Skocz do zawartości
dnie Duda

Rowery dwa

Rekomendowane odpowiedzi

Mój kumpel ma dwu synów i jeden z nich bardzo ogląda się za moją żoną i to jest powód do fantazji. 

Mieszkają na wsi, niewielkiej oddalonej od dróg, w której jest zaledwie kilka domów. Dookoła lasy liczne ścieżki, drogi, dukty etc. Jest też w okolicy agroturystyka, do której wybieram się z żona, zabierając rowery. Weekendowy wypad na rowerki, we dwoje. Żona ubiera się w obcisły strój rowerowy, jasny, przez który odciśnięte części ciała  ujawnią erotyzm i piękno żony. 

Zajeżdżamy oczywiście podczas wycieczki do kolegi i po chwili rozmowy, komunikuję do zony, że nie mam już ochoty na rower, a żona wymyśla mi w odpowiedzi, że nie po to tu przyjechaliśmy, żebym pił piwo. 

Z pomocą przychodzi mi jeden z synów kolegi, 20 latek, który oczu od żony nie może oderwać i mówi e on może pokazać ciekawe trasy. Żona się zgadza  i wsiadają na rowery i odjeżdżają. 

Żona by nie epatować mega seksownym strojem, założyła wcześniej lekką   kurteczkę, ale jak tylko oddalili się trochę od wioski od razu zdejmuje "zasłonę"  i odkrywa swoje piękno. Chłopak jadący za nią widzi pięknie zarysowany tyłek, a ona kręci nim na siodełku, czując jego wzrok na tyłku. Jadą tak około 40 minut od czasu do czasu wyprzedzając się wzajemnie, patrząc w oczy itp. Nadchodzi czas na przerwę w podróży, zsiadając więc z rowerów i świetle słonecznym, przebijającym się spomiędzy drzew cudowne kształty żony zarysowały miejsca intymne pod wpływem potu , który udzielił się rowerzystom od wysiłku i ciepłoty dnia. Żona proponuje przysiąść w cieniu i prosi chłopaka o wzgląd że musi na chwilę odejść za potrzebą, a ponieważ jest to strój jednoczęściowy, to musi go zdjąć w całości. Odchodzi około 10 m i stara sie schować za drzewem. Oczywiście chłopak nie posłuchał i przychodzi do niej jak próbuje się ubrać i zastaje ją nagą ze strojem w ręku. Kompletne zaskoczenie paraliżuje żonę, ale też i wyczekiwanie, że tak właśnie miało się stać.  Próbuje opanować sytuację , wycofać sie z tej krępującej niby sprawy, ale efekt może być tylko jeden. Podchodzi do niej, obejmuje i zaczyna całować. Początkowe protesty i opory słabną pod wpływem pożądania budzi się skrywana namiętność, która powoduje, że rzucają się wzajemnie na siebie, by po chwili stali nadzy. Kutas chłopaka stoi na baczność, żona klęczy i obciąga długo, by wreszcie przyjąć go od tyłu oparta o drzewo. cycki i pośladki obijają się rytmicznie od uderzeń chłopaka, wali ją równo. Twardy kutas bezkompromisowo przeszywa jej cipkę by w chwili najwznioślejszej strzelić jej cały magazynek do cipki. Cdn  

• Lubię 7
  • Wow! 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...