesadzili zabili po prostu serie, orgie można było lepiej pociągnąć, są jeszcze jakieś odcinki czy to wszystko ?

no ja to wklejam bo miałem na dysku nawet ori tytułu nie znam. 

Część 8:
Czterech chłopaków zdjęło od razu spodnie z majtkami, więc podeszłam do nich klęknęłam i zaczęłam ssać, po kolej ich kutasy, a te co nie ssałam waliłam rękoma. Dwie dziewczyny siadły na łóżku i zaczęły się całować. Jeden z uczniów wyciągnął puszkę z piwem, otworzył ją i jak któremuś z nich ciągnęłam wylał mi ja na głowę nakazując abym dalej ciągnęła. Po kilku minutach ich kutasy stały, a ja ochoczo im ciągnęłam. Nagle padło polecenie, wypnij się, położyłam głowę na podłodze dupka była mocno wypięta, cipka sama z siebie była mokra ale poczułam jak jeden z nich wchodzi mi w dupkę. Jęknęłam cicho, a on załadował od razu do końca i zaczął mnie ostro ruchać. Dobijał się do końca, po czym zwolnił a ja poczułam jak d**gi kutas zaczyna się wciskać na siłę też do dupki. Zacisnęłam usta wypięłam się mocniej, starałam się rozluźnić i poczułam jak wchodzi we mnie, rozciągając mocno, aż zawyłam. Po krótkiej chwili przerwy dwójka chłopaków zaczęła mnie rytmicznie pierdolić w anala, a ja stękałam. Cipka była mokra a mój zwieracz mocno zaciskał się na ich kutasach. Kolejny z nich uniósł moją głowę i załadował mi kutasa do ust i mocno pierdolił, aż się krztusiłam. Nagle jeden z dupki wyszedł ze mnie, położył się pode mną i od razu wsadził całego kutasa w cipkę, aż stęknęłam, czując dawkę przyjemności. Dupka cipka usta były rżnięte ale z tyłu podszedł kolejny chłopak i wepchał się na siłę w dupkę, a ja wyłam z bólu i rozkoszy. Czułam dwa kutasy w dupce, przez co zwieracz był na nich mocno  zaciśnięty i cipka zaciskała się mocno na trzecim kutasie, a czwarty rżnął mnie mocno w ryj. Ten pode mną dodatkowo mocno ciągnął mnie za suty i ugniatał cycki. Czułam się cudownie, pracowałam wszystkimi dziurkami na ich kutasach starając się im dać jak najwięcej rozkoszy. Rżnęło mnie na raz czterech chłopaków, co mnie mocno podniecało. Kątem oka widziałam jeszcze dwóch jak sobie masują kutasy i dwie dziewczyny które liżą się namiętnie i masują cipki pod dresami. Jebali mnie tak jaki czas, ja wyłam z rozkoszy z mej cipki wyciekały soki, sutki podniecone cały czas były drażnione, czułam że zaraz eksploduje, chłopaki ostro mnie pierdolili w każdą dziurę, a mój a cipką pulsowała. Chyba poczuli, że zaraz dojdę gdyż przyśpieszyli jebanie mnie, ja wyłam z rozkoszy i nagle poczułam jak fala niesamowitego orgazmu mnie zalewa, wyjąc głośno z chujem w pysku i mocno zaciskając dziurki na pozostałych kutasach. Chłopakom musiało się to spodobać, gdyż prawie jednocześnie władowali we mnie cztery ładunki spermy jeszcze przez chwile mnie ruchając. Po czym wyszli ze mnie, z mej cipki i dupki wyciekała sperma, a to co mi zostało załadowane do ust ze smakiem połknęłam. Klęczałam przed nimi uśmiechnięta. Zauważyłam, że Tomek siedzi na fotelu i macha na mnie, podeszłam. Jego kutas stał twardy rozkraczyłam się nad nim i od razu zładowałam kutasa całego w cipkę. Chciałam zacząć go ujeżdżać ale on mnie powstrzymał i poczułam jak szósty kolega, który mnie nie ruchał wchodzi mi w dupkę. Dobił sprawnie do  końca jednym pchnięciem i oboje zaczęli mnie pierdolić jak szaleni. Cycki mi skakały, a dziurkami pracowałam na ich kutasach. Taaak stękałam głośno z rozkoszy i przyjemności. Uwielbiam to, cudownie mnie pierdolicie, wyłam z rozkoszy, zrobię dla was wszystko. Oni mnie rżnęli mocno, a ja zaciskałam dziurki aby mieli lepsze odczucia. Pierwszy zlał się we mnie Tomek, pompując kolejną dawkę spermy w cipkę, ale nie wychodził ze mnie. Poczekał, aż jego kolega się zleje mi w tyłek co nastąpiło po paru minutach, uwielbiam być tankowana. Ledwo kolega z tyłu się odsunął, Tomek mnie popchnął na podłogę tak że upadłam na plecy, a po chwili czułam już kolejnego kutasa w cipce. To jeden z pierwszej czwórki. Kutasy już im stały ponownie. Ścisnął mi usta na siłę, aż zrobiłam dziubek i napluł kilka razy pod rząd a ja wszystko z uśmiechem na ustach połknęłam pracując cipką na jego kutasie. Moja cipka było mokra od soków i spermy, czułam się cudownie, chłopak dobijał się do samego końca, nagle wyszedł, włożył główkę chuja do ust i się zlał. A ja zassałam wszystko delektując się kolejną dawką spermy. Podszedł kolejny odwrócił mnie na brzuch położył się całym ciężarem ciała na mnie i od razu wszedł po same jajca w dupkę, przez co stęknęłam głośniej a on zaczął mnie ujeżdżać. Pracowałam zwieraczem na jego kutasie, a on ruchał mnie ostro i szybko. Posuwał mnie tak mocno, aż oboje się ślizgaliśmy po podłodze, aż w końcu poczułam jak zalewa mi tyłeczek w środku. Kolejny z nich zrobił sobie z moich  ust dziurkę do ruchania. Ładował do końca, ja się mocno krztusiłam a on mi rżnął usta jak szalony. Moje usta oplatały jego chuja, ślina ciekła z pyska, patrzyłam mu ulegle w oczka a on dobijał mocno do końca, aż obijałam się o jego podbrzusze. Rżnął mnie tak kilkanaście minut, aż kolejna dawka spermy wylądowała w mym przełyku, a na koniec dostałam plaskacza w ryj. Zostałam podniesiona z podłogi i rzucona na kutasa, który siedział wygodnie w fotelu, od razu wylądowałam cipką na nim, a tym razem Tomek rżnął mi dupkę, a trzeci kolega zagościł w ustach. Rżeli mnie rytmicznie raz wolniej raz szybciej, korzystając do woli. Ja pracowałam otworami na ich kutasach aby dać maksymalną rozkosz mym ruchaczom. Tym razem pierwszy skończył kolega w ustach, a sperma znów pociekła do mego żołądka. Następnie kolega w cipce zatankował, a na sam koniec Tomek dodał od siebie kolejną dawkę spermy w tyłek. Tomek mnie podniósł i szliśmy razem on w mej dupce, aż do łózka, na które mnie rzucił jak worek mięsa. Tym razem podeszły do mnie dwie dziewczyny. Odwróciły mnie na plecy, automatycznie im się rozkraczyłam, na co one się uśmiechnęły. Jedna z nich wsadziła mi od razu trzy palce w cipkę a d**ga z nich zaczęła mocno masować łechtaczkę. Ja zaczęłam stękać z takiej to ochoczo robionej palcówki, nagle poczułam jak z trzech palców zrobiło się pięć i czułam jak dziewczyna wciska mi na siłę dłoń w cipkę. Wyłam głośno, starłam się rozluźnić, a dziewczyna napierała, aż w końcu poczułam całą jej dłoń w cipce.  Dodatkowe bodźce z łechtaczki mieszały się z zadawanym bólem. Myślałam, ze mnie będzie posuwać całą dłonią, ale nie taki był ich zamysł. Czułam, że zbliża się orgazm, gdyż pobudzona łechtaczka robiła swoje, a dłoń w cipce kręciła się na boki dość mocno. Nagle zaczęłam głośno stękać z bólu i podniecenia i fala orgazmu rozlała się po moim ciele, ale trwało to dość krótko gdyż poczułam jak dłoń dziewczyny wbija mi się mocno i powoli w szyjkę macicy. Niee wyłam, rozerwiesz mi ją, ale on się nie przejmowała. Ja wyłam głośno chciałam się cofnąć ale w tej chwili jeden z chłopaków usiadł mi goła dupą na twarzy, blokując wszelkie ruchy. Czułam jak dziewczyna powoli się wdziera we mnie, zadając ogromny ból, aż się trzęsłam ale one się tylko śmiały. Widząc jak pierwsza uczennica się męczy d**ga postanowiła jej pomóc, kucnęła za nią złapała za łokieć i razem we dwie jednym ruchem wepchnęły mi dłoń do macicy po drodze rozrywając mi na siłę szyjkę macicy, a ja zaczęłam sikać pod siebie z bólu. Gdy minął pierwszy szok, uspokoiłam się. Chłopak zeszedł ze mnie a ja zobaczyłam jak rozbawiona dziewczyna unosi dłoń w mej macicy i widać wybrzuszenie na brzuchu. A mówiłam że się da powiedziała rozbawiona do d**giej. Dawać ją na stół, padło polecenie. Wzięli mnie wszyscy jak mogli i z ręką w macicy, przenieśli na stół na środku pokoju. No to czas na zabawę, powiedziała ta z ręka w środku. Wszyscy ustawili się wokół mnie, ja leżałam rozkraczona, starałam się nie ruszać ani nie spinać mięśni. Nagle  dziewczyna uniosła dłoń w macicy mocno do góry tak że zrobiła się wypukłość na brzuchu i poczułam jak pięć dłoni uderzą w tą wypukłość. A ja wyje z bólu. Brawo, aż się uśmiechnęła ta z dłonią w macicy, pierwsza była jej koleżanka. Bawimy się dalej kto pierwszy zdobędzie dziesięć trafień. Nieee, jedyne co udało mi się z siebie wydobyć, ale zostało to zignorowane. I czułam kolejne uderzenia, i jak dziewczyna ruszą ręką w macicy. Nie wiem ile to trwało, ale bolał mnie brzuch zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz, a wygrała d**ga dziewczyna. Gdy skończyli się bawić, d**ga uczennica podeszła do mego krocza i znów zaczęła masować mi łechtaczkę, a ta pierwsza zaczęła taniec ręką w macicy. Wyłam z bólu, nagle poczułam jak jednym szarpnięciem wychodzi dłoń ze mnie, aby znów jeszcze mocniejszym załadować się do łokcia do środka. Ja tylko wyłam i stękałam a one się mną bawiły. Nie wiem jak to było możliwe, ale znów poczułam, że zbliża się orgazm. Moja cipka pulsowała, ja wyłam z bólu i dostałam takiego orgazmu, aż zaczęło mną trząść a ja nad tym nie panowałam, a wszyscy wokół się śmiali. Przewrócono mnie na brzuch i bez żadnej rozgrzewki, ta co trzymała rękę w mej macicy zaczęła się wciskać w dupkę, od razu chamsko na siłę. Starałam się rozluźnić i po dłuższej chwili poczułam jak jej dłoń siedzi mi w tyłku, wtedy poczułam coś czego się nie spodziewałam. d**ga z nich przyłożyła rękę do dupki i też zaczęła się w nią wciskać, a ja znów odczuwałam narastający ból. Wypięłam się na tyle na ile  mogłam i starałam rozluźnić zwieracz, ale niestety czułam ból rozciąganego do granic możliwości dupska. I nagle poczułam dwie dłonie w tyłku, zwieracz mnie piekł a ja stękałam z bólu. Nagle poczułam ich dłonie w okolicy cipki, pomyślałam tylko nie to, ale zanim skończyłam myśleć, już ich dwie dłonie powoli rozciągały mi cipkę. Nie wytrzymam, stęknęłam, a one na to, gówno nas to obchodzi i bardzo brutalnym pchnięciem włożyły mi dwie dłonie w cipkę, a ja zaczęłam sikać pod siebie z bólu. Czułam się rozciągnięta na maxa. Dwie dłonie w dupsku i cipie. Wyłam z bólu. A one zaczęły tymi dłońmi mnie ostro posuwać, zarówno w dupie jak i w cipie. Czułam jak mocno mnie wypełniają i posuwają, leżałam rozkraczona wyłam z bólu coś ciekło z mych dziurek sama nie wiedziałam co a one jak szalone ostro mnie fistowały. Mimo zadawanego bólu, musiały podrażniać mi jakieś strefy erogenne bo czułam jak zbliża się kolejna fala orgazmu. Wyłam z bólu i wiłam się na stole, aż w końcu fontanna soków wyleciała ze mnie razem z moczem a ja cała się trzęsłam. A one  tylko uśmiechnięte, liżąc się nawzajem nic nie zwalniały a dodatkowo zaciskały dłonie w pięści. Ja wyłam z bólu, dziury mnie piekły a one bawiły się ze mną tak jakby chciały mnie przeciąć w pół i nagle dotarła d**ga fala orgazmu, aż prawie straciłam przytomność trzęsąc się z bólu. Jednym ruchem wyszarpnęły dłonie ze mnie, aż słychać było mocne milknięcie, zrzuciły mnie na podłogę na plecy, ja się jeszcze lekko trzęsłam. Jedna z nich wyjęła lejek z plecaka włożyła mi w usta opuściła dresy i zaczęła sikać do lejka. Ja jeszcze nieświadoma zupełnie, zaczęłam się krztusić ale po chwili zaczęłam łykać mocz ściekający w lejku. Jak skończyła jedna to d**ga się odlała, a chłopaki, stanęli wokół mnie i lali jedni do lejka inni na mnie, jak skończyli wyszli bez słowa wrzucając jakąś kasę do puszki. Ja wyplułam lejek i delikatnie zaczęłam macać dziurki, bolały mocno ale wytrzymały te ich zabawy. Z trudem wstałam, nogi uginały się pode mną, przyszłam z mopem posprzątałam, a następnie umyłam siebie i naga wróciłam do łóżka, padłam i od razu zasnęłam. <br>

Część 9:

Obudził mnie silny Plaskacz na ryj i polecenie wstawaj kurwo!!! W mym mieszkaniu pojawił się ruchacz który w śmietniku że rżnął mnie tak głęboko w ryj, aż się porzygałam. Szybko siadłam na łóżku, zakładaj szpilki i kabaretki czas na d**gą część marketingu. Tylko umaluj się jak szmata padło kolejne polecenie. Zrobiłam sobie ostry czerwony makijaż, bo akurat paznokcie miałam na czerwono. Jak stanęłam przed nim z bolącymi jeszcze dziurami, uśmiechnął się tylko rzucił we mnie starym skórzanym płaszcze, założyłam go, sięgał mi ledwo za tyłek. No to wychodzimy i kopnął mnie w dupę na rozpęd, szybko wyszłam z mieszkania on za mną, na dół do jego samochodu. Dobrze że już było ciemno, jesień ma swoje zalety. Czułam jak marznę. Wsiedliśmy do auta i pojechaliśmy, okazało się, że parę kilometrów do inne dzielnicy do kina porno, które mieściło się w jakiejś starej kamienicy. Zostałam zaciągnięta na główną salę z wielkim ekranem, na którym leciał jakiś pornos, a w rzędach siedziało może ze 20 facetów, którzy walili kutasy uśmiechali się do siebie i niektórzy obciągali innym. Jak weszłam wszyscy patrzyli na mnie i na faceta, który mnie tutaj przyprowadził. Po krótkiej chwili odezwał się, 50 zeta i ta szmata robi więcej niż te wszystkie z pornosów. Po czym dostałam silnie uderzenie w brzuch, aż uklęknęłam i zaraz wokół mnie pojawiło się pełno sterczących kutasów. Zrzuciłam płaszcz, jeden chuj od razu załadował się w usta dwa inne w ręce ktoś walił sobie kutasa moimi włosami inni mnie  macali, do tego stęki z ekranu. Zaczęłam się podniecać, nie broniłam się od razu zaczęłam współpracować. Ruchali mnie jak chcieli, jedni w gumie inni bez, różne układy w pojedynkę i we trójkę na raz. Ja coraz bardziej się nakręcałam, aż w końcu stwierdziłam że to uwielbiam. Ssałam różne chuje czyste, brudne, pachnące, śmierdzące, ale przy każdych z mego pyska ciekła mi ślina. Mój kurewski makijaż dość szybko rozmazał się na mym ryju, a ja się udostępniałam dla wszystkich jak tylko chcieli. Ci co mnie jebali w gumie, jak się zlali, to gumę zostawiali mi w cipce albo dupce a inni ją wpychali we mnie. Ja tylko stękałam z rozkoszy i obciekałam coraz mocniej spermą, ślina i potem. Wyłam z rozkoszy, było mi cudownie, me wszystkie dziury pracowały na kutasach, a faceci się wyżywali na mnie. Czułam smak różnej spermy oraz różnych kutasów. Me dziury wypełniały się spermą, oraz zużytymi gumami. Nie wiem ile to trwało, ale było mi cudownie. Z mych dziur wylewała się sperma i czułam w niej gumki które zostały wepchane we mnie. Jak skończyli się bawić mną, to podchodzili po 5 i sikali na mnie i w mój ryj, a ja pragnęłam ich zadowalać. Po ostatniej grupce byłam jednym mokrym przedmiotem od moczu spermy śliny. Zauważyłam, że moi ruchacze ustawili się w rzędzie z wypiętymi dupami, a facet który mnie tu przyprowadził rozkazał mi lizać każdy rów przez 2 minuty mocno i głęboko. Od razu zabrałam się do polerki rowów, niektóre były czyste niektóre brudne i śmierdzące, aż mnie cofało, ale wyjścia nie  miałam. Jak wylizałam ostatniego, facet z którym tu przyjechałam kazał mi się wypiąć, co też szybko uczyniłam. Pokazał mi przez chwile kasę, którą zarobiłam, włożył ja do jakiejś gumy którą znalazł na podłodze i mocno i brutalnie wsadził mi w dupę, wsadzał tak głęboko, aż czułam jego dłoń głęboko w sobie i dodatkowo upychał w mym analu inne gumy, które zostały po ruchaniu. Wyjął szybko rękę aż stęknęłam, było mi przyjemnie, kopnął mocno w dupę także wylądowałam na płask na brzuchu w kałuży moczu, odlał się na mnie i powiedział, że czeka mnie spacer na piechotę, bo takiego śmiecia nie weźmie do samochodu i wyszedł. Ja powoli się uniosłam, rozejrzałam za płaszczem, który leżał obok mnie tak samo mokry jak i ja, założyłam go i chwiejnym jeszcze podnieconym krokiem wyszłam z kina. Wychodząc spojrzałam na zegarek przy kasach była 4 w nocy, czyli bawili się ze mną parę ładnych godzin. Całą zabawę czułam na sobie i w sobie, gdyż sperma wyciekała z mych dziurek a ja jakby na autopilocie, wolnym kokiem jesienną nocą szłam do domu. Mimo stanu w jakim się znajdowałam było mi cudownie. Szłam wolnym krokiem, nie było mi zimno. Szłam różnymi zaułkami mimo późnej pory, aby nikt mnie nie widział. Mijając jakąś bramę, usłyszałam głos, „ile bierzesz”, nie wiem jak to się stało ale automatycznie powiedziałam 50 zeta za wszystko. Po chwili przede mną stanął starszy facet w płaszczu, który odwiązał rozciągnął na boki i jego sterczący kutas uśmiechał się do mnie. Kasa powiedziałam sucho, on  dał mi tylko 30 zeta mówiąc za tak śmierdzącą kurwę więcej się nie należy. Wzięłam kasę kucnęłam, naciągnęłam mu chuja i pokazało się pełno sera wokół napleta. Kutas nie był za duży więc od razu łyknęłam całego po same jaja, aż facet zawył. Złapał mnie za głowę i zaczął od razu mocno rżnąć, a ja czułam smak śmierdzącego chuja. Muliło mnie ale ciągnęłam. Po chwili pociągnął mnie za włosy do góry, przyparł do ściany kamienicy, ja mu się rozkraczyłam i lekko wypięłam i poczułam jak jego kutas ładuje się w cipę. Jechał mnie mocno i szybko, dociskając mocno do ściany. Ja stękałam i pracowałam cipką na kutasie. Po dłuższym ruchaniu poczułam kolejną dawkę spermy która została mi zaaplikowana w cipkę. Facet sapał i dyszał. Gdzie przyjmujesz usłyszałam pytanie po czym podałam mu adres a on odciągnął mnie od ściany napluł w ryj kopnął w dupę ze stwierdzeniem, to spierdalaj do siebie i przyzwyczaj się do polerowania brudnego chuja bo wy szmaty służycie za mój prysznic i zniknął w bramie. A ja ruszyłam w kierunku swego blokowiska i po godzinie dotarłam już bez żadnych przygód. Płaszcz szpilki i kabaretki zrzuciłam z siebie w przedpokoju, poszłam do łazienki i za pomocą prysznica zaczęłam robić sobie lewatywkę. Oczywiście słuchawkę od prysznica odkręciłam, wlewałam w siebie ciepłą wodę aby wypłukać z siebie wszystkie gumy które zostały we mnie. Po półgodzinnej zabawie, naliczyłam 12 gum w tym ta z kasą. Wyjęłam kasę wrzuciłam do skrzynki resztę gum do śmietnika umyłam się i padłam na  łózko.

Kolejne dni minęły mi na tym iż byłam ruchana w różnych układach przez różnych facetów. Jedni byli mili, inny byli zwyrodniali. Każdy z nich zadowalał się na mnie, a ja starał się dać im rozkosz aby z chęcią wracali do mnie. Żywiłam się głównie spermą i moczem, a jak mówiłam Tomkowi i jego matce że jestem głodna to dopiero w niedziele na wieczór dostałam dwie kanapki normalnego jedzenia.

W poniedziałek nadszedł czas w którym musiałam wrócić do pracy jako nauczycielka i okazało się że Tomuś rozpuścił witki i znalazło się chętnych 13 kutasów, dla których byłam jebaną szmatą. Jebali mnie w kibelku, jak również w szatni, na zapleczu sali. Ogólnie w pracy w szkole często chodziłam ze spermą w sobie lub na sobie na normalne lekcje, natomiast po szkole byłam ruchana jak zwykły przedmiot z rzeczami. Czasami zdarzało się tak, że w ciągu doby spała po 2 godziny a inni się zabawiali ze mną jak chcieli. Nie ukrywam podobało mi się to, gdyż polubiłam a wręcz pokochałam stan permanentnego ruchania mnie. Gdy nie byłam ruchana to się sama zadowalałam.

Pewnej nocy gdy już sobie spałam nawiedził mnie Tomek ze swą matka i z jakimś facetem, zostałam dość brutalnie obudzona, strzałem z paralizatora w wyruchana cipkę. Obudziłam się szybko i boleśnie, usłyszałam tylko polecenie Tomka „wstań”. Nie miałam wyjścia i wstałam, stałam przed nimi naga rozkraczona. Facet mi się przyglądał, w końcu rzekł, dałbym ci 20 tys., ale Ty chcesz opublikować wszystkie jej zabawy więc dam Ci 10  tys., bo będę musiał szmatę ukrywać i zarabiać na niej jednocześnie. Tomek z matką popatrzyli na siebie przez chwilę po czym oboje powiedzieli, „jest Twoja” po czym facet wyjął plik banknotów dał im, a oni się zmyli. Patrzył na mnie przez chwilę po czym powiedział, „albo współpracujesz, albo zawożę Cię na najbliższy komisariat, bo po tych wszystkich twych zabawach trafisz do pierdla na długo, co wybierasz?” Ja dalej oszołomiona stałam jak tępa dzida. Szmato co wybierasz, wydarł się facet aż mnie obudziło to, a ja jedyne co potrafiłam wykrztusić to, że będę współpracować. On się tylko uśmiechnął i skomentował, no to już nie istniejesz dla realnego świata normalności, wkraczasz do piekła i ten stan będzie trwał tak długo jak tylko dasz radę, a takie przedmioty jak Ty łatwo jest zastąpić. Zrozumiałaś szmato!!!!! Ja cicho odpowiedziałam, że tak zdając sobie sprawę że zostałam sprzedana. To idziemy i nawet się nie ubieraj. Wyszłam za swym nowym właścicielem całkiem naga, zeszliśmy na dół do jego samochodu, chciałam normalnie wsiąść do niego ale dostałam w pysk. Do bagażnika zdziro. Stanęłam z tyłu, otworzył bagażnik, wyjął opaski uciskowe, jedne założył mi na ręce za plecami d**gie na kostkach i popchnął mnie tek że z hukiem wylądowałam w bagażniku pełnym różnych rzeczy które mnie ugniatały. Popatrzył się, uśmiechnął do mnie, wyjął coś z kurtki, co okazało się strzykawką, wbił mi w pośladek, mówiąc spij szmato to będzie Twój ostatni spokojny sen, tam gdzie jedziesz sen to luksus i  zamknął klapę od bagażnika a ja usnęłam….KONIEC<br>

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...