Skocz do zawartości
CherryRoxie

Cuckold kobiecą ochroną przed eksploracją homoseksualizmu?

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio do naszego zamkniętego trzyosobowego grona dołączył pewien jegomość, którego poznaliśmy podczas wieczoru planszówek u naszych znajomych ze studiów. Naprawdę świetnie się dogadywaliśmy i coraz częściej spędzaliśmy czas we trójkę, aż stopniowo zaczęliśmy się bardziej otwierać na nasze sekrety. Na tym zakończę ponieważ nie o tym chcę pisać ale aby rozbudzić wyobraźnie zdradzę, że pierwszy raz od bardzo dawna Filip był ze mną na spotkaniu (po tematyce możecie domyślić się co się działo) ;)

Mam pewne przemyślenia, związane z tą znajomością, rozmów z mężem i tym co piszą mężczyźni w otwartych związkach.

"Cuckold dla wielu mężczyzn jest pewną ochroną świadczoną przez partnerkę, dzięki której eksplorują swój homoseksualizm."

Zauważyłam że z klimatami Cuckold, często łączą się dwa następujące motywy:
- Pegging,
- Połykanie nasienia przez mężczyznę,

Czym różni się pegging od seksu homoseksualnego? Czym różni się zlizywanie nasienia z ciała partnerki od zaspokajania innego mężczyzny? Jedyna różnica jest taka, że akty homoseksualne są wykonywane przez kobietę. Tak jakby tworzyło to bezpieczne wytłumaczenie - nie jestem gejem, po prostu jestem uległy względem partnerki. Gdyby chodziło tylko o uległość, która wiąże się z tymi aktami to można byłoby zrealizować to na wiele sposobów, które nie dość że stawiają kobietę na piedestale, to jeszcze dają jej fizyczną przyjemność. W tych dwóch aspektach jest nawet odwrotnie - kobieta nie odczuwa żadnej fizycznej przyjemności z penetracji i wytrysku (po prostu nadal jest kobietą tylko, że z silikonowym penisem).

Zastanawiam się co o tym sądzicie? Dziwi mnie to ponieważ biseksualizm wśród mężczyzn nie jest dla mnie niczym wstydliwym, dla heteroseksualnej kobiety jest to nawet mega gorący - czy jest coś gorętszego od dwóch kochających się mężczyzn w łóżku, którzy poświęcają kobiecie całą uwagę? Absolutnie nie wyobrażałabym sobie czegoś takiego z kobietą, odrzuca mnie to i mało tego byłabym całkowicie zazdrosna o Filipa.

af6de6bb-f3c6-4fab-9c37-a0af5136fe7b.thumb.jpg.c0fa44fd08e55a2bdf987d559e542880.jpg

• Lubię 2
  • Zmieszany 3
  • Facepalm 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.05.2025 o 20:34, CherryRoxie pisze:

Czym różni się pegging od seksu homoseksualnego? Czym różni się zlizywanie nasienia z ciała partnerki od zaspokajania innego mężczyzny? Jedyna różnica jest taka, że akty homoseksualne są wykonywane przez kobietę.

Yyyy... Może tym samym czym rózni się np seks oralny pomiędzy osobami róznych płci a osobami tej samej płci? Pegging jest preferencją dotyczacą konkretnych czynności seksualnych występują niezaleznie od orientacji. Homoseksualizm jest psychoseksualną orientacja seksualną zakładającą ogólnie szeroko rozumiany pociąg do osób tej samej płci - w duzym uproszczeniu oczywiście. To dwie zupełnie rózne rzeczy. Równie dobrze można powiedzieć że kobiety lubiące byc pieszczone oralnie ze strony partnera są krypto-lesbijkami bo co za róznica że akurat przyjemność sprawia im w tym wypadku akurat facet a nie kobieta

• Lubię 9
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Wichura pisze:

Yyyy... Może tym samym czym rózni się np seks oralny pomiędzy osobami róznych płci a osobami tej samej płci? Pegging jest preferencją dotyczacą konkretnych czynności seksualnych występują niezaleznie od orientacji. Homoseksualizm jest psychoseksualną orientacja seksualną zakładającą ogólnie szeroko rozumiany pocią do osób tej samej płci - w duzym uproszczeniu oczywiście. To dwie zupełnie rózne rzeczy. Równie dobrze można powiedzieć że kobiety lubiące byc pieszczone oralnie ze strony partnera są krypto-lesbijkami bo co za róznica że akurat przyjemność sprawia im w tym wypadku akurat facet a nie kobieta

Świetnie to ujęte . 

On ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pewne przemyślenia, związane z tą znajomością, rozmów z mężem i tym co piszą mężczyźni w otwartych związkach.

"Cuckold dla wielu mężczyzn jest pewną ochroną świadczoną przez partnerkę, dzięki której eksplorują swój homoseksualizm."

Każdy może sobie tworzyć teorię, jaka mu się podoba.

W świecie nauk ścisłych trzeba ją udowodnić. W innych obszarach życia, o dowód może być o wiele trudniej.

Nie wiem jak interpretować kluczowe wyrażenie "wielu mężczyzn".  Jeśli autorka ma na myśli coś bliżej połowy, albo i więcej, to osobiście uważam, że tak nie jest.

Jeśli natomiast do kilku procent, to istnieje szansa, że w tej teorii może być ziarnko prawdy.

• Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czym różni się pegging od seksu homoseksualnego? 

Końcówką. A z tematem cuckold łączy się zdecydownie więcej odcieni niż pegging i połykanie nasienia przez mężczyznę. Niekoniecznie świadczy to również o stałej orientacji seksualnej czy uległości tegoż mężczyzny. Można się czasem z zaskoczenia nadziać szufladkując kogoś a priori w takich kwestiach.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...